Sayenizde gazınızla öyle bir resti çektim ki kim tutar beni

flyy3535

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
130
127
103
29
Dünkü konumdan sonra hala daha üzgün,hala daha canım yanıyordu.Anam bugün ne gördüm adam efil efil geziyor,kızları ekliyor.Ben görünce şok benimle evli bide.İlk defa ona karşı büyük laflar ettim,ilk defa karşısındayım artık ayaklarında değil.Evdeki eşyalarının hepsini çöpe attım.Bir dolap dolusu ayakkabılarına varana dek.Ben onunla evli olduğum için kağıt üzerinde de olsa saygı duyuyorum.O neyin peşinde.Kanı bozuk.İnanılmaz edepsizce oldu mesajım ama çok rahatladım.Ona kıymaktan korktuğum,içime attığım ne varsa söyledim.Gazınıza sağlık :))) O kadar huzurluyum ki.Şimdi daha evliyken bu sosyal hesaplarındaki olayları screenshot yapsam mahkemede yarar mı?

Mahkemede yarar mi bilmem. Bilenler cevaplayacaktir.
Çok iyi yapmışsınız.. Üstelik evlisiniz kiz eklemek ne demek yahu. Ergen hareketler bunlar.. Hiç umursamayin. Hayat sizin için daha yeni başlıyor.Yepyeni bir sayfa.. Hakkınızda hayırlısı olur İnsAllah..

Dünkü konumdan sonra hala daha üzgün,hala daha canım yanıyordu.Anam bugün ne gördüm adam efil efil geziyor,kızları ekliyor.Ben görünce şok benimle evli bide.İlk defa ona karşı büyük laflar ettim,ilk defa karşısındayım artık ayaklarında değil.Evdeki eşyalarının hepsini çöpe attım.Bir dolap dolusu ayakkabılarına varana dek.Ben onunla evli olduğum için kağıt üzerinde de olsa saygı duyuyorum.O neyin peşinde.Kanı bozuk.İnanılmaz edepsizce oldu mesajım ama çok rahatladım.Ona kıymaktan korktuğum,içime attığım ne varsa söyledim.Gazınıza sağlık :))) O kadar huzurluyum ki.Şimdi daha evliyken bu sosyal hesaplarındaki olayları screenshot yapsam mahkemede yarar mı?
Yaramazmı bende aynısını yaptım hemen kaydet onları.

yürrü beeh kuzum...:rolleyes::KK9:
oooh taa benim için rahatladı:KK24:
tekrar ediyorum, kendini bi b.k sanmış saygısız herif.
sitem dahi etme, adam yerine koyma.:KK59:
o k.ç yere inecekkk!!

yürrü beeh kuzum...:rolleyes::KK9:
oooh taa benim için rahatladı:KK24:
tekrar ediyorum, kendini bi b.k sanmış saygısız herif.
sitem dahi etme, adam yerine koyma.:KK59:
o k.ç yere inecekkk!!
Bizleri aptal yerine koyuyorlarya ama umdukları gibi olmuyorda taşlar başlarına başlarına gidiyor ohhh içimin yağları eriyor.oh olsun onlara:KK11:

sorunuzun cevabını bilemediğim için anladığıma yazayım dedim,tekdirden anlamayanın ....tezine yapmış olduğunuz katkılarınızdan dolayı sizi tebrik eder başarılarınız devamını ve kendisine de bol kötekli günler dilerim ...... pastasız olurmu? olmaaz buyrun afiyet olsun
gothic-wedding-cake-gothic-wedding-inspiration-pinterest.jpg

Bizleri aptal yerine koyuyorlarya ama umdukları gibi olmuyorda taşlar başlarına başlarına gidiyor ohhh içimin yağları eriyor.oh olsun onlara:KK11:
Ablacıklar ve arkadaşlarım eskisi gibi oldum Allahın izniyle oluyorum çok şükür hepimizin intikamını alıp buraya yazıcam büyük bir zevkle :)))) çok deli aşığımdır ama çokta tersim pistir karadeniz kızıyım sonuçta :KK71:

sorunuzun cevabını bilemediğim için anladığıma yazayım dedim,tekdirden anlamayanın ....tezine yapmış olduğunuz katkılarınızdan dolayı sizi tebrik eder başarılarınız devamını ve kendisine de bol kötekli günler dilerim ...... pastasız olurmu? olmaaz buyrun afiyet olsun
gothic-wedding-cake-gothic-wedding-inspiration-pinterest.jpg
:KK9::KK9:Yeappppp burdaki herkes İzmirde olsa herhalde biz memleketi yakarız çok tatlısınız ya :)))))

dünkü konunu okudum..helal olsun sakın sakın bırakma kendini kimse vazgecilmez değil hele böyle zavallı adamlar..kendini kötü hissetme o hissedecek sen degil ben niye aileme bakamadım die o kahrolsun erkekliğinden utanır insan biraz yaaa.bak bende sinirlendim:KK70: görüntüler bilmiyorum işe yarar mı ama al yarar gbi geliyo..donuna kadar alabilirim demişssin dünkü konunda al kız al arkandayım helal olsun senin gibi dik duran kadınlara:KK60:biraz kendine zaman ver aslında onsuz da cok rahat yapabildiğini hatta daha mutlu oldugunu anlıcaksın gbi geldi bana:KK5:adam gbi adam çıkar karsına inşaallah hayırlı bi zamanda.

Back
X