Savcılık ifadesi hakkında

ilkbahari_bekliyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
971
192
18
41
eşimi telefonda hakaret ve tehdit etmesi nedeniyle emniyete şikayet etmiştim.tanık vs de vardı.geçen hafta içinde ikinci kez emniyete çağrıldım ve cuma günü dosyam adli mercilere teslim edilmiş.muhtemelen savcılığa da ifadeye gidicem.ama kızlar ben hiç adliyeye savcılığa gitmedim.zaten içe kapalıyımdır.resmi makamlarda heyecanlarınırım, nasıl konuşacağımı bilemem.bu davada haklıyım, deliller şahitler var ama gergin hissediyorum, geceleri uyuyamıyorum falan.
savcılık ille de ifadeye çağırır mı, neler sorulur bilmiyorum.acaba avukatımla mı gitsem ama maddi gücü çok olan biri de değilim.bilemedim.avukata gerek var mı kızlar

eşimi telefonda hakaret ve tehdit etmesi nedeniyle emniyete şikayet etmiştim.tanık vs de vardı.geçen hafta içinde ikinci kez emniyete çağrıldım ve cuma günü dosyam adli mercilere teslim edilmiş.muhtemelen savcılığa da ifadeye gidicem.ama kızlar ben hiç adliyeye savcılığa gitmedim.zaten içe kapalıyımdır.resmi makamlarda heyecanlarınırım, nasıl konuşacağımı bilemem.bu davada haklıyım, deliller şahitler var ama gergin hissediyorum, geceleri uyuyamıyorum falan.
savcılık ille de ifadeye çağırır mı, neler sorulur bilmiyorum.acaba avukatımla mı gitsem ama maddi gücü çok olan biri de değilim.bilemedim.avukata gerek var mı kızlar
Merhaba, savcılıktaki ifadeniz emniyettekinden daha kısa olacak. o yüzden rahat olabilirsiniz. Emanette detaylı ifadeniz vardır. Savcı da ek olarak bir kaç soru sorar en fazla. Bence avukata gerek yok zaten mağdursunuz.

Merhaba, savcılıktaki ifadeniz emniyettekinden daha kısa olacak. o yüzden rahat olabilirsiniz. Emanette detaylı ifadeniz vardır. Savcı da ek olarak bir kaç soru sorar en fazla. Bence avukata gerek yok zaten mağdursunuz.
gerginim neden bilmiyorum.zira bu ilk suçu değil.evde boğazıma yapışıp seni öldürücem demesi, telefonda ölüm tehditleri vs vardı.dayanamadım.şikayet ettim.etmek zorunda bıraktı beni.zira iki haftada bir kavga ediyorduk.gece yarısı, kapının camını yumruklayıp kırınca dört yaşındaki yavrumu uyandırıp gizlice evden kaçtık, bir ay oldu.sonra telefonda tehditler başladı

Siz hala evli misiniz? Üzüldüm yasadiklariniza. Can güvenliğiniz tehlikede hiç bir şeye sabretmeyin yeterince zorlamış şansını. Belki karakol emniyet yolu görününce çekinir uzaklaşır. Umarim lafta kabadayı birisidir sadece.

Siz hala evli misiniz? Üzüldüm yasadiklariniza. Can güvenliğiniz tehlikede hiç bir şeye sabretmeyin yeterince zorlamış şansını. Belki karakol emniyet yolu görününce çekinir uzaklaşır. Umarim lafta kabadayı birisidir sadece.
boşanma davam açıldı, ayrı evlerdeyiz.tedbiren velayeti de aldım.boşanma dava henüz ilk celse görülmedi.

son üç aydır dayak da vardı.hiçbirini şikayet etmedim ve adam boğazıma sarılmaya kalkıyordu tartışmalarda.fiziksel olarak duygusal olarak şiddet uyguluyordu evliliğe devam edeceğimden emniyete gitmedim.ama son üç aydır bayağı dengesi bozulmuştu.yoluma çıkacak diye korkuyordum ki koruma kararım hemen çıktı ve o tehditkar adam bir daha hiç rahatsız etmedi.koruma süresi haftaya doluyor.öyle işte.

Ne diye tehdit ediyor ki? Boşanmak mi istemiyor? Bosanma davanizdaki avukatinizla da gorusun, bunun için ücret almaz büyük ihtimal. Size de yardımcı olur. Mesela böylesi durumda avukatiniz eşinizin avukatını arayıp size yardımcı da olabilir. adamın avukati sakin kalmasını , bunun aleyhine sonuçlar doğuracağını falan telkin ederse ise yarar belki.

Ne diye tehdit ediyor ki? Boşanmak mi istemiyor? Bosanma davanizdaki avukatinizla da gorusun, bunun için ücret almaz büyük ihtimal. Size de yardımcı olur. Mesela böylesi durumda avukatiniz eşinizin avukatını arayıp size yardımcı da olabilir. adamın avukati sakin kalmasını , bunun aleyhine sonuçlar doğuracağını falan telkin ederse ise yarar belki.
her tartışmada basit de olsa boğazıma sarılıyordu, sus diyordu, fazla geri cevap veriyordum, itaat etmemi istiyordu.korkutarak sindirmek istiyordu.eşim avukat tutmadı, cevap dilekçesi bile yazmamış, zira 15 günlük süresi de doldu.her işin bir bedeli var.ücret almadan avukatıma bu dava için hukuki destek ver diyemem.ben teklif edemem avukatıma.

bu en son tehdit babamla yaşadığı bir tartışma içindi.olaya ben bile dahil değildim.babama söyleyemediklerini bana söylüyor.

açıkçası eşim fiziksel gücünü beni sindirmek için kullandı, ben de kusura bakmasın sinecek insan değilim.sustuysam bugüne dek, hep yuvam yıkılmasın diyeydi.ama artık beni tehdit edecek bana vuracak, anında emniyete gidicem.çekemem artık ki arada çocuk var.bu adamla ömür boyu bir ilişkimiz olacak.

Umarım kazasız beladız kurtulursunuz. Şu aşamada aileniz de sizde tartışmadan uzak durun muhattap olmayın. Taşkınlık yaparsa da şikayet etmekten geri durmayın. kimseden çekincemize gerek yok o insanlar sizin benim can ve mal güvenliğimiz için ortalar.

Umarım kazasız beladız kurtulursunuz. Şu aşamada aileniz de sizde tartışmadan uzak durun muhattap olmayın. Taşkınlık yaparsa da şikayet etmekten geri durmayın. kimseden çekincemize gerek yok o insanlar sizin benim can ve mal güvenliğimiz için ortalar.
aynen öyle.ben de öyle düşünüyorum

aslında iyi günlerimiz de oldu.bazen aklıma geliyor üzülüyorum ama acı olan şu ki bir zamanlar iyi kötü aynı evin içinde sırdaştık şimdi şu duruma bak, boşanma psikolojisi varmış, üzüldüğüm ağladığım anlar oldu ama şu an bir an önce boşanmaktan başka bişi düşünmüyourm

Back
X