Satılık gonal f 450

Perimasali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
837
437
73
Elimde saklama koşullarına özen gösterilmiş şu an dolapta bekleyen iki kutu açılmamış gonal f 450 pen mevcut istanbulda teki 190 tl

Arkadaşlar doktorumuzun tavsiyesi üzerine başka ilaç kullanacagımızdan elimizde fazlalık olan 5 kutu gonal f ve 5 kutu cetrotid acil satılık buzdolabının meyvelik kısmında özenle saklıyoruz son kullanma tarihi 2015 ÖZELDEN TELEFONUNUZU YAZARSANIZ VE alparslansahin01@mynet.com a mail atarsanız irtibata geçebiliriz

gnalf 450
Merhaba arkadaslar benim elimde de biten tedavimden kalan acilmamis 2 kutu gonalf 450 2kutu cetrodite 1 kutu da menagon var. En azindan birine yarasin raporlu olarakk aldigim fiyattan verebilirim. Buradan mesaj gonderebilisiniz.

gnalf 450
Merhaba arkadaslar benim elimde de biten tedavimden kalan acilmamis 2 kutu gonalf 450 2kutu cetrodite 1 kutu da menagon var. En azindan birine yarasin raporlu olarakk aldigim fiyattan verebilirim. Buradan mesaj gonderebilisiniz.
gonalf 450 nin raporlu fiyatı 110 tl Eger 110tl den verirsen alırım...

Son düzenleme:
gnalf 450

Merhaba,

Şayet alan olmadıysa ben alabilirmiyim. 4. denemem olaak bu sefer:)

Back
X