kızlar okuyan biliyor sevgilim fransaya gider ayak ayrılmıştı benden........
ya ayrılalı daha 40 gün falan oldu normalda bende çıktığı için mi bilmiyorum kızlara hiç canım cicim bebegim demezdi şimdi faceden görüyorum ki herkese bebegim canım tatlım yazmış ki ortak arkadaşlarımızada yazmış asılır gibi çok güzel çıkmışsın herzaman ki gibi güzelsin falan fransada kızlarla çekildiği resimleri koymuş kisanırsınız mutluluktan ölüyo tüm resimlerde tüm dişleri görünüyor
((ya insan azcık saygılı olmaz mı sonuçta 3 yıllık bi ilişki bu kız kırılır üzülür diye düşünmez mi ben mi çok ince düşünüyorum kii benm tanıdığım insan bu değil yada ben tanıyamamışım bu durum canımı yakıyor çok üzülüyorum...aynı okuldayız herkes eski sevgilin şu kıza bunu yazmış şu resmi koymuş diyo kendimi degersiz hissediyorum ki okuldan kızlarada aynısını yazıyo..ya benm yanımda kuzu gibiydi herkes bana olan aşkına gıpyatla bakardı ne değişti bu kadar anlamıyorum..ya gerçekten mutlu yada ben safım tanıyamamışım...bide utanmadan beni en yakın arkadaşıma soruyor
ya ayrılalı daha 40 gün falan oldu normalda bende çıktığı için mi bilmiyorum kızlara hiç canım cicim bebegim demezdi şimdi faceden görüyorum ki herkese bebegim canım tatlım yazmış ki ortak arkadaşlarımızada yazmış asılır gibi çok güzel çıkmışsın herzaman ki gibi güzelsin falan fransada kızlarla çekildiği resimleri koymuş kisanırsınız mutluluktan ölüyo tüm resimlerde tüm dişleri görünüyor