saygınlık kazanmak ve sevilen bir olmak icin

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
kizlar karakterli kişilik sahibi ozguvenli herkes tarafından sevilen biri nasil olunur.aileden gelen kötü yaşam çevreden yasanilan olumsuz durumlar yuzunden ezik ve boş biri hissediyorumm.mesela insan içine girip çıkan biriyim.ama bir arkadaşımızın düğününe herkes eşleri ile katılmış.hepsi birbirinin esi icin hanimefendi guzel iyi kiz dedi.acaba ben evli olsaydım benim içinde derlermiydi.ben düğünlerde aksine cok oynarım.sizler nasil davranıyorsunuz.bir ortama girdiğinizde ve devaminda.kisilik geliştirmek icin önereceğiniz kitap falan varmi.psikologa gittim ruh halin gayet iyi dedi ilaç vermedi..bana bi akıl verin (saygın biri olmak icin için ne yapmak gerek

Kendinizi baskalariyla kiyaslamayi birakin derim. Dugune gidince oynama kismini bilemedim ben asla oynamam bana uzak o isler :)

Oncelikle dugunlerde oynamiyorum sevimsiz geliyor. Oynayanlara da guluyorum mesela asla saygin bir imaj uyanmaz bende.

Esiniz olmak zorunda degil

Bir ortamda genellikle mesafeli davranmaya dikkat ediyorum,gulumsuyorum. Elimden geldigince yardimsever bir insanim. Sayginlik maalesef parasiz olmuyor. Ne kadar kazanciniz varsa o kadar sayginsiniz. Bir de benim icin olmazsa olmaz kulturlu bir insan olmak sart. Artik gunumuzde okumayan,arastirmayan,bilmeyen ve bilmek icin caba gostermeyene insan gozuyle bile bakilmiyor.

Kendinizi kaybedip deli gibi oynamıyorsanız saygınlık ölçütü olduğunu sanmıyorum düğünde oynamanın. Kitapla da olacak şey değil.
Genel kültürünüzü, duruşunuzu da zamanla geliştirebilirsiniz.

Hayır oynayanlar saygısız insan mı oluyo ben onu anlamadım

Kendinizle ilgili tüm olumsuz hislerinizden kurtularak dediğiniz gibi biri olmaya başlayabilirsiniz. Siz kendinizi ezik görür sevmezseniz bu tavırlarınıza, duruşunuza hatta insanlarla kurduğunuz diyaloglara bile yansır bu da sizi itici yapar. Kendinizi sevin, önce kendinize saygı duyun, ilgi duyduğunuz bir alanda kendinizi eğitin, resim yapmak, vs. bu özgüveninizi artıracaktır. Ayrıca düğünlerde oynamak ya da oynamamak saygınlık ölçütü değildir, bu konuya takılmayın.

Düğünler de oynamak=saygi gormek acaba bağlantıyı yanlış mi kuruyorsunuz .ne kadar gobek atsak o kadar saygı görmüyoruz.sadece kitapla da alakalı değil.sonuçta her okuduğunuzu hayata getiremezsiniz.Kitap+kendinizi gelistirebileceginiz kurslar+kulturel ,sosyal etkinlikler+kaliteli insanlarla aktiviler +hoş nitelikli sohbetler ve en önemlisi kendine değer vermek özgüveni yüksek olmak.

Kendin ol,mış gibi davranma. Maalesef aileler ileriyi dusunmeden çocuk yetiştiriyor en azından bizim kuşağın öncesi diyelim.
Saygi kazanmayım derken iyice asempatik olma. Herşey kendiliğinden rayina oturur.

Ben düğünlerde oynamayı sevmem ama bu yüzden sayfın biri olarakta görülmüyordurum. Bence nerde ne konuştuğunuz önemli, bu yüzdende çok okuyup kendinizi geliştirebilrisiniz. Benim hiç saygı göstermediğim insanlar her konuya atlayan sürekli dedikodu eden ve başkalarına laf vermeyip sürekli konuşanlardır.

Ya kusura bakmayın aklıma recep ivedigin filmi geldi saygınlık nasıl kazanılır diye sorulunca

Kendine saygısı olan herkes saygı duyar insanlar la aranızdaki diyologlardan geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…