• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saten ç.k.b. takımı kullanan ya da bilen var mı?

SonBahar0108

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
194
2
68
Merhaba kızlarr..bir sorum olacaktı :S

Saten ç.k.b. takımları makineye atınca hangi marka olursa olsun yıpranıp çizilir mi kullanan var mı ya da kullanan tanıdığı olup da bilen?

teşekkür ederim şimdidenn

Merhaba kızlarr..bir sorum olacaktı :S

Saten ç.k.b. takımları makineye atınca hangi marka olursa olsun yıpranıp çizilir mi kullanan var mı ya da kullanan tanıdığı olup da bilen?

teşekkür ederim şimdidenn

bence hangi marka olursa olsn cizilir cnm hisarn standında duran saten çkbların bile çizildiğini gördm daha kullanmadan reyonda..ok çok şık duruo olabilir ama parlaklarda da gayet güzel modeller var..ben kendime parlak modelinden almıstm

Nil'e katılıyorum ben de çok saten çatal bıçak takımı gördüm öyle reyonda çizilmiş daha teşhirde . Zamanla bulaşık makinesinde yıkana yıkana mutlaka çizilir uzun ömürlü olmaz diye almamıştım parlak almayı tercih ettim.

Bence de parlak olan modelleri tercih et :) Satenler daha güzel duruyor ama hiç kullanmazsan ! Bir çizik olduğu anda satenin üstünde parlak bir çizgi o kadar göze batıyor ki, hele misafirlik çatal bıçak takımıysa keşke almasaydım diyebilirsin. Günlük kullanımı hiç söylemiyorum bile.. Her ne kadar saten güzel duruyorsa da parlaklar kötü değil, ama çok kullanışlı. Bende hisarın taşlı ama parlak modelleri arasında tercih yapmaya çalışıyorum, fakat henüz karar veremedim :44:

Bence de parlak olan modelleri tercih et :) Satenler daha güzel duruyor ama hiç kullanmazsan ! Bir çizik olduğu anda satenin üstünde parlak bir çizgi o kadar göze batıyor ki, hele misafirlik çatal bıçak takımıysa keşke almasaydım diyebilirsin. Günlük kullanımı hiç söylemiyorum bile.. Her ne kadar saten güzel duruyorsa da parlaklar kötü değil, ama çok kullanışlı. Bende hisarın taşlı ama parlak modelleri arasında tercih yapmaya çalışıyorum, fakat henüz karar veremedim :44:

teşekkür ederim tatlımm :) yarın gidip iade edeceğim inşallah korkmazın bir modelini aldım bugün :)

Back
X