• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sayılı gün çabuk geçermiş..

blezya

bir umuttur yasamak
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
340
0
46
Ankara
hiç bitmez sandım sözlenirken önümdeki 8 ayı... Ailemden babamdan annemden ablamdan abimden ayrılmam sanmıstım. Ne zormuş 3günün kalması yuvadan ucup gidecek olmak..

Babam; Sana hayırlı layık bir evlat olabildiysem ne mutlu bana.. Sen bana sadece baba değil dost arkadas kardes baba kahramanım oldun babacıgım...

Annem; En hayırlı arkadasım dostum herseyım canım anam. Anne derken içimi titreten değer.. Herşeyim olgunlugum sırdasım hayatım.. Senin yerin herzaman özeldir bende canım anamm...

Ağlayarak yazdıgım son konumun olmasını diliyorum. Kızlar ne zormus gelin gitmek.. Nekadar buruk bir acı içimdeki. Sevinçlerimi düşünemez oldum.. Herseye sahip oldugum bir zamanda bu bitmek bilmeyen derin üzüntümün esareti içindeyim.. 3 günüm kaldı dostlarmm yuvadan ucmaya.. Rabbim isteyen herkese mutlu bir yuva nasip etsin sağlıcakla kalın

Umarım şu an ki bu üzüntün sana ve sevdiklerine kat kat mutluluk olarak geri döner.Şu an farklı bir psikolojidesin hem ağlarım hem giderim dedikleri bu olsa gerek.Benim de yuvadan uçmama 2 ay gibi bir süre kaldı.Bazen hüzünleniyorum bazense seviniyorum..İnşallah evlenenler ve evlenecekler olarak hepimiz çok mutlu oluruz..

hem ağlarım hem gıderım dıye boşuna dememişler..

canım benım sabret.. guzellıkler senın aılen buyudüğünde olacak aslıında..hayırlısı olsun:nazar:

hiç bitmez sandım sözlenirken önümdeki 8 ayı... Ailemden babamdan annemden ablamdan abimden ayrılmam sanmıstım. Ne zormuş 3günün kalması yuvadan ucup gidecek olmak..

Babam; Sana hayırlı layık bir evlat olabildiysem ne mutlu bana.. Sen bana sadece baba değil dost arkadas kardes baba kahramanım oldun babacıgım...

Annem; En hayırlı arkadasım dostum herseyım canım anam. Anne derken içimi titreten değer.. Herşeyim olgunlugum sırdasım hayatım.. Senin yerin herzaman özeldir bende canım anamm...

Ağlayarak yazdıgım son konumun olmasını diliyorum. Kızlar ne zormus gelin gitmek.. Nekadar buruk bir acı içimdeki. Sevinçlerimi düşünemez oldum.. Herseye sahip oldugum bir zamanda bu bitmek bilmeyen derin üzüntümün esareti içindeyim.. 3 günüm kaldı dostlarmm yuvadan ucmaya.. Rabbim isteyen herkese mutlu bir yuva nasip etsin sağlıcakla kalın

hayıırlı olsun cnm ne hissettiğini bilemiyorum insan yaşamadan bilemez ama geçer diye düşünüyorum doğal bi üzüntü ama sen ynede çok yıprtma düğüne ağltmaktan şişmiş gözlerle gtme :))

şimdiden mutluluklar:)

Back
X