Mrb ısınıze karışmış gıbı olmayın ama o fıyata buhar mak fazla ben aynı marka burdan 45efalan almstm Faturası kutusu herseyıyle Sıfır urunben buhar makınasıyla ilgileniyorum bnde sarıyerdeyim elden nerden alınabilinir özelden bana ulaşırmısınz ne kadr indirim olacak.
ben buhar makınasıyla ilgileniyorum bnde sarıyerdeyim elden nerden alınabilinir özelden bana ulaşırmısınz ne kadr indirim olacak.
Merhaba şimdi netten baktım fiyatı 200 tl bizimki gerçekten sıfırdan farksız oğlumun öksürüğü aylarca geçmeyince almıştık ve sadece 1 kere kullandık 75 tl uygun mu size bu kadar yenisini 45e fln görmedim hiç
Ne zmn geliceksnz esim ogretmn biz haftasonu musaitiz ben bebekle istinye sahile yada haciosmana gelebilirm dolmusla cnku evim ferahevler mah. De tarabya sahil uzak istinye sahil yakin banaBen kadıköyde otuıruyorum ama Bizim yakın bi zamanda tarabyaya gelme ihtimalimiz var gelirseniz tarabya sahilde teslim edebilirim
Bnm oglumda suan hasta bna acil lazim bu haftasonuna olursa olsun alalim yoksa olmicaksa ben zmn kaybetmiyim baska yerden bakarim. Ozelden tel yazin istersenz ordan hbrleselim.Zaten haftasonu olur bu cumartesi falan gibi daha netleşmedi o yüzden gün veremiyorum perşembe cuma gibi tekrar haberleşelim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?