K kivvi Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2013 248 28 48 Diğer 30 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kivvi #1 Merhaba kizlar elimde 5 parca cit citlar war boylari bele gelio gercek sac 1 sefer boyatildi su an saclar kahverengi aldigimzamanda kahve rengiydi gerci eger dusunurseniz satiyorum gecensene taksimde perukcudan 350 tl almistim saclar cok guzel dusunurseniz uygun fiyata veriyorum eger dusunurseniiz elimde kaynaktan cikma saclarda war kaynak yaptiracaklarin vea onlarlada cit cit yptrmak isteyenlerin isine yarayabilir
Merhaba kizlar elimde 5 parca cit citlar war boylari bele gelio gercek sac 1 sefer boyatildi su an saclar kahverengi aldigimzamanda kahve rengiydi gerci eger dusunurseniz satiyorum gecensene taksimde perukcudan 350 tl almistim saclar cok guzel dusunurseniz uygun fiyata veriyorum eger dusunurseniiz elimde kaynaktan cikma saclarda war kaynak yaptiracaklarin vea onlarlada cit cit yptrmak isteyenlerin isine yarayabilir
tombikk Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2013 607 30 73 3 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kivvi #2 kivvi .!.: Merhaba kizlar elimde 5 parca cit citlar war boylari bele gelio gercek sac 1 sefer boyatildi su an saclar kahverengi aldigimzamanda kahve rengiydi gerci eger dusunurseniz satiyorum gecensene taksimde perukcudan 350 tl almistim saclar cok guzel dusunurseniz uygun fiyata veriyorum eger dusunurseniiz elimde kaynaktan cikma saclarda war kaynak yaptiracaklarin vea onlarlada cit cit yptrmak isteyenlerin isine yarayabilir Genişletmek için tıkla... ne kadara satıyosun sekerım
kivvi .!.: Merhaba kizlar elimde 5 parca cit citlar war boylari bele gelio gercek sac 1 sefer boyatildi su an saclar kahverengi aldigimzamanda kahve rengiydi gerci eger dusunurseniz satiyorum gecensene taksimde perukcudan 350 tl almistim saclar cok guzel dusunurseniz uygun fiyata veriyorum eger dusunurseniiz elimde kaynaktan cikma saclarda war kaynak yaptiracaklarin vea onlarlada cit cit yptrmak isteyenlerin isine yarayabilir Genişletmek için tıkla... ne kadara satıyosun sekerım
B Birceee Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2014 3 0 6 35 İzmir 3 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kivvi #3 Bende cit citlarimi satiyorum 5 parca 180gram ham sac hic islem görmemis 450 tllye aldim 150 tlye sata bilirim
Bende cit citlarimi satiyorum 5 parca 180gram ham sac hic islem görmemis 450 tllye aldim 150 tlye sata bilirim
J jardine Guru Kayıtlı Üye 10 Mart 2011 21 0 286 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kivvi #4 Birceee .!.: Bende cit citlarimi satiyorum 5 parca 180gram ham sac hic islem görmemis 450 tllye aldim 150 tlye sata bilirim Genişletmek için tıkla... satıldı mı acaba?
Birceee .!.: Bende cit citlarimi satiyorum 5 parca 180gram ham sac hic islem görmemis 450 tllye aldim 150 tlye sata bilirim Genişletmek için tıkla... satıldı mı acaba?