Sata gore yuksek cikan betahcg lutfen yardimm...

Ask-I Zuleyha

İkizlerin Annesiyim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
2.721
2.546
133
32
Kizlar Allah askina bi Bakin Benim sat 29 aralik bugun betahcg yaptim 802.8 cikti sata gore 3+6haftalik ama betahcg gore 5 haftalik cok korkuyorum benm gibi olup normal olan varmiii yoksa bi sorun mu var.

Son düzenleme:
Kizlar Allah askina bi Bakin Benim sat 29 aralik bugun betahcg yaptim 802.8 cikti sata gore 3+6haftalik ama betahcg gore 5 haftalik cok korkuyorum benm gibi olup normal olan varmiii yoksa bi sorun mu var.
kiz niye korkuysn ne guzel cikmis degerin masallah korkmana gerek yok 1000 kusurlu bile cikan oluyo.hem belki ikizdr olede olablyms burda okumustm arastr istersen ama hiiic stres yapma o degerleri gormek icin yanip tutusanlar var canim

kiz niye korkuysn ne guzel cikmis degerin masallah korkmana gerek yok 1000 kusurlu bile cikan oluyo.hem belki ikizdr olede olablyms burda okumustm arastr istersen ama hiiic stres yapma o degerleri gormek icin yanip tutusanlar var canim
Yeminle cok korktum mol gebelikte olabilirmis sata gore onde gidiyo ya insaAllah olle degildir lutfen dua edin

Yeminle cok korktum mol gebelikte olabilirmis sata gore onde gidiyo ya insaAllah olle degildir lutfen dua edin
dr mu dedi mol gebelik olablr die canim sen icini ferah tut dusuk deger kotudr ki cok yuksekte degil belki daha erken kaldin gebe bilmezsn ondan da yuksek cikabilr.insallah hayirlisi olur kucağınada almayi nasip eder allah

benim adet günü degerim 1133 lerde bişeydi , sata göre 4 haftalık hamilesiniz hayırlı olsun :) panik yapma güzel düşün ;)

korkma canım benim .
bilmediğin bi zamanda yumurtlamış ve hamile kalmış olabilirsin
fakat şöyle diyim . gebelik progestan değerin gayet normal ve haftan ile uyumlu. nereden çıkardın yüksek oludğunu
Valla cnm nebilim millet soyledi bende korktumm...:)

Sordum değerler kişiye göre farklılık gösterebilir yüksek hcg değeri ilk etapta dış gebeliğe işaret edebilir ancak kese göründüyse bu riskte ortadan kalkmış olur dedi.. Kısacası her şey yolunda :)

Sordum değerler kişiye göre farklılık gösterebilir yüksek hcg değeri ilk etapta dış gebeliğe işaret edebilir ancak kese göründüyse bu riskte ortadan kalkmış olur dedi.. Kısacası her şey yolunda :)
Saol cnm ama kese gorunmedi 12 mm capinda kalinlasma var dendi altan bakarsak gorunur dedi drum ama gerek yok dedi betahcg normal dedi

kiz niye korkuysn ne guzel cikmis degerin masallah korkmana gerek yok 1000 kusurlu bile cikan oluyo.hem belki ikizdr olede olablyms burda okumustm arastr istersen ama hiiic stres yapma o degerleri gormek icin yanip tutusanlar var canibugu

Bu akşam biraz eski mesajları bir okuyayım dedim sizin açtığım bir konuya verdiğiniz cevapa denk geldim yıllarca hamile kalmayı beklemiş hamileliğinin ilk haftasinda telaşlı korkan bir anneye yaptığınız yorumu ve yorumunuzun bire bir çıktığını görünce yüzümde bir tebessüm ettirdi beta HCG yüksek çıkınca korkmuştum sizde ikiz olabilir demiştiniz şimdi 4 yaşında ikizlerim var bir an ozamana döndüm size yazmak istedim tekrar teşekkür ederim güzel enerjiniz icin

Back
X