SAT ve kese uyumsuz.. yardim lütfen ;(

calla

Elada..
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2008
438
6
96
arkadaslar 5+6 haftalik gebeyim. dun ilk doktor kontrolune gittim kesemizi gordum vajinal ultrasonla, yalniz kese cok kucuktu 3-4haftalik gibi dedi doktor.gec yumurtlamis olamazmisin dedi benim reglim hep 28gunde bir olur sasmaz. reglmin 9.gunu esimle birlikte olduk yumurtlama donemimde misafir ve yolculuk dolayisla birlikte olamadik. bide reglme bi hafta kala birlikte olduk.1hafta kala tutmasi imkansiz gibi bise tahminimce 9.gunu tutmus oluyor boylelikle gec yumurtlama da olmuyor. doktor kanimi aldi yarin cikcak sonuc. 10gun sonraya randevu verdi 10gun icindeki gelisimine bakicaz dedi. 3ay once kalbi atmadigi icin bi bebek kaybettim bu seferde kaybedicem diye acikcasi korkuyorum ama biyandanda kendimi alistiriyorum.. bi taraftanda 10gunde embriyo olusur kalbi atarmi acaba diye dusunuyorum. bu konuda bilgisi olan var mi?:2:

benim de bebeğim sat ile uyumlu değil, baştan beri bir hafta geri. bu da bir hafta geç yumurtladığımı gösteriyor. içinizi ferah tutmaya çalışın, çok zor olduğunu biliyorum. ben de bir bebek kaybettim daha önce. ne yaparsak yapalım, gidecek olanı tutamıyoruz malum. o yüzden siz sakin olun ki olumsuz etkilenmesin. ben bu kez güya 6.haftada gittim dr.a ki kalp atışı vs her ne varsa göreyim diye. dr sadece 4 mm bir kese görebildi, geç döllenme bu dedi. bir hafta sonrasında da ki o bir haftanın nasıl geçtiğini bir ben bilirim bir de allah, vajinalden kalp atışını görebildik. inşallah korkuların yersizdir.

bebeginize saglikla kavusmaniz dilegiyle.. evet giden gidiyor yapacak birsey olmuyor ama en zoru belirsizlik icinde beklemek.bende aynen kalp atisi gorurum diye 5+5de gittim nokta kadar bir kese gordu vajinal ultrasonla ve bir ultrason daha gerekli gelisimini gormem icin dedi.gec yumurtlama desek benim 9. gun yumurtladigimi dusunursek oyle olmuyor ondan korkuyorum..

iyi de ne malum bir hafta kala tutmadığı? içinizdeki miniği üzmeyin. nokta kadar da olsa annesinin hislerini anlayabiliyor o. yine de yerinizde olsam iki üç gün sonra başka bir dr.a daha giderdim. 10 gün kendimi yiyeceğime...

canım bence üzme kendini benim ikizlerimin de arasında 1 1buçuk hafta fark oluyodu..sonuçta usg her zaman doğru sonuçları göstermiyo..gelişim farklılıkları olabiliyo..yani usg ile normal tarihler her zman birbirini tutmuyo..mesela kilosu doğduğunda usg de görünenle farklı çıkıyo..canını sıkma bebeğini düşün ona kavuşacağın anı düşün sen olumlu düşünki olumlu olsun herşey..rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin inşallah..

neden 1hafta kala degildir dedigim su ki. 20mayis sat 20hazirana 1hafta kala aslinda 17sinde regl olmam lazimdi ve 17sinde cuma gunu test yaptim poz cikti pazartesi olmustu olan 5gunde hamile kalip cizginin poz cikmasi imkansiz degilmi?

