valla onu bunu bilmem canım ama .tapunu alırken en küçük ayrıntılara bile dıkkat et ..allah muhafaza ...
umarım sorun çıkmaz canım gönlünce olsun herşey... bende ev almak istıyorum çok araştırdım bakınıorum hala fakat ben kredı çekmeden alamam bırazını nakıt verecegım düğünden altınlarımla.. sen kaça anlaştınız ve şehır olarak neresı??
canım ben bursa dan.. fakat faizler nasıl olacak baktınız ögrendınızmı sadece eşinizin maaşımı sizde çalışıyormusunz
ne çok sordum demi :) bende sızın gıbı almayı düşünenlerdenım başka şansm yok bunada şükür pekı ayda kaç kaç ödeme olcak ?? rabbım nasıp eder inşallah size....
2 artı 1 ler 80 90 3 artı 1 ler 100 130 150 aynı canım . ya çok istıyrum bende ev öyle böyle degıl ama :)))
senın babanmı içini karratı kayınpedermı... neden sorun çıksınkı sankı onların hemen evlerı olmdı ya ..rabbım yardım eder bizlerede böyle kıra nereye kadar en azından kendı evımıze öduyecegız ve sonunda bizim olacak degılmı????
biz de aynen sizin gibiyiz canım, 30 bin takılardan geldi 80 bin de kredi çekeceğiz. evi 108 bine anlaştık, 3+1 ve yola falan çok yakın 5 yıllık bina, odaları çok büyük. şehir istanbul canım. sizin neresi
daireniz bayağı ucuza almışsınız istanbulun hangi semti acaba merak ettim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?