saygılı ve saygısız erkekler

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
bugun dısarı cıktım eve gitmek icin trene bindim baya bi kalabalıktı ayakta kaldım vagonların arasında bosluklar olur bilirsiniz orda duruyorum kompartımanların onu tam daracıkda bir yer iki tane cocuk var biri sagda biri solda baktım adam gibi tipler suratlarından belli oluyor valla ak surtalı cocuklar orda bekliyorum iki tane tip geldi onların inecegi yeri biliyorum genelde oyle tipler orda yasar yer ismi vermiyim neyse biletciden kacıyolar ama gorsenis tam pis tipler sarkı soyluyo biri hangi dilde anlamadım mal mal bakıyolar biri biletci gelicek dedi oburude delik desik ederim napcak bana diyo benneyaptımki bi tarafdanda manita yapmadık ki falan diyo konusuyolar herneyse indi bunlar sukur dedim kurtulduk bi durak sonra bi grup bindi baya kalabalık daracık yere geldiler ineceklermis ama varya dibime girdiler bile bile okadar rahatsız oldumki ortada kaldım yanımdaki cocuk yer degistirebiliris dedi tamam dedim cocugun yanına gectim tamda kapı tarafı cocugu bile sıkıstırdılar ben kapıya tutundum..bi tanesi kızın yanındaki cocuk ne dedi oyle falan filan demeye basladılar konusuyolar..neyse indiler gittiler..yani bu insanların hic kardesi sevgilisi yokmu baska kıslara niye boyle davranıyorlar benim allahtan yanımdaki cocuk iyiydi bi cogumuzun basına geliyodur boyle seyler..ailelerde adam gibi yetistirsin cocukları kadına insan gozuyle bakılmasını ogretsinler..

valla öylelerine çok sinir oluyorum yaa :oklava:
birde kamyon şöferleri yapıyor bunu sinirlerim tavana zıplıyor...
ben orda otobüs bekliyorumo geçerken korna çalıp laf atıyor....
be adi arsız utanmaz arlanmaz seni doğuranda bir ana değil mi hee hemen bir bayan görme sümük gibi cama yapış ağzının suları aka aka
...bak nasıl sinirlendim yine yaa
:kızgın:

onlar oyle kendi namusları soz konusu olunca keseris biceris ama baska kadınların namusu onemli degil boyle erkekmi olur

of o kadar haklısın ki canım yaa bende öyle tiplere sinir oluyorum ama gerçekten dediğin gibi tipinden bellii
ay geçen gün dolmuştayım alahım yer yok çok afedersiniz öküz gibi yayılmışlar bide muhabbetleri acayip iğrenç iki laflarından biri küfür
tip desen tip yok aptal apta saç modelleri filan ıyyyyyyyy nefret ediyorum böyle erkeklerden

ayy böleee aptal saptal insanlrdan nefret ediorumm töbe töbee yaa kendi kardeşlerine annelerie biri bişey dese katil gibi gözüken pe..z.v.nkler bunlarrr aşağılıklarr yaaa..
geçmiş olsun canım Allah tan yanında dopru birine denk gelmişsin..

ayy böleee aptal saptal insanlrdan nefret ediorumm töbe töbee yaa kendi kardeşlerine annelerie biri bişey dese katil gibi gözüken pe..z.v.nkler bunlarrr aşağılıklarr yaaa..
geçmiş olsun canım Allah tan yanında dopru birine denk gelmişsin..

aynen yanımdaki cocukla yer degistirmesem nolurdu bilmem..oyle bile yapıstım kapıya ya dusun yani saygısızlar insan gibi davranmayı bilmiyolar

of o kadar haklısın ki canım yaa bende öyle tiplere sinir oluyorum ama gerçekten dediğin gibi tipinden bellii
ay geçen gün dolmuştayım alahım yer yok çok afedersiniz öküz gibi yayılmışlar bide muhabbetleri acayip iğrenç iki laflarından biri küfür
tip desen tip yok aptal apta saç modelleri filan ıyyyyyyyy nefret ediyorum böyle erkeklerden

zaten anlasılıyor giyinisden surattan bakıyorum bu adam degil diyorum ve konusmaya baslayınca hersey ortada zaten

onlara erkek demek çok yanlış olur canım
erkekligi kadınlara laf atmak sanıyolar iste sanki bisim oyle erkekler hosumuza gidiyo

Erkekliği adam olmayı sadece belden aşağıya bağlayan tipler...
Bizden uzak dursunlar mümkün olduğu kadar

valla otobüste metroda fln böle bişi gelse başıma hiç durmam bağırırım
siz pusdukça bu gerizekalılar daha da bi keyiflenip üstüne geliyorlar.
biraz dikkat çekerim tip tip bakanlar olur ama otobüste minibüste vs öyle bi havaya bürünüyorum ki
bu deli kesin fln diyip bişi yapmaya cesaret edemiyorlar ki
deliyim yaparım
şöföre gidip arabayı durdurup polisi çağırıp şikayetçi bile olabilirim
ki bağırmamla otobüs teyzeleri hemen canına okurlar eminim o açıdan rahatım :)
SıZE DE SESSıZ KALMAMANIZI TAVSıYE EDERıM!

