buraya daha öncede birçok kez yazmıştım ve,siz arkadaşlarımın desteğiyle kendimi biraz olsun iyi hissetmiştim..1 yıldır hayatımda olan insandan bayramdan önce ayrılmıştm ve bahanelerle bir açıklama bile yapmadan beni hayatında (yok)saymıştı..o kadar çok cnm yanmıştıki,yaşattığı acı ve hayal kırıklıkları ile,depresyon tedavisine başlamıştım.aradan 2 ay geçmesine rağmen bende hiç bir iyileşme düzelme yok arkadaşlar..ilaç kullanıyorum şu an doktorum ilacın dozajını yükseltmemi istedi ama çokta ilaca bağlı olmakta istemiyrum..lütfen bana kızmayın bir erkek için değermi diye..küçük yaşta anne baba ayrılığı,babamı kaybetmek,üvey baba,sonra nişanlıdan ayrılmak(sırf sahipsiz babasız olduğum için)ve bunun üzüerine çok sevdiğim abimi hastalıktan kaybetmişken onun acısıyla tanımıştım onu.şimdi bir darbede o vurdu ve inanın gücüm tükendi artık..zaman diyeceksiniz ama 2 ayda kısa bir süre sayılmazki arkadaşlar..kimseye güvenemiyor sanki birdaha kimseyi sevip sevilemeyeceğimi düşünüyorum..daha ne kadar dayanacağım..çok yalnızım...onu aklımdan çıkaramıyorum herşeyde onu arıyorum..