Sat ve bebek uyumsuzluğu

seda-6224

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2022
88
19
3
31
Kızlar normalde 13 aralıkta son adet şuan 8 haftalık olması lazım ama bebek 5+5 daha bugün ilk defa gördüm böyle geriden gelip bebeği gelişen haftasını yakalayan var mı ?

Eklentiler

• 686DCF0A-E68A-4A5B-96D7-85E21406CE01.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar normalde 13 aralıkta son adet şuan 8 haftalık olması lazım ama bebek 5+5 daha bugün ilk defa gördüm böyle geriden gelip bebeği gelişen haftasını yakalayan var mı ?
Geç döllenme olmuş benimki de öyle satınizi ilerleyen tarihte bebeğe göre ayarliyorlar bu bir problem değil yani sıkıntı etmyin hayirli olsun

Geç döllenme olmuş benimki de öyle satınizi ilerleyen tarihte bebeğe göre ayarliyorlar bu bir problem değil yani sıkıntı etmyin hayirli olsun
Tesekkur ederik beta artislariniz nasildi peki benim o da yavas 48 saat araliklarla 1307,1745 ve 2400 cikti

Benim de böyleydi sonradan haftasını yakaladı ama ilerleyen haftalarda tekrar 2 hafta geriledi en son geç döllenme dediler önemli olan gebeliğin sağlıklı ilerlemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…