Sat tarihi ile ultrasyon uyuşmaması ?

Bernaaa06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
307
52
18
32
kızlar merhaba ben 2 Ekim de doktora gittim kalp atışlarını duydum ultrasyona göre 6+3 çıktı normal adet göre 7+2 önce bu normal mi Kalp atıyor bak diye gösterdi bana iyi dedi kan ve idrar testi yaptır dedi suan bebek 8 haftalık ya bu bir sorun mu bir kere acil gitmiştim orda da 5+5 di tam çıkmıştı alttan muane de ya kafayı yiycem ben bana 2 test verdi 6 Kasım’da gel dedi

kızlar merhaba ben 2 Ekim de doktora gittim kalp atışlarını duydum ultrasyona göre 6+3 çıktı normal adet göre 7+2 önce bu normal mi Kalp atıyor bak diye gösterdi bana iyi dedi kan ve idrar testi yaptır dedi suan bebek 8 haftalık ya bu bir sorun mu bir kere acil gitmiştim orda da 5+5 di tam çıkmıştı alttan muane de ya kafayı yiycem ben bana 2 test verdi 6 Kasım’da gel dedi
Takılmayın bunlara.. Başlarda tarih ileri veya geri olabiliyor. Sonra uyuşmaya başlıyor. Önemli olan bebeğinizin sağlıklı olması;)
Sağlıcakla kavuşmanız dileğimle..

İlk zamankar geç döllenmeyse uyuşma olmuyor sonra gelişşme göre bebek yakalıyor sat tarihini.. birde ultrason cihazlarındada farklılık oluyor dert etme canım sağlıkla doğsun inşallah..

Back
X