Sbs 2 ay kendimi tanıyamıyorum

Kimse beni rakip diye icina takmiyor al iste.
Zeki olmadigimi bilincaltima yerlestirdiginiz icin tesekkurler butun yasama sevincim gitti zaten yakin arkadasim da soyleyince ufak bi guven bile yok cok saolun ben bu moralle cok yaparim.

Burda neden herkes sana bu muameleyi yapti biliyor musun?
Cunku kendini yanlis ifade ettin
Demek istedigin sey aslinda "potansiyelim var yapabilirim ama karamsarliga dustum" du
Ama dedigin sey "ben cok zekiyim hep birinciydim" oldu

Ayria Arkadaslarin da belki senin moralini bozmak icin yapiyordur hi?
Yapamayacak olsan neden dersanede 1.olasin?
Sadece kendine guvenini kaybetmissin
Ve Kadinlarkulubunun de super rehberlik hizmeti verdigini soyleyemem

Bence okuldaki rehberlik servisiyle gorusmelisin
Seni motive ederler
Burdan sana cok yardimci olabilecegimizi sanmiyorum malesef
Ne Iki tane sumuklu veledin sen yapamazsin demesini kafana tak ne de KKdaki sen zeki degilsin yorumlarini
Oturup ders calisirsan yapacagindan eminim
Kendine bi gun sure ver ve toparlan disari cik yuruyus yap kendine gel

Ve cevap olarak yine "zeki olmadigima inandirdiniz yasama sevincim gitti" gelmesin de
Burda sana emek harcayip bir sey yazdim umarim kaale alirsin

Ayrica hangi cumlem yasama sevincini yok etti anlamadim?

Sevgili scherzy

Ahh bu sbs diyorum, ben de sizlerle gün sayıyorum işim gereği tüm konuşmamız sbs.

Senin kurduğun cümlelerden ben senin oldukça başarılı olduğunu ama henüz kusursuzu bulamadığını düşündüm.

Kaç puan alıyorsun acaba denemelerden?

Burdan yardım etmeye çalışırım sana,ama senin yaşında biri için 'Bir derdim var' daki potansiyel hanımlar yardımcı olamaz. O yüzden bu işten anlayıp anlamadığını bilmediğin ortamlarda bu konudan bahsetmeni tavsiye etmem. Çünkü herkes bu konuya nasıl yaklaşması gerektiğini bilemez.

Tatlım son 2 ayın var, yapacağın şey çok basit. Eline test kitabını alıp kendini dış dünyadan soyutlamak.Zaten bu zamana kadar konuların % 90ını halletmişsindir. Geri kalan eksiklerine arada açar bakarsın. Şimdi oturup detaylı konu çalışman bu stresle imkansız zaten, kafan almaz. Ama bilgilerini kullanıp soru çözmen, çözdükçe motive olman daha olası.

Şu an çok mu umutsuzsun, şöyle üç aşağı beş yukarı yapabildiğin bir konunun sorularını aç, biraz çöz. Çözdükçe canın yerine gelir. Sakın bu dediğimi zaman kaybı olarak düşünme, hallettiğin konulardan soru çözmeyi gereksiz görmek akıl karı değildi. Ne kadar çalışmış olursan ol bu moral bozukluğuyla yarın sınava girsen o çok çalıştığın konulardan bile hatan çıkabilir. Ama pratik yaparsan mükemmele yaklaşırsın, ayrıca bu seni motive de eder.

Son 2 ay çok şey demek emin ol, ki sen sıfır değilsin.Yeterli birikimin var bunu unutma, her şey aklının bir köşesinde duruyor ve kullanılmayı bekliyor sadece. Şimdi yapman gereken bol bol soru çözüp bilgiler arasında bağlantıları sağlamlaştırmak.:34:

Ha bir de buralara takılma, şimdi senin yerin burası değil çalışma masanın başı,:20: 2 ay sonra güzel bir şekilde, kafan rahat-için rahat bol bol takılırsın.:3:

Back
X