Arkadaşlar pudra rengiyle gümüş yansımalardan oluşan asze manga marka 3 beden abiye elbisem satılıktır. Bir kez giyildi. İsteyen olursa bu abiyeyle birlikte giydiğim 37 numara polo club marka lame ayakkabı da satılıktır. abiye 100 tl / ayakkabı ise 50 tl dir.
park's by park bravo marka 38 beden koyu kahve dokusu kadifemsi (ancak kadife değil ince bir kumaş) etekleri pilili elbise ile aynı renk 37 numara süet ayakkabı. elbise 40 tl ayakkabı 50 tl.(ayakkabıyı ankara-kızılay soysal pasajından almıştım ama markasını bilemiyorum. rengi uyduğu için bir çırpıda almıştım.)
arkadaşlar ben ankarada ikamet etmekteyim. işyerim bahçelievlerde. ankaradan almak isteyenler elden alabilirler. hem öncesinde görmüş de olurlar. ankara dışındakiler için kargoyla gönderirim ama kargo ücreti size ait olarak. sorularınız varsa benim unuttuğum bir detay en kısa zamanda yanıtlamaya çalışacağım.
hoşçakalın !!
arkadaşlar ben ankarada ikamet etmekteyim. işyerim bahçelievlerde. ankaradan almak isteyenler elden alabilirler. hem öncesinde görmüş de olurlar. ankara dışındakiler için kargoyla gönderirim ama kargo ücreti size ait olarak. sorularınız varsa benim unuttuğum bir detay en kısa zamanda yanıtlamaya çalışacağım.
hoşçakalın !!