Cilt Bakımı Ürünleri Sebamed nemlendırıcı kullanıcı yorumları?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kızlar onu ben de merak ediyorum cildim çok kuru iyi gelir mi acaba?

ben el kremini kullanıyordum şu tırnakları da besleyeninden ...oldukça memnundum

slmm
bende el tırnak balsamını kullanıyorum gayet hafif ve güzel koruyo bugünlerde yüz kremide lazım bakıcam almayı düşünüyorum kullanınca yazarım yine kızlar..bundan çookk uzun zaman öncede malum ergenlik sivilceler siyah noktalar filan sabununu kullanmıştımçook iyi gelmişti ondanmıdır bilmem şimdi kolay kolay sivilcem çıkmaz kısacası sebamedin herşeyi iyi valla :)
bu arada olay ürünleri hakkında düşünceleriniz nedir kızlar?

ben kullanıyorum kötü değil ama mükemmel de değil memnunum yani,parfüm filanda yok içinde öyle olması güzel su bazlı
benim kullandığımın üzerinde makyaj altı için de kullanılabilir yazıyo başka nemlendiricisi var mı sebamedin bilmiyorum

ben kullanıyorum kötü değil ama mükemmel de değil memnunum yani,parfüm filanda yok içinde öyle olması güzel su bazlı
benim kullandığımın üzerinde makyaj altı için de kullanılabilir yazıyo başka nemlendiricisi var mı sebamedin bilmiyorum

o iyiymiş o zaman ztn makyaj altında da gerekiyo malum fondöten filan kullanıyoruz resim varmı kullandığınızın koyabilirmisiniz ondan alıyım

ben yüz kremini kullandım bence gayet güzel

öyle çok çeşidi yok sanırım diğer arkadaşın söylediğiyle aynı ürünü kullanıyosunuz sizde resim varsa sizde koyabilirmisiniz ben aslında bi iki tane gördüm farklı farklı ama iyi olanı alayım almışken

Ben kullanıyorum iki yıldır gayet de memnunum nemlendiricisinden. Zaten benim kozmetik ürünlere karşı aşırı hassa bir cildim var anında sivilce dolar yüzüm ama sebamedin hiçbir ürünü sivilce yapmıyor ben de. Hergün yüz yıkama jelini kullanıyorum yazın 3-4 ay boyunca 50 faktör güneş kreminin kullanıyorum yoksa güneş yüzünden benlerim artıyor çünkü .

$p_4869_k.webp
bunu kullanıyorum

vaayyy bu da güzelmiş dediğim gibi ben tüm ürünlerini bi araya getirip kullanayım bari :1: siz kaç yaşındasınız bu arada cildinize iyi geldi mi yaşlanma karşıtı azıyo çünkü üstünde ben 21yaşındayım iyi glir mi banada

ben 28 yaşındayım yaklaşık 2 yıl önce kullanmaya başladım. bende aşırı kuruluk vardı kaşlarımın ortası ve üzeri sürekli kuruyup kavlama yapıodu. çok iyi geldi diyebilirim. kırışıklık içinde etkisi oldumu bilmiyorum çok şükür hala kırışıklık yok bende :)

ben 28 yaşındayım yaklaşık 2 yıl önce kullanmaya başladım. bende aşırı kuruluk vardı kaşlarımın ortası ve üzeri sürekli kuruyup kavlama yapıodu. çok iyi geldi diyebilirim. kırışıklık içinde etkisi oldumu bilmiyorum çok şükür hala kırışıklık yok bende :)

aslında yanlış anlaşılmasın yani ürün özelliği öyle olunca ben sordum genelde öyle üstüne düşerim yani mesela yaşlanma karşıtı filansa onun ayrı istediği bi cilt vardır ben korkarım genelde kullanmaya..neyse gençsiniz bu arada benimde cildim karma ama hiçbi tarafını tutamıyorum nere kuru nere yağlı karıştı gitti bide bu ara kaşlarımın ortasında çizgiler çıktı ondan nefret ediyorum göz kapaklarımda krudu havadanmıdır nedir neyse bende alıp kullanıcam inş banada faydası olur teşekkürler..

aslında yanlış anlaşılmasın yani ürün özelliği öyle olunca ben sordum genelde öyle üstüne düşerim yani mesela yaşlanma karşıtı filansa onun ayrı istediği bi cilt vardır ben korkarım genelde kullanmaya..neyse gençsiniz bu arada benimde cildim karma ama hiçbi tarafını tutamıyorum nere kuru nere yağlı karıştı gitti bide bu ara kaşlarımın ortasında çizgiler çıktı ondan nefret ediyorum göz kapaklarımda krudu havadanmıdır nedir neyse bende alıp kullanıcam inş banada faydası olur teşekkürler..

ben yüzüme kimyasal kullanmaktan hiç hoşlanmam aslında ama mecbur kalmıştım. iyi geldi bana umarım sende kurtulursun bu sorundan. el ve ayak bakımı içinde lapitak tavsiye ederim. özellikle topuktaki sertleşmelere çok iyi geliyo.

ben yüzüme kimyasal kullanmaktan hiç hoşlanmam aslında ama mecbur kalmıştım. iyi geldi bana umarım sende kurtulursun bu sorundan. el ve ayak bakımı içinde lapitak tavsiye ederim. özellikle topuktaki sertleşmelere çok iyi geliyo.

bende öyleyim yüzüme korkarım kolay kolay yapamam bişey..lapitakıda ayak için aldım kullanıyorum çok sertlik yok ama öyle bi denemek için almıştım ayakkabılar beni mahvediyo e tabi vazgeçmiyorumda şık olcam ya her türlüsünü giyiyorum :1: sonrada ceremesini çekiyorum..kokusu çok hoş çok beğendim az öncede sürdüm hatta..
inş kurtulurum ya sağolun eskiden yoktu böle şeyler bakalım denicem

sebamed nemlendirici krem(hassas ciltler için ideal makyaj altı kremi) olan kremi temiz yüzüme sürdükten yarım saat sonra yüzüm alev alev yanmaya başladı.ve gözle görülür şekilde aşırı bir kızarma oldu yüzümde.hemen eczacımı aradım.yüzünüzü yıkayın dedi.yıkadım kızarıklığım hafif geçti ama yine cildim kupkuru.dudak çevrem adeta geriliyor.
sebamed 50 faktör güneş kremi kullanıyorum yazları güneşe çıkarken.ondan çok memnunum.bu nemlendirici neden böyle kızarmaya sebep oldu bilemiyorum.

djkonusankiz; e vitaminli olan kremden mi bahsediyorsunuz?
ben de zaman zaman bir kac kez kullandim, nemlendirmesi cok guzel ama acaip kasinti yapti bende de. cildim asiri kurumadikca surmuyorum, ellerime falan suruyorum artik..
sabununu zaman zaman kullanirim, cok guzel temizliyor ama benim cildimi kurutuyor.

Back
X