• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

satılık daire hakkında acil yardım lütfen

duyad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2008
64
0
86
İstanbul
öncelikle merhaba,
daire almaya karar verdik fiyatta da anlaştık ama tapusunu belediyede gösterdiğimizde binanın yüzde 90'ı bitmiş dosyası daha kapanmamış dediler ama bina bitmiş yani içinde oturanlar var. şimdi sorun olmaz ama iskanı alınınca sorun olabilir dediler. acaba nasıl bir sorun çıkar karşımıza? yıkım ihtimali mi olur yoksa para cezası mı gelir? bu arada daire kat irtifaklı.
şimdiden teşekkürler

valla onu bunu bilmem canım ama .tapunu alırken en küçük ayrıntılara bile dıkkat et ..allah muhafaza ...

umarım sorun çıkmaz canım gönlünce olsun herşey... bende ev almak istıyorum çok araştırdım bakınıorum hala fakat ben kredı çekmeden alamam bırazını nakıt verecegım düğünden altınlarımla.. sen kaça anlaştınız ve şehır olarak neresı??

umarım sorun çıkmaz canım gönlünce olsun herşey... bende ev almak istıyorum çok araştırdım bakınıorum hala fakat ben kredı çekmeden alamam bırazını nakıt verecegım düğünden altınlarımla.. sen kaça anlaştınız ve şehır olarak neresı??

biz de aynen sizin gibiyiz canım, 30 bin takılardan geldi 80 bin de kredi çekeceğiz. evi 108 bine anlaştık, 3+1 ve yola falan çok yakın 5 yıllık bina, odaları çok büyük. şehir istanbul canım. sizin neresi

canım ben bursa dan.. fakat faizler nasıl olacak baktınız ögrendınızmı sadece eşinizin maaşımı sizde çalışıyormusunz

canım ben bursa dan.. fakat faizler nasıl olacak baktınız ögrendınızmı sadece eşinizin maaşımı sizde çalışıyormusunz

faizleri bayağı araştırdık canım dün tam 13 banka gezdim ve en uygunu halkbank geldi bize. faiz oranı 0.98 ve tüm masraflar 1700 lira çıkıyor. sadece eşimin maaşıyla olacak, ben atanmayı bekliyorum

ne çok sordum demi :) bende sızın gıbı almayı düşünenlerdenım başka şansm yok bunada şükür pekı ayda kaç kaç ödeme olcak ?? rabbım nasıp eder inşallah size....

ne çok sordum demi :) bende sızın gıbı almayı düşünenlerdenım başka şansm yok bunada şükür pekı ayda kaç kaç ödeme olcak ?? rabbım nasıp eder inşallah size....

olur mu öyle şey canım ne de olsa aynı dertten muzdaribiz:) taksitler aylık 1140 lira oluyor 120 ay vadeyle. sizin oralarda ev fiyatları nasıl peki

2 artı 1 ler 80 90 3 artı 1 ler 100 130 150 aynı canım . ya çok istıyrum bende ev öyle böyle degıl ama :)))

senın babanmı içini karratı kayınpedermı... neden sorun çıksınkı sankı onların hemen evlerı olmdı ya ..rabbım yardım eder bizlerede böyle kıra nereye kadar en azından kendı evımıze öduyecegız ve sonunda bizim olacak degılmı????

senın babanmı içini karratı kayınpedermı... neden sorun çıksınkı sankı onların hemen evlerı olmdı ya ..rabbım yardım eder bizlerede böyle kıra nereye kadar en azından kendı evımıze öduyecegız ve sonunda bizim olacak degılmı????

benim babam canım ama o da binada sorun varsa almayın diyor yani biraz garanticidir, temiz bina alın kafanız rahat olsun diyor, biz de bu paraya böyle ev bir daha zor buluruz, bu arada dün akşam acil çıkmam gerekti kusura bakma canım

biz de aynen sizin gibiyiz canım, 30 bin takılardan geldi 80 bin de kredi çekeceğiz. evi 108 bine anlaştık, 3+1 ve yola falan çok yakın 5 yıllık bina, odaları çok büyük. şehir istanbul canım. sizin neresi

daireniz bayağı ucuza almışsınız istanbulun hangi semti acaba merak ettim....

Back
X