• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sayesinde depresyon tedavisi görüyorum ama iyileşemiyorum birtürlü

meldaela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
619
1
0
İstanbul
buraya daha öncede birçok kez yazmıştım ve,siz arkadaşlarımın desteğiyle kendimi biraz olsun iyi hissetmiştim..1 yıldır hayatımda olan insandan bayramdan önce ayrılmıştm ve bahanelerle bir açıklama bile yapmadan beni hayatında (yok)saymıştı..o kadar çok cnm yanmıştıki,yaşattığı acı ve hayal kırıklıkları ile,depresyon tedavisine başlamıştım.aradan 2 ay geçmesine rağmen bende hiç bir iyileşme düzelme yok arkadaşlar..ilaç kullanıyorum şu an doktorum ilacın dozajını yükseltmemi istedi ama çokta ilaca bağlı olmakta istemiyrum..lütfen bana kızmayın bir erkek için değermi diye..küçük yaşta anne baba ayrılığı,babamı kaybetmek,üvey baba,sonra nişanlıdan ayrılmak(sırf sahipsiz babasız olduğum için)ve bunun üzüerine çok sevdiğim abimi hastalıktan kaybetmişken onun acısıyla tanımıştım onu.şimdi bir darbede o vurdu ve inanın gücüm tükendi artık..zaman diyeceksiniz ama 2 ayda kısa bir süre sayılmazki arkadaşlar..kimseye güvenemiyor sanki birdaha kimseyi sevip sevilemeyeceğimi düşünüyorum..daha ne kadar dayanacağım..çok yalnızım...onu aklımdan çıkaramıyorum herşeyde onu arıyorum..

ah canım ya yaşayan bilirmiş ya bak benimde ablam böle bi dönem geçirdi.okdar ağırdı ki inanırmısın 25 kilo verdi psikoloji tamamen yok oldu tüm ailemiz mahvoldu öyle olunca intiharlaramı kalkışmadı neşer oldu.ama çocuğun umrunda bile diildi bırakıp gitti.ablam bidaha asla olmaz kimseyle diyodu.ama inanırmısın şuand 2 yıllık evli 3 aylık hamile çok mutlu.o karşına çıkan ilk ve son insan diil bunu unutma yetr

Allah yardımcın olsun canım :Saruboceq:

Yaşadıkların kolay şeyler değilmiş gerçekten..

Tedaviye başlamışsın tmm ama başta iyi olmayı senin istemen lazım..

Onun seni haketmediğini benimsetmen lazım kendine..

Birdaha olmıycanızı artık hayatında olmadığını bunlara kendini zamanla alıştırrsan düzelmen daha kolay olcaktır bnce..

Tabikide seviceksin ve sevilceksin kesinlikle böyle düşünme belkide aşk hiç ummadığn bi anda süprz gbi çıkcak karşna sen bile anlamıycaksın nasıl geliştiğini..

Ve o zmn diyceksinki gerçekten haketmeyen biri için o kdr üzdüm hırpaladım kendimi..

Fakat bunlarıda yaşaman gerekiomş demekki tecrübe bunların hepsi sana..

En yakın zamanda düzelmen dileğiyle cnm Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

evt haklısın ama cnm bende kendime zarar vereceğimden korkuyorum..çünkü bu tarf edilmez bir duygu durum bozukluğu..bende 43 kilodayım şu an..ne zaman geçicek bu acılar gözyaşlarım ne zaman son bulacak arkadaşlar..erkesin kendisine göre yaşadığı sorunlar var mutlaka ama herşey bu kadar da üst üste sanırım çok az insanda olur..

meldaela bana sevdiğin adamı anlatsana... bir erkeği hayatının bu kadar merkezine koymayı, bir erkek için dünyayı yakacak boyuta gelmeyi en iyi bilenlerdenim.

