Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar normalde 13 aralıkta son adet şuan 8 haftalık olması lazım ama bebek 5+5 daha bugün ilk defa gördüm böyle geriden gelip bebeği gelişen haftasını yakalayan var mı ?
Kızlar normalde 13 aralıkta son adet şuan 8 haftalık olması lazım ama bebek 5+5 daha bugün ilk defa gördüm böyle geriden gelip bebeği gelişen haftasını yakalayan var mı ?
Benim de böyleydi sonradan haftasını yakaladı ama ilerleyen haftalarda tekrar 2 hafta geriledi en son geç döllenme dediler önemli olan gebeliğin sağlıklı ilerlemesi