ben viyanada yasiyorum bizde doktor degistirdigin zaman 3ay onda kalmanlazim bu gittigim doktorum ablam gibi kizimi o dogurttu cok guwenirim.kizimda hastanede bu cocuk 4kgin ustu dogar ozamanda sezeryan olabilir dediklerinde o bakti ve bu cocuk 3700den fazla dogmaz demisti 3690 dogdu kizim.yani ondan süphem yok benim sorunda bu galibaa

canım bence üzme kendini benim ikizlerimin de arasında 1 1buçuk hafta fark oluyodu..sonuçta usg her zaman doğru sonuçları göstermiyo..gelişim farklılıkları olabiliyo..yani usg ile normal tarihler her zman birbirini tutmuyo..mesela kilosu doğduğunda usg de görünenle farklı çıkıyo..canını sıkma bebeğini düşün ona kavuşacağın anı düşün sen olumlu düşünki olumlu olsun herşey..rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin inşallah..

bende bundan once 2 gebelik gecirdigim icin bide bu islere merakli oldugum icin direk anladim kucuk oldugunu.ultrasonda keseyi gorduk ben dedim bu kucuk bebek yok icinde kalp yok.. doktorda dedi evet embriyo daha olusmamis sadece kese olusmus. e normalde suan iyi bi makinayla ve vajinal ultrasonla kalbini gormeliydik dedim (kizimda gormustuk cunku) oda bazen olmuyor iste diye beni teselli etmeye basladi 10gun beklicez aradakifarka bakicaz baska caremiz yok dedi.. dualarin icin cok tsk ederim...

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılanlardanım bende suan 12 haftalık gebeyim ama sat göre 15 haftalık olmasıgerekiyo bi sorun olurmu sat ile uyuşmaması:26:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılanlardanım bende suan 12 haftalık gebeyim ama sat göre 15 haftalık olmasıgerekiyo bi sorun olurmu sat ile uyuşmaması:26:

doktorun ne diyo bu duruma?
benim sorunum bos gebelik olabilir cunku icinde embriyo bile gormedik. kalbi atiyosa yavas gelisiyo olabilir sorun olmaz sanirim

merhaba geç döllenme yada erken döllenme hemn hemen her zaman duyuyorum başkalarından bence buna çok fazla takılma, ben kan tahlili yaptırdım sonuç normal olmasına rağmen doktor keseye bakalım dedi, baktı kese görünüyor ama follik kesesi yok dedi , dedim bir sorunmu var , 2 gün sonra yine gel test yapalım dedi tabii ben bu 2 gün öldüm öldüm dirildim, değer artmış herşey normaldi ama kadın yine bişey dedi , bende sinir oldum gimeyeceğim bu doktora bir daha dedim ve gitmedim, 7. haftayı bekledim doktora gittim herşey çokkk güzeldi çok şükür hatta 1 hafta önden gidiyordu

bence bunlara çok takılma, 8. haftayı bekle hem kese net olsun hemde kalp atışını duymak için

kimse 8. haftadan önce gitmesin morali bozuluyor sadece

senin adina sevindim.doktorum zaten 10gun beklicez bi ultrason daha lazim bise soylemek icin dedi suan gebelik kesesi gorunuyor gelisimini beklicez dedi. ama o beni cok sever bebegimin kalbinin atmadigini bana soleyemedi beni hastaneye yolladi ordaki doktora soyletti, simdi yine korkuyorum soyleyemiyor acik acik diye. kizimda bu haftada ben kalp atisini duydugum icin o umutla gittim minik bi kese ici bos gorunce yikildim bi an.. beklemekten baska care yok zaten. haftaya cuma 7+0 yani 8.haftaya giriyor olacagim. ya kürtaj masasi ya iyi haber...

