Satılık 44-46 Beden Ozel Dikim Tesettür Gelinlik ve Kınalık

Ağustos ayında evlendim. Gelinliğim ustume gore dikildi. İlk başlandığında 48-46 arasiydim, dugune kadar 44 beden oldum. Arkasi ipli oldugundan 44-48 arasi her turlu uygun. Yine ayni sekilde bindallim 3 beden yani 44-48 arasi uygun. Ben ikisini toplam 2500 tl gibi bir rakama aldim. Ancak bir ihtiyaç sahibine gitmesini istediğimden 1000 tl'ye satacağım. Kuru temizlemesi de bu hafta sonu yapilacak her ikisinin. İki kiyafetin de basortuleri aksesuarları, gelinligin duvagi buketi olduğu gibi duruyor. Toptan almak isteyene hediye edeceğim.

Gelinlik A tipi kesimli kumaşı oldukça hafif ve kullanımı çok rahat. Ben üzerimde gelinlikle 400 km yol gittim. Hic bir sıkıntı yasamadim. Ust kismi kendinden camasirli ve icinde korseye gerek duymadan rahatlikla kullanilabilecek bir kalip var. Boyum 173. Topuklu ayakkabi giymedim. Cok hafif yuksek bir ayakkabim vardi, 5-6 cm kadar. Alacak arkadaş yuksek ihtimalle hic tadilata gerek duymadan kullanabilecek.

Bindallıyı hazır aldım. O da duz kesim ve kilolari gercekten cok guzel saklayan bir elbise. Ne gelinlikte ne de kinalikta korse kullanmak zorunda kalmadim.

Ankara içi olması tercih sebebim. Fotoğrafları buraya atmak istemedim. Ancak ilgilenene mesaj yoluyla ulaştırabilirim.

Almak isteyen arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Çok rahat edecektir. Umarim en az benim kadar mutlu olur :KK200:
meraba iyi günler bana atabilirmisiniz acaba foto

Back
X