bugun dısarı cıktım eve gitmek icin trene bindim baya bi kalabalıktı ayakta kaldım vagonların arasında bosluklar olur bilirsiniz orda duruyorum kompartımanların onu tam daracıkda bir yer iki tane cocuk var biri sagda biri solda baktım adam gibi tipler suratlarından belli oluyor valla ak surtalı cocuklar orda bekliyorum iki tane tip geldi onların inecegi yeri biliyorum genelde oyle tipler orda yasar yer ismi vermiyim neyse biletciden kacıyolar ama gorsenis tam pis tipler sarkı soyluyo biri hangi dilde anlamadım mal mal bakıyolar biri biletci gelicek dedi oburude delik desik ederim napcak bana diyo benneyaptımki bi tarafdanda manita yapmadık ki falan diyo konusuyolar herneyse indi bunlar sukur dedim kurtulduk bi durak sonra bi grup bindi baya kalabalık daracık yere geldiler ineceklermis ama varya dibime girdiler bile bile okadar rahatsız oldumki ortada kaldım yanımdaki cocuk yer degistirebiliris dedi tamam dedim cocugun yanına gectim tamda kapı tarafı cocugu bile sıkıstırdılar ben kapıya tutundum..bi tanesi kızın yanındaki cocuk ne dedi oyle falan filan demeye basladılar konusuyolar..neyse indiler gittiler..yani bu insanların hic kardesi sevgilisi yokmu baska kıslara niye boyle davranıyorlar benim allahtan yanımdaki cocuk iyiydi bi cogumuzun basına geliyodur boyle seyler..ailelerde adam gibi yetistirsin cocukları kadına insan gozuyle bakılmasını ogretsinler..