Saygısızlığın Bu Kadarı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hep birden üzerime geldiğiniz için kelimeleri secemiyorum artık hepinize ayrı izah .

Ben suclu oldugumuz yanlari kabul ediyorum
Ama siz ortadaki sorunu ve cozumun ne olmasi gerektigini söylemek yerine şurda suçlusun burda suçlusun demekte ve halâ anlamamakta israrcisiniz.

Objektif degil sadece saldıran yorumlar var

Gidin kadınla güzellikle tekrar konuşun. Ama saçma sapan dalga geçer gibiüst kata taşın önerisi ile gitmeyin.
Oradan hepten taşınması gerektiğini, gerekirse taşınma masrafına ortak olacağınızı söyleyin ki bence bu kadarını borçlusunuz. Kendi ifadeniz, binanın bakımından yıllarca para kısılmış.
Şimdi bir taşınma masrafı ödeyebilirsiniz diye düşünüyorum.
O kadını. Çıktığı daire bir daha kiraya verilmeyecek.
Kadın çıkmamakta ısrar ederse, kendinizi ihbar edin. Çağırın belediye zabıta neyse ilgilenen, o evde soba yakılamayacagına dair rapor alın. Çözüm Sunarlarsa yaptırım, sunmazlarsa kadın çıkmak durumunda kalır zaten.

Ayrıca nasıl binadır o 20 yılda her yerden patlak vermiş?
Babaannemin evi yeni satıldı. Dairenin bulundugu bina neredeyse 50 yıllıktı.
Her şey tıkırında işliyordu.

Anne adına o kadar üzüldüm ki :( ev bulmak çıkmak taşınmak ne kadar zor. Üstelik durumları da yokmuş ve engelli bir meleğin sorumluluğu da var. Kadın neden çirkef oluyor anlamadım? Nasıl bir sorun var ki halledilmiyor, bacalardan iptal edilen falan mı oldu? Ayrıca da evle ilgili bir problemden dolayı zehirlecektik falan diye neden kadını suçluyorsunuz yavrusu üşüsün mü tabisi yakacak sorunları da ev sahibi giderecek.

Ayrıca nasıl binadır o 20 yılda her yerden patlak vermiş?
Babaannemin evi yeni satıldı. Dairenin bulundugu bina neredeyse 50 yıllıktı.
Her şey tıkırında işliyordu.
Bu binanın ilk yapıldıgında çatısı yokmuş ve 10 sene kadar yağmurda içine su çekmiş çürümüş neredeyse bina,sonra çatısı yapılmış. Abartısız 0'dan başlamışlar her şeye ona bile fırsat kalmamış düşünün o zamanki yokluğu.
Tüm kardeşler birleşip çalışıp didinip şu anki maddi konuma ve refaha ulaşmışlar ve o zamanlarda da annem çok cefa çekmiş hatta hatirladigim kadariyla bende çektim hayal meyal az da olsa hatirliyorum.

Isınma problemi evin tavanlarından su damlaması türlü yokluklar bende yaşadım ve şu anki maddiyata hatta refaha binlerce şükür binadan da çıkacağız bu sene ..

Anneme yapılan saygısızlık öfkesine kapılıp bu konuyu buraya sinirle açmak daha iyi uyanmama vesile oldu . Daha çok empati yapiyorum elestirilerin haklı ve yapıcı olan kısimlarında hatalarimi görüp inanilmaz üzüldüm..daha cok anlayisliyim ve çok şükür ilerde cok üzüleceğim yanlis bir eylem yapmaktan veya söz söylemektem kıl payı kurtuldum belkide..

Anne adına o kadar üzüldüm ki :KK43: ev bulmak çıkmak taşınmak ne kadar zor. Üstelik durumları da yokmuş ve engelli bir meleğin sorumluluğu da var. Kadın neden çirkef oluyor anlamadım? Nasıl bir sorun var ki halledilmiyor, bacalardan iptal edilen falan mı oldu? Ayrıca da evle ilgili bir problemden dolayı zehirlecektik falan diye neden kadını suçluyorsunuz yavrusu üşüsün mü tabisi yakacak sorunları da ev sahibi giderecek.
Konu tatlıya bağlandı son yorumları okuyun lütfen ve bundan bir önceki sayfayı :)

Bu binanın ilk yapıldıgında çatısı yokmuş ve 10 sene kadar yağmurda içine su çekmiş çürümüş neredeyse bina,sonra çatısı yapılmış. Abartısız 0'dan başlamışlar her şeye ona bile fırsat kalmamış düşünün o zamanki yokluğu.
Tüm kardeşler birleşip çalışıp didinip şu anki maddi konuma ve refaha ulaşmışlar ve o zamanlarda da annem çok cefa çekmiş hatta hatirladigim kadariyla bende çektim hayal meyal az da olsa hatirliyorum.

Isınma problemi evin tavanlarından su damlaması türlü yokluklar bende yaşadım ve şu anki maddiyata hatta refaha binlerce şükür binadan da çıkacağız bu sene ..

Anneme yapılan saygısızlık öfkesine kapılıp bu konuyu buraya sinirle açmak daha iyi uyanmama vesile oldu . Daha çok empati yapiyorum elestirilerin haklı ve yapıcı olan kısimlarında hatalarimi görüp inanilmaz üzüldüm..daha cok anlayisliyim ve çok şükür ilerde cok üzüleceğim yanlis bir eylem yapmaktan veya söz söylemektem kıl payı kurtuldum belkide..

Yaşınız genç, annemiz hepimizin bir tanesi :)
Ben tüm konuyu olmasa da sizi anlayacak kadar mesaj okuduğumu düşünüyorum :)
Kötü niyetli biri değilsiniz. Biraz tecrübesiz ve tez canlı diyebiliriz belki.
Umarım iki tarafında iyiliğine sonuçlanır bu mesele.

Hanimefendi gece gece siz ne diyorsunuz millet be anliyor. Cok haklisiniz uslubunuzdada sorun falan yok. En guzeli o hanima bir gun zaten cikmak zorunda oldugunu anlatip daha munasip bir ev bulup yerlestirmek. Sizinde iyiliginiz bu olsun. Kolay degil onunda cektikleri belki o yuzden saldirgan davranmis olabilir ama ne yapalim sineye cekip destek olacaksiniz. Hic kizmayin, siz haklisiniz yerden goge kadar belki o duman kendi evlerinede geri basar onlar icinde zararli olabilir.
Uygun bir yer bulup tasinmalarina yardimci olunsa son iyiliginiz olmus olur

Süreçleri anlatırken ne kadar lehinize çevirmeye çalışsanız da sizi haklı göremedim,gerektiği yerde abartmışsınız(kokudan zehirlenilmez mesela ,bacanın çıkışı sizin evinizde değilse)Her sene istisnasız can alan lodosun bol olduğu yerde büyüdüm.Gerektiği yerde kusurları güzellemişsiniz(bina bakımını yaptırmamayı tasarruf olarak yazmışsınız)
Empati sıfır. Kadının üst kata taşıyacağı şeyin insan kütlesi olduğunu unutmuşsunuz.Sizin canınız kıymetliyse onun evladı da kıymetli.Düşebilir diyorsa korkuyor demek ki.
Peki herşey çok kolay olacaksa niye taşınmıyor sizce ?Soba çilesinden zevk mi alıyor? Gurur yaptı demişsiniz neyin gururu o?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X