bugun dısarı cıktım eve gitmek icin trene bindim baya bi kalabalıktı ayakta kaldım vagonların arasında bosluklar olur bilirsiniz orda duruyorum kompartımanların onu tam daracıkda bir yer iki tane cocuk var biri sagda biri solda baktım adam gibi tipler suratlarından belli oluyor valla ak surtalı cocuklar orda bekliyorum iki tane tip geldi onların inecegi yeri biliyorum genelde oyle tipler orda yasar yer ismi vermiyim neyse biletciden kacıyolar ama gorsenis tam pis tipler sarkı soyluyo biri hangi dilde anlamadım mal mal bakıyolar biri biletci gelicek dedi oburude delik desik ederim napcak bana diyo benneyaptımki bi tarafdanda manita yapmadık ki falan diyo konusuyolar herneyse indi bunlar sukur dedim kurtulduk bi durak sonra bi grup bindi baya kalabalık daracık yere geldiler ineceklermis ama varya dibime girdiler bile bile okadar rahatsız oldumki ortada kaldım yanımdaki cocuk yer degistirebiliris dedi tamam dedim cocugun yanına gectim tamda kapı tarafı cocugu bile sıkıstırdılar ben kapıya tutundum..bi tanesi kızın yanındaki cocuk ne dedi oyle falan filan demeye basladılar konusuyolar..neyse indiler gittiler..yani bu insanların hic kardesi sevgilisi yokmu baska kıslara niye boyle davranıyorlar benim allahtan yanımdaki cocuk iyiydi bi cogumuzun basına geliyodur boyle seyler..ailelerde adam gibi yetistirsin cocukları kadına insan gozuyle bakılmasını ogretsinler..

ETRAFTA O KADAR GÖRGÜSÜZ İNSANLAR VARKİ ANLATAMAM O KADAR OLSUN.ŞAHİT OLDUM BİLAKİS METROBÜSTE DURAKTA BEKLİYOZ Bİ KIZ GELDİ YANINDADA ORDA Bİ ÇOCUK VARDI Bİ BAKTIM Kİ YAN YANA DURURKEN ÇOCUK BİRDEN YOLA DOĞRU TÜKÜREYİM DERKEN KIZIM ELİNE GELMESİNMİ ÖKÜZ YAA SİNİR OLDUM ZAVALLI KIZ NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI ÖLE KALDI BAŞKASI OLSA NELER YAPARDI BİLMEM.Bİ SELPAK BİLE VERMEDİ HANZOO YA:kızgın:

öyLe pislik çok canımm..
onların ögreneceqi yok o yüzden bizim kendimize dikkat etmemiz lazım
iş bize düşüo yani..

ya bisi yapamıyosunki zaten sessiz kalıyosun mecbur adamların tipinden belli biseyler tasıyodur yanında hadi sıkıyosa laf soyle cıkarır saplar okadar cesaretli olmakda iyi degil..hani fiziksel olarak ilerletir dokunmaya falan kalkar ozaman bagırırsın ama onun dısında uzak durmaya calısırım yani..allahtan iyi erkeklerde var ya

valla otobüste metroda fln böle bişi gelse başıma hiç durmam bağırırım
siz pusdukça bu gerizekalılar daha da bi keyiflenip üstüne geliyorlar.
biraz dikkat çekerim tip tip bakanlar olur ama otobüste minibüste vs öyle bi havaya bürünüyorum ki
bu deli kesin fln diyip bişi yapmaya cesaret edemiyorlar ki
deliyim yaparım
şöföre gidip arabayı durdurup polisi çağırıp şikayetçi bile olabilirim
ki bağırmamla otobüs teyzeleri hemen canına okurlar eminim o açıdan rahatım :)
SİZE DE SESSİZ KALMAMANIZI TAVSİYE EDERİM!

çok haklısın böyle insanları gördükçe insan dışardaki herkesten nefret ediyor.Geçen gün arkadaşla buluştuk sonra ayrıldık yolda yürürken bi adam takıldı.Görememiş gibi yoluma devam ettim ,kaçmak için karşıya geçecektim.Ama; geçemedim karşıya çok arabalar geliyordu.Baktım adam yanımda hala bastım küfürü basbas bağırdım anında toz oldu inanın yanımda bıçak olsa bıçaklıyacaktım okadar sinirlendim ki ben hayatta küfür bile etmeyen bir insanımçBunlar bundan anlar.

Kendi namusları söz konusu olunca kümesteki horoz kesiliyo mahluklar:mymeka:
sallandırcan üç beş tanesi... bak nasıl onun bunun namusu benimde namusum olu veriyor:1closedeyes:

ben öle tip tip bakan olunca artık abartırlarsa diyelim takip ediyor veya bi kapalı bi mekandayım o an orda bulunmak zorundayım ama çok rahatsız oldum artık diyelim
deli deli bakıp bağırıyorum "ne var ne bakıyorsun!" diye
emin olun o çok yavşak görünen adamlar anında tüyüyorlar :D
deliyim oleyy
bi gün ben kadar delisine denk gelirsem ne olcak bilmem tabi :)

kendini bilmezz dengesizlerr.allah belalarını wersinn.
analarına bacılarınaa yapılsaa namuss bekçisi kesilirlerr.ama başkalarınaa gelincee sölemediklerinii yapmadıklarını bırakmazlarrr.:oklava:

Back
X