SAT ve kese uyumsuz.. yardim lütfen ;(

canım ben marmarisde yaşıyorum marmarideki dr um bebek haftasıyla uyumsuz alınması lazım dedi.
atladık memlekete gittik aradan sadece 3 gün geçmişti ve kalp atışları başlamıştı.
meğer geç yumurtlamaymış.. sapasağlam çocuk alınır mı dedi dr um.
o yüzden zaten gelişmezse yapacak bir şey yok ama gelişme ihtimalide var bunuda unutma

senin adina sevindim bende öyle bir umut bekliyorum iste..

senin adina sevindim bende öyle bir umut bekliyorum iste..

merhaba bende başlığı görünce yazmadan geçemedim.benim sat 8 mayıs,ve adetlerim düzenlidir.ama ben 30-32 günde adet olurum.28 günde değil.haziranın 13 ünde vajinal ultrasonla gebelik kesinleşti.ama kesem küçük göründü.4 hafta 6 günlük olması gerekirken taş çatlasın 3 haftalık dedi doktorum.bu pazartesi 2.rendeum var.herşey ozaman netleşicek.benim bu ilk hamileliğim ve okadar tedirginim ki,iyi -kötü her sonuca kendimi şimdide hazırladım.pazartesi gelmek bilmiyor.geç döllenme olabilmesi için adet düzensizliğim de yok.inşallah kötü bi cevap duymam.
gelişmeleri bildirirm..inşallah senin de duyacağun cevap çok iui olur canım..

Merhaba arkadaşlar bende sizinle nerdeyse aynı durumdayım.SAT 5 mayıs 5 haftalıkkken doktora gittiğimde kese görüldü progestan verdi düşük tehdidi vardı 10 gün sonra gel dedi daha sonra gittiğimde kesenin etrafında hematom var düşük olabilir dedi bende aynı gün başka bir dr gittim 6+4 günlük hamileydim doktor vajinal olarak muayene etti bu haftada kalp atışı duyulması gerekirdi dedi kanama odağı var gebelik düşükle sonuçlanacak ve bebek 5+6 günlük gözüküyor gelişme geriliği var dedi 9 gün sonra gel hala bi gelişme yoksa kürtajla bebeği alalım dedi ben çok üzüldüm böyle bi sorunla karşılaşacağım hiç aklıma gelmezdi :( 29 haziranda yeniden gittik dr ilk önce abdominal baktı yolk sac kesesi gereğinden büyük dedi bu sağlıksız bi gebeliğin göstergesidir sonra vajinal baktı ben zaten kürtaja hazır bi halde gittim ultrasonla bakarken yine bebekte bi gelişme yok dedi ama o esnada yıldızlar yanıp söner ya öyle bi şekilde bebeğin kalbinin attığını gördüm doktorda gördü şaşırdı bu durumda alamayız onu dedi ama bana göre sağlıksız bi gebelik biraz daha bekleyelim dedi...Aklımdan bebeğin kalp atışını atamıyorum ama doktor o kadar umutsuz konuşuyorki cumartesi randevum vardı haftaya erteledim hiç bi şikayetim yok ne yapmalıyım sizce :(

merhaba bende başlığı görünce yazmadan geçemedim.benim sat 8 mayıs,ve adetlerim düzenlidir.ama ben 30-32 günde adet olurum.28 günde değil.haziranın 13 ünde vajinal ultrasonla gebelik kesinleşti.ama kesem küçük göründü.4 hafta 6 günlük olması gerekirken taş çatlasın 3 haftalık dedi doktorum.bu pazartesi 2.rendeum var.herşey ozaman netleşicek.benim bu ilk hamileliğim ve okadar tedirginim ki,iyi -kötü her sonuca kendimi şimdide hazırladım.pazartesi gelmek bilmiyor.geç döllenme olabilmesi için adet düzensizliğim de yok.inşallah kötü bi cevap duymam.
gelişmeleri bildirirm..inşallah senin de duyacağun cevap çok iui olur canım..

selam,benim de sat 8 mayıs . internetteki hesaplama motorlarına göre ultrasondakinden 3-4 gün büyük olması lazım. Benim ikinci çocuğum olacak kısmetse.Biraz tedirgin oldum ama bikaç günlük fark önemli değil galiba ne dersiniz?

merhabalar benimde sat 8 mayıs usg ye göre 5 gün geriden gözüküyor. dr bir yorum yapmadı. eşimle en son birlikte olduğumuz günden hesap ediyorum bu kadar geri olması imkansız gibi görünüyor. kalp atışlarını gördüm ama 2 tane gebelik kaybım var korkuyorum gene de.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar benimde sat 8 mayıs usg ye göre 5 gün geriden gözüküyor. dr bir yorum yapmadı. eşimle en son birlikte olduğumuz günden hesap ediyorum bu kadar geri olması imkansız gibi görünüyor. kalp atışlarını gördüm ama 2 tane gebelik kaybım var korkuyorum gene de.

canım benimde sat 8 mayıs.dün ultrasonda kalp atışlarını gördük çok şükür.sata göre dün tam 8 haftalık olması lazımdı benimki ise tam 7 haftalık göründü.ama doktorum hiç sorun etmedi.gelişmesi nde bi anormallik görmedi.yumurtlaman ve döllenme geç olmuş dedi.sat ı da 8 değil 15 olarak kaydetti.bundan sonraki kontrolleri o taRİHE GÖRE değerlendiricek.1 ay sonra gelin dedi.bende çok tedirgindim ama şuan içim rahatlamış durumda.inşallah hep böyle devam eder.seninkindede bi sorun çıkmaz inşallah canım.içini ferah tut.

