Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yardım edeceklermiş gibi davranıp,bu yalanın açığa elbet bi gün çıkacağını,anne ve babana rezil olacaklarını bile bile böyle bi yalana girişmişlerse seni dikkate alacak yapıya sahip değillermiş.
Yani sen ne dersen de seni takmayacaklar gibi görünüo.
Bana kalsa ben gitmezdim,ama annen illa ki git diosa onu kırmamak adına gitmelisin
Zaten anladığım kadarıyla zor günler yaşamış annen hem maddi hem manevi anlamda
Onlara olan saygın kaybolmuş olabilir fakat annene olan sevgin için gitmelisin o ziyarete.
İçinden sıcak davranmak gelmiosa zaten davranamazsın,annenin de dediği gibi 10 dakika yanında durup dönersiniz.
Bence o şekilde daha büyük bi pişmanlık yaşatırsın ona
Her şeye rağmen ben geldim yanındayım mesajı vererek.
Benim halamın zamanında anneme yapmadığı işkence kalmamış
Her türlü hakareti etmiş anneme her şeyi yapmış üzmüş kırmış
Ama günün birinde halam hastanede yatalak olunca ona bir tek annem baktı
Yanında kimse yokken annem vardı ve evimize getirdik vefat edene kadar annem baktı.
Ve halam ölmeden önce annemin elini tutup ondan özür diledi,hakkını helal etmesini söyledi.
Pişmanlığı yüzünden okunuodu inan
Demek istediğim asıl ceza onun yaptığının tam tersini ona yapman
Anca o zaman vicdan devreye girer ve yapılan hata anlaşılır...
canım ne dersen de büyüğün ne yazık ki... haklısın sonuna kadar, ama mübarek günlerde kalp kırmaya değmez... zaten yaşlı insanlar belli, yarın öbür gün ne olacağı belli değil, sonra pişman olursun bak... bunun öbür tarafı da var, Allah kimsenin hakkını kimseye koymaz... sen Allaha havale et, ziyarete de git... samimi olmana gerek yok, ama bana kalırsa gitmelisin...
bence git gittiğindede söylersin ben ameliyat oldum abim ölümden döndü geçmiş olsun demediniz duymadınız heralde diye anlayan anlar....yaşlı diye saygı duymak banada
ters bi olay açıkcası sevmediğin insana saygıda duyulmuyor malesef ....yinede allah korkusu var gidin derim.
Öfken de anlattıklarına bakınca haklısın ama yapabileceğin bir şey de yok.
En fazla gitmeme hakkını kullanırsın anneni yanlız gönderirsin.
Ben böyle durumlar da annemi yanlız göndermeyip,sadece ona eşlik etmek amacıyla gider,yüzeysel sohbet eder gelirim.
Burda karar senin.Benim takıldığım konu az önce ki yorumun da.
Annemi çevre ve babam doldurdu demişsin.
Hadi çevre neyse de,babanın dolduruşu ev vermeme durumundansa çok yanlış.
Erkeklerin eşlerinin ailelerinden gelecek mirasa bel bağlamalarını hiç anlamamışımdır.
Umarım bu konu da değildir dolduruş durumu...
kovacak olursa bişi demeden çıkıp gidersin sessizce tabi aklı başındaysa gidersin.yok hastalığın verdiği bi davranışla yapıyorsa gitmeyin tabi.hani kimisi sancıdan kendini kaybeder ya da alzheimer hastalığı vardır kovar ..o anda o davranışı ciddiye almamak lazım..
Ve bana zararı olmuş insana ben hala iyilik yapıyorsam Allah bana katkat fazlasını da verır bunu bıldıgım için giderdim.