Park yatak 46x81 casual superb (internetten resinlerine bakabilirsiniz sınırından farksızdir ve tum Aksesuarları duruyor)9 aylık yatak 3-4 ay kullanıldı
Mesela swing göğüs pompası ayni sekilde tun Aksesuarları durmaktadır ancak 3 ay kullanabildim maalesef
Park yatak 80tl
Göğüs pompası 150tl
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Park yatak 46x81 casual superb (internetten resinlerine bakabilirsiniz sınırından farksızdir ve tum Aksesuarları duruyor)9 aylık yatak 3-4 ay kullanıldı
Mesela swing göğüs pompası ayni sekilde tun Aksesuarları durmaktadır ancak 3 ay kullanabildim maalesef
Park yatak 80tl
Göğüs pompası 150tl
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merhaba ben de medela elektrikli pilli pompa var. ilgilenen varsa yardımcı olabilirim. ben pek kullanmadım üstelik temizlik açısından sıkıntı etmeyin ayrıca bütün parçaları kaynatılabiliyor .piyasadaki fiyatı az önce baktım en ucuz bi yerde 160 yazıyor. ben daha pahalıya almıştım. artık ihtiyacım yok. alanında birinci marka ve model. hiç ağrı ya da acı duymuyorsunuz üstelik yorulmuyorsunuz elektrikli olması avantaj. benim bir göğsümde süt gelmediği için almıştım ve kısa sürede faydasını gördüm. ilgilenenlere yardımcı olurum.