bir erkek için değer mi demişsin ...
bu yaşadığın durum,bir erkek üzerine yaşanmış değil ki tam anlamıyla..
sen yaşayamadığın bütün sevgi ve ilgi yoksunluklarını onunla yaşamış,onun varlığı ,sevgisi ve ilgisi ile aşmışsın...
sen tüm yaşadığın acılarının ertesinde onu tanımışsın ,bir güneş gibi girmiş hayatına ...
o yüzden de şimdi vazgeçilmez olduğunu ve onsuz hayatı yaşayamayıp ,hatta nefes almanın bile zor olduğu kanısındasın...
evet çok zor,kalbine kazıdığın ,kaderine yazdığın,kötü günlerinin ertesindeki,sana umut olan adam artık yok !
buna alışmak uzun bir zaman ve büyük bir güç gerektirir..
2 ay bu boşluğu kapatıp,bu acıyı dindirmek için oldukça küçük bir zaman dilimi...
ama şunu bil ki,tek çözüm gerçekten de zaman...
acını yaşayacaksın,canını acıta acıta,ama sen kendini yok saymadan...
çok sancılı bir süreç olacak evet ama zaman aşımına elbet uğrayacak!
sadece güçlü olup ,kendine yapabileceğin en az hasarı yaşamaya çalış...
birgün geçecek ve sadece bir iz olarak kalacak...
emin ol!!

2 ay kısa olmasada baze durumların atlatılması için az bir süredir.

doktorun dediğini yapmalısın. eğer güvenmiyorsan başka doktora git.

güvenebileceğin ve sevebileceğin tek insan eski nişanlın değildi. başka kişilerde var bu dünyada güvenilecek ve sevmeye değecek.

tedavini tamamladıktan sonra seni hak edecek biri ile karşılasacaksın ve ömür boyu onun yanında olacaksın emin ol
:dance:

cok gecmis olsun canim allah büyüktür neden öyle düsünüyorsun ilk önce allaha sigin elbet senin karsina seni seven ve hak eden biri cikicaktir biten bir iliskinin ardindan üzülme demek cok basit ama seninkisi depresyon bak benimde annem babam ayri babam ölmedi ama ölüden farksiz bende nisanlimdan ayrildim bende bir türlü dikis tutturamadim özel hayatimda hep daha beteri cikiyor karsima ama allah büyüktür be güzelim ona güven elbet seninde hayatinda olumlu seyler olucaktir ilaclarin dozunu arttirma artik onu unut ve kendine bak aynada gencsin bir eksigin yok sakat degilsin sükret haline sürekli onu düsünüp kendini mutsuz etme bir umudun olsun icinde sunlari, sunlari istiyorum bunlari basarmaliyim diye düsün koskoca istanbul gibi bir yerdesin mutlaka olumlu seyler düsün allah yardimcin olsun

cnm onun yerine bir başkası cıkacak
inş cok seveceksın onu....
cok zor şeyler.Allah yardımcın olsun
ve
güçlü ol.

buraya daha öncede birçok kez yazmıştım ve,siz arkadaşlarımın desteğiyle kendimi biraz olsun iyi hissetmiştim..1 yıldır hayatımda olan insandan bayramdan önce ayrılmıştm ve bahanelerle bir açıklama bile yapmadan beni hayatında (yok)saymıştı..o kadar çok cnm yanmıştıki,yaşattığı acı ve hayal kırıklıkları ile,depresyon tedavisine başlamıştım.aradan 2 ay geçmesine rağmen bende hiç bir iyileşme düzelme yok arkadaşlar..ilaç kullanıyorum şu an doktorum ilacın dozajını yükseltmemi istedi ama çokta ilaca bağlı olmakta istemiyrum..lütfen bana kızmayın bir erkek için değermi diye..küçük yaşta anne baba ayrılığı,babamı kaybetmek,üvey baba,sonra nişanlıdan ayrılmak(sırf sahipsiz babasız olduğum için)ve bunun üzüerine çok sevdiğim abimi hastalıktan kaybetmişken onun acısıyla tanımıştım onu.şimdi bir darbede o vurdu ve inanın gücüm tükendi artık..zaman diyeceksiniz ama 2 ayda kısa bir süre sayılmazki arkadaşlar..kimseye güvenemiyor sanki birdaha kimseyi sevip sevilemeyeceğimi düşünüyorum..daha ne kadar dayanacağım..çok yalnızım...onu aklımdan çıkaramıyorum herşeyde onu arıyorum..

