Sayacak gun kalmadi ama doguramiyorum!

Dilekdevran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
244
1
46
İsviçre
Selam kizlar,
Bir cogunuzun yasadigi digerlerinin heyecanla bekledigi o muhtesem sondayim.
Bu haftada bir gecse diye diye 40+4 olduk oglum ha geldi ha gelicek diye yaptigim heyecan, korku mutluluk karisimi, artik yerini sıkıntıya birakiyor:14:
Ara ara sanci girsede gercek sanciyi bir turlu yakalamadim:27:
Cok inatci bi oglum olacagi kesin:9:
Persembe gunu kontrolum var, bu sefer doktor bende kontrollerin bitti artik ebe bakacak dedi,
Ebeye gidicem persembe bakacak acilma sanci su kaybi varmi diye.
Bu arada oglum gecen hafta kontrollerde 3500 kg cikti, bu bir haftada acaba ne kadar almistir?
Korkuyorum cocuk gittikce kilo alacak diye, sezeryan olmak istemiyorum. Eger sancim filan gelmezse sonum sezeryan gibi gorunuyo:43:

Offf bir dogurabilsem diye dolaniyorum evde :1:

:) hiç canını sıkma ve korkmada sezeryan olucam diye hayırlısı nasıl olucaksa öyle gelsin bebeğin inş. ultrasonda çıkan kilo her zaman dogru değil malesef o yuzden çok takılma zaten bas cevresi ve sizin çatınıza bakarak karar veriliyor tabi 4 kilo ve üzeri bebekler için normal dogum önerilmiyor ama sizin bebiş sona yaklasmıs 4 ü bulacagını sanmıyorum. ebe kontrollerinizi yapar çatınız iyiyse eger ve sizde hala dogum belirtisi yoksa belkide suni sancı ile dogum baslatılır. son olarak kazasız dogumlar dilerim inş meleğinizi sağlıcakla alırsınız kucagınıza:nazar:

canım ben doğum yapalı 2 ay oluyo ve benimde geçmişti günüm bide zaten tam hafta hesaplanamıyo bence vakti zamanı gelince olur hayırlısıyla inş Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin:)

hayırlısı olsun öncelikle bunu düşün günün geçmesi sezeryan falan önemli değil.bende 42 +3 de yaptım ve hiç istememe rağmen sezeryan oldu.onun için kendini şartlama,kilo olayıda 4 kg vardır falan dedi drlar ama 3400 grdı cadım.sağlıkla kucağınıza alın inşallah...gerisi geçip gidiyor...

normal doğumu çok istememe rağmen ben de 41-3 mecburen sezaryan oldum. bebek 4 kilo görünüyordu, ama kızım 3890 doğdu...

ben ce stres yapma kendin ve bebeğin için her zaman hayırlısını iste.... siz sağlıklı olunda gerisini boşver...

Cok sagolun cevaplariniz icin.
Ne kadar sakin ol, stres yapma diye telkin etsemde kendimi, sanki zaman hic gecmiyomus gibi geliyo artik:1:

Bakalim yarin sabah ebe kontrolum var, eger cevap yazamazsam bilin ki aldilar beni doguma :18:

Dogum yapar yapmaz yazicam sizlere:emir_bebek:

Allah yardimsin olsn ins canim saglicakla al kuuzunu kucagina, ayy ne guzel heyacandir o simdi Rabbim tamamina erdirsin inss

ah canım bende yaşadım o sıkıntılı süreci eltim ile aramda 1 hafta vardı yani ben önceydim ancak eltim benden 1 hafta önce doğum yaptı. Bende ise hiçbir sancı yoktu. Hesaplamalara göre 10 gün uzatmalı doğdu oğlum. Allah sanada yardım etsin bu tür aksaklıklar oluyor dert etme. Ağrısız bir doğum geçirmen dileğiyle...:nazar:

doktorunun " bende kontrollerin bitti, artık ebe bakıcak" demesine çok şaşırdım
ne demek bende bitti
seni doğurtana kadar kendi doktoruna gitmen gerek
doğuma doktor girmiycek mi

Back
X