savcılığa vermeliyim

deniiizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
2.679
3
66
İstanbul
kızlar size birşey danışmak istiyorum

eski erkek arkadaşım sürekli bana küfür edip rahatsız ettiğinden dolayı hattımı değişmek zorunda kalmıştım .. daha önce açtığım konudada bahsetmiştim beni takip edip milletin içinde tekrar küfür edip olay çıkarttı .. bu olayları savcılığa intikal etsem bir şey elime geçer mi ? hattımı kapattırdım iptal ettirdim o yazılan küfürlerin dökümanı çıkar mı?

bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim yaptıkları yanına kalsın istemiyorum

kapattırdgııın hat senın uzerıneyse evet dokuman cıkarttırabılırsın ...
ve kesınlıkle savcılıga ver bana kalırsa hatta rezıllık cıkardıgı mekanda kamera fılan varsa kayıtları al

evet hat benim üstüme .. mekandada izin almadan direk masaya oturdu .. ama şöyle bişi var o gün ki erkek arkadaşım olaylardan korkup kaçtı onunda şahitlik yapmasını isterdim yazdırsam onu şahit olarak olur mu yinede

mahkeme acılır tatlım sende delıllerle ıspatlarsın sonuc olarak onun sıcılıne ıslenır yanı arkasını bırakma ...

Ceza alır ya da almaz bilemem ama eğer ki kendisi kamu kurumundaysa ya da öğrenci falansa belki sicilinden dolayı çekince olabilir..
Ya da tam ters de tepebilir..İyice kinlenip de daha da sararsa :26:Sen ver savcılığaa

Bence savcılığa ver kesin böyle yapan ilerde daha kötü şeylerde yapabilir peşini bırakma.

hapis cezası olmasa bile mutlaka siciline işlenir, sicil derken adli sicilden bahsediyoruz. Mutlaka şikayet et, mahkeme sürersede sürsün gitsin. O seni rahatsız ederken ne kadar cesursa sen de şikayet etmekte o kadar cesur davran.

Böyle rahatsız etmenin hapis cezası var mıdır ki? Siciline işlenir derken..

Bildiğim kadarıyla kamu çalışanıysa ve böyle birşeyden hafif de olsa ceza alsa uyarı bile olsa sicilinde bulunur..
Yaptığımız şahitlikler bile sorgulamada çıktıktan sonra, böyle birşey herhalde çıkacaktır diye düşünüyorum yanılıyor muyum:26:

Şikayet etmen uygun olur tabiki ama hattı kırdım attım mesaj içerikleri savcılık aşamasında çıkarmı dersen çıkmaz güzel kardeşim. Sadece saat ve tarihler çıkar. Tanıklarla ispatlaman en güzeli olur. Çok ceza alırmı konusuna gelince bunu sadece yargılama yapan yargıç bilir. Adli Sicili temizse hakaretten tehditten ceza alır ama hapis cezası ama para cezası alır. Bunu ancak tanıklarla ispat edebilirsin. geçmiş olsun...

Back
X