• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saygısız kuzen :\

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.856
82.393
798
Bugün bu konu çok kafama takıldı benden yaşça küçük bir kuzenim var.Daha önce bazı problemlerimiz oldu ama ben onu kırıcak hiç birsey yapmadım.Değer verdim,ama o yüzüme bile bakmıyor.Çocukdur diyorum susuyorum.Dün watsaptan mesaj attım Adını ayşe diyelim 'Ayşecim' yazdım cevap 'Noldu:KK57:' ben ablasıyım ve ona çok emeğim geçti ailede küçük,büyük demem herkese değer veririm bu çocuğa ne oldu böyle ya :KK14:Cevap yazmadım yazacak cevap bulamadım :)

Kucuk diyorsunuz. Sizi seviyor ve birseyinize icerleniyor olabilir. Hosuna gidecek seyler yapin duzelir hemen. Dertlenmenize gerek yok.

Amaannn minnakmis daha ya kiyamam :)
Düzelir zamanla ablası. Yakın davranışlara aynen devam. Ergenlik çağına girmiş belli ki. Güzelce konuşmakta yarar var.
Öylemi diyorsun ben ona kıyamam çok severim ama böyle birden buz kesmesi beni soke etti

Öylemi diyorsun ben ona kıyamam çok severim ama böyle birden buz kesmesi beni soke etti
Aklında kim bilir neler vardır. Kırk tilki geziyodur. Hakkınızda biri bişey demiş ye kin arkadaşı aklını çekmiş, güvendiği biri sizinle ilgili birşey söylemiş kötü biri vs tarzında olabilir. Bu yaşlarda normal davranışlar. Sadece güzel güzel konuşup sorunun kaynağını bulmak lazım bence. Gerisi hallolur.

Ergenmis ya :KK53:allah bilir neyin kafasını yaşıyor :KK48:
Gül geç :KK51:

E çocuk diyorsunuz.küçük sanırım. Çocuklar bazen nasıl konusacaklarini bilmiyorlar ve soyledikleri cümlelerin normal olduğunu düşünüp gayet rahat cevap veriyorlar.ergenlige kadar böyle. Buda fazla kitap okumayan ve ailesi tarafından dikkat etmesi gerektiği uyarısı yapılmayan, ogretilmeyen çocuklarda daha çok oluyor. Bize kaba ve kırıcı gelen kelimeleri onlara gayet doğal gorunebiliyor. Eğer size özellikle yapmadıysa,doğal davranisiysa onu uyarın. İnsanlara bu şekilde karşılık vermesinin kırıcı olduğunu söyleyin. Birinin ogretmesi gerekli sonuçta.

Aklında kim bilir neler vardır. Kırk tilki geziyodur. Hakkınızda biri bişey demiş ye kin arkadaşı aklını çekmiş, güvendiği biri sizinle ilgili birşey söylemiş kötü biri vs tarzında olabilir. Bu yaşlarda normal davranışlar. Sadece güzel güzel konuşup sorunun kaynağını bulmak lazım bence. Gerisi hallolur.
Annesi falan öyle diceni sanmam ailede herkesle iyiyim peki bu sorunun kaynağını nasıl öğrene bilicem

E çocuk diyorsunuz.küçük sanırım. Çocuklar bazen nasıl konusacaklarini bilmiyorlar ve soyledikleri cümlelerin normal olduğunu düşünüp gayet rahat cevap veriyorlar.ergenlige kadar böyle. Buda fazla kitap okumayan ve ailesi tarafından dikkat etmesi gerektiği uyarısı yapılmayan, ogretilmeyen çocuklarda daha çok oluyor. Bize kaba ve kırıcı gelen kelimeleri onlara gayet doğal gorunebiliyor. Eğer size özellikle yapmadıysa,doğal davranisiysa onu uyarın. İnsanlara bu şekilde karşılık vermesinin kırıcı olduğunu söyleyin. Birinin ogretmesi gerekli sonuçta.
Beni anlıcanı sanmam evet kendini gelistirmiyor kitap okumaz annesi gibi yani gelistirmiyor kendini

Back
X