canım benim dualarım seninle olacak.inanç boyutunu bilmiyorum ama allaha sıgın dua et kendini manevi bir küre al tatlım.direncin artacak zamanla ve atlatacaksın.allah kimseye kaldıramayacagı yuk vermez tatlım seni sevenlre sarıl bir uğraş bul kendine ve sosyallesmeye caliş.ne desem bos geliyo biliyorum ama çaresiz ve yanlız değilsin güzelim en azından bak biz varız:1hug:.aksamları yastıklar ıslak olacak belkı bi süre daha.ama hiç ummadığın bi sabah atlasmıs olarak uyancaksın inan bana canım.hadı simdi bi gülümse içimiz rahatlasın biraz:enbuyukkk:

Psikolojik tedavide kullanılan ilaçlar genelde uzun sürede etkisini gösterir canım. Bir erkeği hayatının merkezi yapma deriz hep ama farkında olmadan hepimiz yapıyoruz bunu, ancak gittikten sonra anlıyoruz ama kendimize ne yaptığımızı. Tutunmaya çalış ilaçların çok sersemlik yapmıyorsa kullanmaya devam et ama doktorunla konuş belki başka ilaç verir sana. Ne demişler tamamen tükenmeden yeniden doğamazsın

herkese teşekkür ediyorum yalnız olmadığımı bana hissttirdiğiniz için..yorumlarınız beni o kadar rahatlatıyorki,ama o insan tüm yaşadıklarımı hayat hikayemi biliyordu ve asla üzülmene artık izin vermeyeceğim,gülmen için olacağım diyordu,,şimdi ise benim son çırpınışlarımı yaşıyorum sayesinde..insanlar nasıl u kadar kalpsiz,insafsız olabilir..ilaçlar bazen kendimi çok iyi hisetmemi bazende daha çok kötü olmamı sağlıyor..dengesiz bir psikoloji söz konusu aslında..dualarınıza ihtiyacım var

en umutsuz olduğum zamanlarda bile ALLAHıma sığındım ve sığınmaya devam devam ediyorum..elimde deil inanın ilaçlardan medet ummak çok çok kötü ama bazı zaman oluyor nefes alamıyorum..doktorum ilacımın artmasını önerdi ama bu kezde ailem çok ilaca bağlı kalmama karşı çıkıyor..bunları yaşamamın tek sebebi sadece o insan değil belki ama onun yaşattığı hayal kırıklığı ayrı bir yıprattı beni..gerçekten dualarınıza ihtiyacım var ama herşeye rağmen tüm yaşadıklarıma rağmen ALLAHa sığınıyorum ve isyan etmiyorum..

Bitanem benim inan bana yanliz deilsin, hayat cok acimasiz davranmis ama allah buyuk sen ona sigin yeterki.. Pek sevmem boyle seylerimi paylasmayi ama sana anlatayim.. 19 yasindayim ve okdr acilar yasadimki.. Annem hep hasta bi kadindi hic cocuklugumu yasamadim sonra o ben 10 yasimdayken vefat etti kucuk kardeslerim vardi ben ve babam kaldik kimse sahip cikmadi.. Babam evlendi uvey bi anne geldi basimiza derken uvey abimle kendi kizkardesimin iliskisi oldugunu ogrendik ve kardesm 15 yasinda olmasina ragmen kacmaya kalkisti beni bile dovdu babam kalp krizleri gecirdi.. Ve tam bu anda tanimistim sevgilimi, tipki senin gibi beni anlayan mutlu eden teselli eden birtek o vardi hayatimda..
Ama simdi oda yok artik tek basimayim.. Cok aglama krizleri geciriorum ama ayaktayim herseye ragmen umitlerim var gelecege dair hedeflerim var.. Ve biliorum birgun mutlu olacagim
Allah yardimcin olsun canim benim, sakin umidini kaybetme birgun hersey cok guzel olacak...

onun yaşadığım tüm olumsuzlukları,hayatta ne kadar fazla üzüldüğümü,onunla tekrar gülmeye başlaığımı ve yeniden onunla doğduğumu bildiğini ve onunda bana beni hiç üzmeyeceğini artık gülmem için elinden geleni yapıcağı sözünü vermesine karşı,bir açıklama bile yapmadan,saçma sapan bahanelerle hayatımdan çıkabilecek kadar kişiliksiz ve insafsız olduğunumu anlatayım cnm..işte benim sevdiğim insan böyle biriydi..

Back
X