satıcı sorunsalı

Live_Your_Life

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
803
1.515
313
merhaba..benimki bir dert değil belki ama beni biraz huzursuz etti..
bir güzellik merkezinden indirimli diye bir parfüm almıştım.üzerimde o gün 20 tl vardı 20 tl de sonra vereyım demiştim.
parfumu aldıktan sonra cok sıkmama ragmen kokusunun hıç olmadıgını ve kutusunun altındakı kod ıle ınternet uzerınden araştırdığımda 10 yıl kadar once uretılmıs bır parfum oldugunu ve 4 yıl kadar once de son kullanma tarıhının bıttıgını farkettim ve bu konuyu satıcıya söyledim.o da böyle bir şey olamaz benım urunlerım hepsı yepyenı dedi.ben de bırgun gelınce parfumu getıreyım siz de bakın dedım.parfumu de aldıgım gun gıbı kaldırdım bır koseye hıc kullanmadım araya zaman,hastalıklar girince de unuttum gitti.
geçen gün telime bir mesaj geldi.satıcı firma bana mesaj atmış.mesajında kendını tanıtıp senedı ıcraya verdıgını ve ılk ıs gunumde ısyerıme iccranın gelecegını hemen kendısıne ulasmam gerektıgını yazmıs.bense o fırmaya herhangı bır senet ımzalamadıgıma hatta hıc bır zaman tek bır ımza atmadıgıma kesınlıkle emın olup hemen kendılerını aradım.bana vermeyı unuttugum 20 tl ıcın benı ıcraya verdıgını ve hemen kendı ısyerlerıne ugramam gerektıgını soyledı.20 tl ıcın ınsan once bı uyarı hatırlatma yapar degıl mı şok oldum acıkcası.neyse gorusmeye gıttım bana parfumu goster dedı.ben de senedı gosterın dedım. ne senedı dedı ?msjda bahsettıgınız senet dedım.oyle bır sey demedım dedı.mesajda mı yalan soyluyor dedım.
hemen lafı cevırmeye basladı parfumu goster vs.parfumu cıkardım gosterdım ayrıca 20 tl yı de masaya bıraktım. yaptıgınız cok ama cok ayıp dedım.20 tl ıcın nasıl boyle bır sey soylersınız dedım.hem ıcraya verdım dıye mesaj attınız hem de oyle bır sey yok dedınız dedım.bundan sonra sızınle bır ısım olamaz ve burda herhangı bır borcumun olmadıgına daır bana bır yazı verın dedım verdı.
soruma gelırsek sırf borcunu vermem ıcın bana senin senedını ıcraya verdım dıyen bır satıcının oyle bır sey olmadıgını ve gosterecek bır evragının olmadıgını anladıgınızda ne dusunur ya da yapardınız ?? kı ben oraya bır yılda her ay gıttım 1000 tl den fazla ödemelerim oldu toplamda..20tl ıcın boyle bır sey yapması acıkca şaşırttı ve üzdü beni.

Back
X