Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kullanıyorum kötü değil ama mükemmel de değil memnunum yani,parfüm filanda yok içinde öyle olması güzel su bazlı
benim kullandığımın üzerinde makyaj altı için de kullanılabilir yazıyo başka nemlendiricisi var mı sebamedin bilmiyorum
ben yüz kremini kullandım bence gayet güzel
Eki Görüntüle 546768
bunu kullanıyorum
vaayyy bu da güzelmiş dediğim gibi ben tüm ürünlerini bi araya getirip kullanayım barisiz kaç yaşındasınız bu arada cildinize iyi geldi mi yaşlanma karşıtı azıyo çünkü üstünde ben 21yaşındayım iyi glir mi banada
ben 28 yaşındayım yaklaşık 2 yıl önce kullanmaya başladım. bende aşırı kuruluk vardı kaşlarımın ortası ve üzeri sürekli kuruyup kavlama yapıodu. çok iyi geldi diyebilirim. kırışıklık içinde etkisi oldumu bilmiyorum çok şükür hala kırışıklık yok bende :)
aslında yanlış anlaşılmasın yani ürün özelliği öyle olunca ben sordum genelde öyle üstüne düşerim yani mesela yaşlanma karşıtı filansa onun ayrı istediği bi cilt vardır ben korkarım genelde kullanmaya..neyse gençsiniz bu arada benimde cildim karma ama hiçbi tarafını tutamıyorum nere kuru nere yağlı karıştı gitti bide bu ara kaşlarımın ortasında çizgiler çıktı ondan nefret ediyorum göz kapaklarımda krudu havadanmıdır nedir neyse bende alıp kullanıcam inş banada faydası olur teşekkürler..
ben yüzüme kimyasal kullanmaktan hiç hoşlanmam aslında ama mecbur kalmıştım. iyi geldi bana umarım sende kurtulursun bu sorundan. el ve ayak bakımı içinde lapitak tavsiye ederim. özellikle topuktaki sertleşmelere çok iyi geliyo.