Merhaba arkadaşlar. Burada birkaç defa konu açmıştım erkek arkadaşımla olan tatsızlıklarla ilgili. İlgisizliğinden şikayet ediyordum. Acaba aldatılıyor muyum diyordum. Face şifresini vermişti bana. Hiç girmiyordum bana güvenmiyor demesin diye. Bu akşam bir gireyim dedim. Açtım. (Açtığımdan onun haberi yok tabi) Aynı anda o da faceteymiş. Ve konuşma penceresi açıktı. Listesinden bir kızla konuşuyordu. Bütün konuşmalarını canlı yayın okudum resmen. O kadar seviyesiz bir sohbetti ki... Kız ona küfür ediyor şakasına, erkek arkadaşım da cevap veriyor. Erkek arkadaşım "arıyorum niye meşgule atıyorsun" diyor. Kız da patronum yanımda falan diyor. Resmen gözlerim karardı bunları okuyunca. Konuşmayı gördüğümü erkek arkadaşıma söyleyip bitirdim ilişkimi. Konuşmanızı gördüm deyince bana verdiği cevap şuydu: "Ne var ki konuşmada" İlişkiyi bitirmek istediğimi duyunca da "zaten kabak tadı vermiştin" dedi. Aynen bunu dedi. Yazıklar olsun. İçim acıyor... Kimseye bir şey anlatamadım. Buraya yazıp paylaşmak, azıcık da olsa rahatlamak istedim...