SAT TARİHİ 1 KASIM OLANLAR

Sat 1 Kasım olup gebeliği ne zaman öğrendiniz?
Merhaba size bir bilim insanı olarak bilgi vermek isterim. En sağlıklı sonucu kan testinde adetinizin gecikmesinin 3. günü, idrar testinde 7 ile 12. gecikme günleri arasında alabilirsiniz. Hemen idrar testi yapayım derseniz gecikmeden 1-2 gün sonra yapın. Kan testi gecikme öncesinde de sonuç veriyor ancak bu kez artıyor mu diye kafanız karışıyor. Bir tek testle gecikmeden 2 hafta sonra tam sonuç alabiliyor idrar testi ile daha sonra doktorunuza başvurabiliyorsunuz. Neden mi? SAT tarihiniz yeni yumurtanızın da oluşacağı zaman. 2.hafta döllenme takip ediyor. 3.hafta embryo tek hücreden gelişmeye başlıyor. 4. hafta diğer adetinize yakın embryo anneye tutunuyor. İşte bu tutunma ile beta HCG salgılamaya başlıyor. İdrara verilmesi zaman alıyor, silik yada yanlış negatif sonuç almamız için vede kafanıza yanlış mı gidiyor dememeniz için 12- 14 gün gecikmeyi öneriyorum. Güzel haberlerinizle.

Teşekkür ederim yorumunuz için bende pco var gecikti mi gecikmedi mi onu bile bilemiyorum herşey çok karışık

Teşekkür ederim yorumunuz için bende pco var gecikti mi gecikmedi mi onu bile bilemiyorum herşey çok karışık
Ben buradayım olabilecek tarihi söyleyin. Ondan 3 gün sonra testinizi yapın, özel epostaya sorunuzla gönderin. İkinci test şayet gerekiyorsa tam tarihi birlikte belirleriz. Sonuç pozitif olacakmış gibi beslenin lütfen. Soğan kürü modası çıkmış asla yaklaşmayın böyle şeylere. Doğal beslenin.

Teşekkür ederim.Normal birine göre 28 Kasım yada 30 Kasım'da olmam gerekiyordu.Pcolu olarak 6 Aralık olarak gözüküyor adet tarihi 35 gün üzerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…