Siyaset iste boyle ucuz bisey chess. RTE ye en iyi yalanmanin yolu Berkinden gecer oldu.neden berkin elvana ve ailesine karşı herkes bu kadar acımasız gerçekten, aylarca hastanede yatmış 16 kiloya kadar zayıflamış aylarca acı çekmiş bir çocuk... annesinin halini düşünemiyorum
Siyaset iste boyle ucuz bisey chess. RTE ye en iyi yalanmanin yolu Berkinden gecer oldu.
Ayrica yavuz bingolun abisinin tepkiside cok sert olmus. "Ilk defa annemin alzhemir olmasi beni mutlu etti, senin bu hallerini gorse kahrolurdu" demis.
bir ananın yavrusuydu, bir ananın evladı olmak ne demek biliyor musunuz siz?
O evladı kendi ellerinle buz gibi toprağa gömmek nedir bilir misiniz? 15'in bir çocuğun ana babasından evvel mezara girmesi nedir yaşadınız mı?
O mezara evladı yerine girmek için neleri feda eder bir ana hiç düşündünüz mü? Koyabiliyor musunuz o ananın yerine kendinizi? İçiniz ürperdi değil mi evlatlarınızı soğuk mezarlarda düşününce?
Kusuruma bakma kurbağacımMune ne yaptın sen ya gece gece ağlattın, Allah sabır versin evlat acısı yaşayana, bir keresinde rüyamda gördüm benzer bir şeyi, gece yarısı uyanmama rağmen bağırarak ağlamıştım dakikalarca.. çok zorr, yaşayana çook zorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?