canım benimde sat 8 mayıs.dün ultrasonda kalp atışlarını gördük çok şükür.sata göre dün tam 8 haftalık olması lazımdı benimki ise tam 7 haftalık göründü.ama doktorum hiç sorun etmedi.gelişmesi nde bi anormallik görmedi.yumurtlaman ve döllenme geç olmuş dedi.sat ı da 8 değil 15 olarak kaydetti.bundan sonraki kontrolleri o taRİHE GÖRE değerlendiricek.1 ay sonra gelin dedi.bende çok tedirgindim ama şuan içim rahatlamış durumda.inşallah hep böyle devam eder.seninkindede bi sorun çıkmaz inşallah canım.içini ferah tut.

hepimizin sat 8 mayıs galiba :)

benim de 13 mayıs oluyor. 2 kaybım oldu o nedenle çok tedirgin oluyorum. gerçi kardeşimde kadın doğumcu oda birşey olmaz dedi ama işte insan rahat olamıyor. bizim enson 23 mayısda ilişki oldu sonra eşim ertesi gün şehir dışına çıktı zaten o nedenle buna göre hesap ediyorum ediyorum aklım almıyor.

merhaba, araniza bugun katildim :)
ben 8,5 haftalik hamileyim.. ilk tup bebek denemem ve oldu..
gebeligimin 6. haftasinda ilk kalp atislarina vajinal ultrason ile bakildiginda normalinden daha yavas atiyordu. 1 hafta sonra yine baktik. kalp atisi hala yavas idi. o zaman 8. haftaya girmistim. ve gelisimide 6 haftalik gorunuyordu. bu hafta tekrar bakilicak. umarim kalp atislari duzene girmistir. ve gelisimi duzelir..:((( cok uzuluyorum. Allah izin verir insallah..

merhaba, araniza bugun katildim :)
ben 8,5 haftalik hamileyim.. ilk tup bebek denemem ve oldu..
gebeligimin 6. haftasinda ilk kalp atislarina vajinal ultrason ile bakildiginda normalinden daha yavas atiyordu. 1 m dgorunuyordu. bu hafta tekrar bakilicak. umarim kalp atislari duzene girmistir. ve gelisimi duzelir..:((( cok uzuluyorum. Allah izin verir insallah..

mrb cnm hayırlı uğurlu olsun mınık bebegın.ıcını ferah tut oncelıkle kotu dusunme.tup bebek ıcın baır bılgım yok bnm normal gebelık oldu ama buna benzer seylerı ılk gttgmde dedı aptal doktor.korkuttu yok yere benıde esımıde.SAT tarıhıne gore hesaplanıyor ya gebelıkhaftası sende belk bnm gıbı SAT bırkaç gun sonrasına yada bır ıkı hafta sonrasına gebe kalmıs olabılrsın.bnm SAT 21KASIM ama doktor baktgnda aralık 1 gıbı gebe kalmısın demıstı.umarım sennde oyle bır durumdr.mumkunse baska doktorada gt bakalım o ne dıcek.bız ole yaptık.suan 34 haftalık hamıleyım bn.umarım hersey yolundadr haberını beklerım cnm

Arkadaşlar geç yumurtlama diye bir şey var tabi ki. SAT ile uyumsuzlk çok önemli değil. Önemli olan meleğin ultrasonda görünme zamanı kalbinin atım zamanı ve boyunun hangi haftaya uygun olduğu.
Bakın benimki de normal adet günüme çok çok yakın bir zaman döllenmiş. SAT a göre 6 haftalık çıkıyordu ama ortada bebek yoktu, dış gebelik olabilir diye hemen iğne vurup düşürmek istediler kiiiiii ben bu meleğe 4 tüp bebek denemesinden sonra mucize olarak normal yolla kavuştum. Hemen başka dr.a gittik, tam 4 adet dr gezdik ve bebek o süre içinde büyüdü ve görünmeye başladı :))) Ani karar vermeyin, güvendiğiniz deneyimli başka doktorlara da gidin. Biz şimdi 14 üncü haftamızı gidiyoruz. Ne yazık ki ben bronşit oldum, bana dualarınızı eksik etmeyin, dünya kadar antibiyotik yedim :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43:

Arkadaşlar geç yumurtlama diye bir şey var tabi ki. SAT ile uyumsuzlk çok önemli değil. Önemli olan meleğin ultrasonda görünme zamanı kalbinin atım zamanı ve boyunun hangi haftaya uygun olduğu.
Bakın benimki de normal adet günüme çok çok yakın bir zaman döllenmiş. SAT a göre 6 haftalık çıkıyordu ama ortada bebek yoktu, dış gebelik olabilir diye hemen iğne vurup düşürmek istediler kiiiiii ben bu meleğe 4 tüp bebek denemesinden sonra mucize olarak normal yolla kavuştum. Hemen başka dr.a gittik, tam 4 adet dr gezdik ve bebek o süre içinde büyüdü ve görünmeye başladı :))) Ani karar vermeyin, güvendiğiniz deneyimli başka doktorlara da gidin. Biz şimdi 14 üncü haftamızı gidiyoruz. Ne yazık ki ben bronşit oldum, bana dualarınızı eksik etmeyin, dünya kadar antibiyotik yedim :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43:

geçmiş olsun canım benim.inşaallah sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz.

slm kızlar, benin aklımın ucundan hiç olumsuz bişi geçmemişti, benimde 2 hafta geriden gidior, şuanda 8+3, doktorda bişi demedi gayet normal dedi,sağlıklı kalp atışını duyduk, yani şimdi sizden öğreniorum geç yumurtlama olması kötü bi durummuu..

Hala ordamısınız çok yıl geçmiş ama aynı durumdayım paylaşmak istiyorum ordaysanız

Back
X