umarım bos değildirgebeliğin cnm doktor sorun yok dedi ama benim endişem şu 4yıllık evliyim 2 buçuk yıl yumurta çatlamama tedavisi gordum sonuç hep olumsuz aynı zaman adet duzensizliği tek çizgi görmekten bıkmıştşm artık ve tedaviyi bırakalı 1 yılı geçti ve kendiliğinden hamile kaldım hala inanamıyorum ondan herseye endişe yapıyorum:69:

umarım bos değildirgebeliğin cnm doktor sorun yok dedi ama benim endişem şu 4yıllık evliyim 2 buçuk yıl yumurta çatlamama tedavisi gordum sonuç hep olumsuz aynı zaman adet duzensizliği tek çizgi görmekten bıkmıştşm artık ve tedaviyi bırakalı 1 yılı geçti ve kendiliğinden hamile kaldım hala inanamıyorum ondan herseye endişe yapıyorum:69:

aman hele sen hic stres yapma.. okdr cok ornek varki senin gibi.. mesela en yakin arkadasim 3yil ugrasti en son tup bebege karar verdiler oay hamile kaldi eylulde doguracak.. digeri esimin kuzeni yaklasik 4yildir deniyolar gitmedikleri dr kalmadi,pazartesi tüpleri icin ameliyata girecekti pazar gunu test yapti hamile:) suan 16. haftasinda.. ben kendimden cok seviniyorum sizin gibi yillarca beklemislere.benim hic olmasada artik allah bana bi kiz evladi nasip etti sukurler olsun.

senin adina sevindim.doktorum zaten 10gun beklicez bi ultrason daha lazim bise soylemek icin dedi suan gebelik kesesi gorunuyor gelisimini beklicez dedi. ama o beni cok sever bebegimin kalbinin atmadigini bana soleyemedi beni hastaneye yolladi ordaki doktora soyletti, simdi yine korkuyorum soyleyemiyor acik acik diye. kizimda bu haftada ben kalp atisini duydugum icin o umutla gittim minik bi kese ici bos gorunce yikildim bi an.. beklemekten baska care yok zaten. haftaya cuma 7+0 yani 8.haftaya giriyor olacagim. ya kürtaj masasi ya iyi haber...

ii düşün ii olsun cnm benim adet düzensizliği olduğu için 8+2de öğrendim gebeliğimi hayırlara yor olurmu

aman hele sen hic stres yapma.. okdr cok ornek varki senin gibi.. mesela en yakin arkadasim 3yil ugrasti en son tup bebege karar verdiler oay hamile kaldi eylulde doguracak.. digeri esimin kuzeni yaklasik 4yildir deniyolar gitmedikleri dr kalmadi,pazartesi tüpleri icin ameliyata girecekti pazar gunu test yapti hamile:) suan 16. haftasinda.. ben kendimden cok seviniyorum sizin gibi yillarca beklemislere.benim hic olmasada artik allah bana bi kiz evladi nasip etti sukurler olsun.

saol cnm allah senin yuzunude guldurucek insallah iiye yor allah bağışlasın kız evladın var yıllarca bekleyen cok benim gibi

ii düşün ii olsun cnm benim adet düzensizliği olduğu için 8+2de öğrendim gebeliğimi hayırlara yor olurmu

iste adet duzensizligim olsa bahanem olucakti oda yok. ben daha gunum gelmeden anladim hamile oldugumu. gec yumurtlamada olamaz oldugu gunu biliyorum oyuzden korkuyorumya.. alan allah veren allah ben sadece benim gibi durumda olanlarin akibetini merak ettiiigim icin actim bu konuyu..

saol cnm allah senin yuzunude guldurucek insallah iiye yor allah bağışlasın kız evladın var yıllarca bekleyen cok benim gibi

amin canim. sende saglikla al melegini kucagina ins!

iste adet duzensizligim olsa bahanem olucakti oda yok. ben daha gunum gelmeden anladim hamile oldugumu. gec yumurtlamada olamaz oldugu gunu biliyorum oyuzden korkuyorumya.. alan allah veren allah ben sadece benim gibi durumda olanlarin akibetini merak ettiiigim icin actim bu konuyu..

amin canim. sende saglikla al melegini kucagina ins!

bişiy sorucam sana bu ay hiç ilaç aldın mı belki ondan dolayı hormon değişikliği olmuş olabilir cnm umarım ALLAH sağlıkla kucağıma almayı nasip eder cnm:nazar:

Back
X