• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saygısızlığı canımı yakıyorr.......

ya benm 3 yıllık ilişkim boyunca hiç aramama mesaj atmama durumu olmamıştı hatta hiç benle inatlaşmadı bile terazi burcunun özelliği galiba hepsini bir anda çıkardı şimdi umursamıyo bile...ama senn sevgilin inat yapmış canm şimdi kesin anlayışlı olmadığını düşünüyordur..

benimkiside terazi canım ben ikizler

canım takma yani arkadaşları sana söyleyince de hiimm de geç

kızlar rüya bölümüne yazdım bide buraya yazıyım okursanız rüyamı yorumlarmısınız yani hissttiğinizi yazın:)

köyde dedemlerin evindeyim ayrıldığım sevgilim geldi sımsıkı sarıldık ve barıştık rüyamda onun biryere gitmesi gerekiyormuş yolcu ettim şarj aletini unuttuğunu farkettim ve şarj eletini attım balkondan şarj biter görüşemeyiz diye ona acelesi var gibiydi bide dedmlerin ev olunca yakalanacaz teleşıyla hemen gitti bide giderken mutluydu...daha sonra sigara yaktım sigaranın külünü bolkondan çırptım ve o külden yangın çıktı birden bahçede çok saman yoktu ama saman alevi gibi heryeri sardı dumansız alev alev bi yangındı battaniye ile yanan yeri söndürmeye çalıştım ama attığım battaniyede yanıyordu daha sonra evin içine baktım(ahşap ev) tüm tahtalar yanmaya başlamış merdivenler falan...daha sonra kendikendime ev yanıyor çıkıyım evden bende yanmayım dedim ve çıktım daha sonra yangını söndürdüler...

nasıl yorumamam gerekiyor biraz garip bi rüya

niye hala senin facesinde ekli ki ? eğer ekli değilse de takip etme canın yanmasın. belli ki o keyfinde

bak arkadas ne guzel anlatmıs sımdı mutluyum pozlarına yatıo:) subattan sonrada sen yatarsın:))

tatlım aradımııııı seninkiii..çoookk sevndm senn adına

konu sahibi arkadaş,senin konuna gelince,yurtdısındaymış erasmusla falan gitti galiba,

ama nasılsa döneceği yer yine senin sınıfın senin yanın...

sabret,umursamaz tavırlarına devam et

tatlım aradımııııı seninkiii..çoookk sevndm senn adına

konu sahibi arkadaş,senin konuna gelince,yurtdısındaymış erasmusla falan gitti galiba,

ama nasılsa döneceği yer yine senin sınıfın senin yanın...

sabret,umursamaz tavırlarına devam et

tamamdırr:)teşekkür ederim

Arkadaslara katılıyorum...
O sımdı ıpı salınmıs delı danalar gıbı kosustursun dursun.
Sonra pısman olacak esek gıbı.
Tecrubeyle sabıtlendı
:34:

Arkadaslara katılıyorum...
O sımdı ıpı salınmıs delı danalar gıbı kosustursun dursun.
Sonra pısman olacak esek gıbı.
Tecrubeyle sabıtlendı
:34:

inşşşah feen koştursun bakalım,emeklerime yazık diyorum sadece,bende öyle düşünüyorum ama hiç öyle bi profil çizmiyor

yine dönüp dolaşacağı senn yanın nm..şuan farkında değil bişeyn anlaşılan..yavaş yavaş acıtmaya başlar en sonundada aklı başına gelir...onunki şuan sahte mutlulk 3 yıl dile kolay ne yapsada silemez

yine dönüp dolaşacağı senn yanın nm..şuan farkında değil bişeyn anlaşılan..yavaş yavaş acıtmaya başlar en sonundada aklı başına gelir...onunki şuan sahte mutlulk 3 yıl dile kolay ne yapsada silemez.sen sessiz kalmaya devm et

Madem sende ekli değil engelle ve yazdıklarını görme. Ayrıca arkadaşların da saygısız bence, ne diye sana söylüyorlar o saçma yorumlarını? Onları da uyarıp bunun önünü kesebilirsin. Seni bırakıp giden adamın yorumlarını okuyup ya da ondan bundan duyup üzülmeye değer mi hiç? Kendi kendini üzüyorsun. Senden ayrılmak isteyen insan seni zaten bitirmiştir. Facebookta kimseye canım, tatlım yazmiim, eski sevgilim görürse ne der diye düşünmez ki asla. Kendini düşünecek olan sadece sensin.

Son düzenleme:
yine dönüp dolaşacağı senn yanın nm..şuan farkında değil bişeyn anlaşılan..yavaş yavaş acıtmaya başlar en sonundada aklı başına gelir...onunki şuan sahte mutlulk 3 yıl dile kolay ne yapsada silemez

bende öyle düşünüyorum ama zaman göstercek bakalımmm

Madem sende ekli değil engelle ve yazdıklarını görme. Ayrıca arkadaşların da saygısız bence, ne diye sana söylüyorlar o saçma yorumlarını? Onları da uyarıp bunun önünü kesebilirsin. Seni bırakıp giden adamın yorumlarını okuyup ya da ondan bundan duyup üzülmeye değer mi hiç? Kendi kendini üzüyorsun. Senden ayrılmak isteyen insan seni zaten bitirmiştir. Facebookta kimseye canım, tatlım yazmiim, eski sevgilim görürse ne der diye düşünmez ki asla. Kendini düşünecek olan sadece sensin.

haklısın Tryamor degmez hemde hiç degmez...dogru söylüyorsun kesmek benm elimde heberleri ama kesmedim...nasıl bir duruş sergileyecegini merak ettim açıkçası
giden gitti ama ben yinede baktımm...teşekkür ederim yorumun için kendimi ben düşünmeliyim ve haber yollarını kesmeliyim

Back
X