Cilt Bakımı Ürünleri Sebamed Yüz Ve Vücut Yıkama Likidi kullanan var mi?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

candy89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
24
0
86
İzmir
Sebamed Yüz Ve Vücut Yıkama Likidi, 1000ml hassas ciltler icin kullanan var mi?varsa memnun musunuz?tesekkurler...:)

ben uzun zamandan beri kullanıyorum çok ama çook memnunum benim cildim yağlı hem duşta vücut yıkama jeli hemde yüz yıkama jeli olarak kullanıyorum ve bana çok ii geldi ama her cilt farklıdır o yüzden deneyip kendin görmelisin bencea.s

bende kullanıyorum çok memnunum yani hem kokusu temizlik hissi veriyor hem kimyasal içermediği için içim rahat ........

• Sadece, en gelişmiş, saf hammaddeler kullanılır.
• Kullanılan bütün saf hammaddeler, Alman Kalite Standartları’nda kontrol ve test edilir.
• Geliştirilen ürünler mikrobiyologlar tarafından test edilir.
• Hiçbir Sebamed ürünü dioksan, formaldehit ve nitrozamin içermez.
Bilim adamlarının, bu alandaki uzun yıllar alan tecrübeleri ile, 31 farklı hammadde ile ürettiği son derece sofistike formüller, son derece hassas ciltler için de kullanımını sağlamaktadır.
• Sebamed ürünlerinin ALERJİ riski, yok denecek kadar azdır. 5 milyonda 1 dir.
• Sebamed’in 65 ülke ve 5 kıtada dermatologlar tarafından önerilmesinin nedeni, hem günlük kullanıma uygun olması, hem de klinik tedaviye yardımcı olarak kullanılabilirliğidir.

kendi sitesinden alıntıdır almayı düşünenlere:kahve:

Tesekkurler kizlar, benim cildim cok hassastir, bir kere dermatolog bana 'm.asam' diye bir yuz temizleyici onermisti.Kullandim ve yuzum tahris oldu,burun kanatlarimda kabuklanma oldu vs.Sebamedin uzerinde 'hassas ciltler icin uygundur' yazisini gorunce 1-2 kere kullandim, hicbir yan etkisi olmadi. Sizin de goruslerinizi aliyim dedim:)

Bende yeni tanıştım bu ürünle..
Karma bir cildim var sivilce problemide yaşıyorum..
yağlanma olmuyor evet kurutuyor..
Sivilcelerim söndü gibi sanki biraz umutla hala kullanmaya devam ediyorum..
1 hafta oldu bakalım bitene kadar bu likit olanı kullanıcam sivilceme bi hayrı olcakmı..

bende kullandım baya ama çok memnun kalmadım açıkçası biraz kuruttu cildimi dahada tahriş etti.kızardı cildim.herkesin farklıdır cildi denemek lazım tabi.

bende kullanıorum ve memnunum 3 aydır hergün cildimi onunla yıkıyorum sonrada nemlendirici kremini uyguluyorum... benimde cildim hassastır ama bi sorun olmadı şimdiye kadar :)

bende kullanıorum ve memnunum 3 aydır hergün cildimi onunla yıkıyorum sonrada nemlendirici kremini uyguluyorum... benimde cildim hassastır ama bi sorun olmadı şimdiye kadar :)

cnm ben de uzun zamandır sebamedin likitini kullanıyorum gayet memnunum ama nemlendirici olarak herhangi bişey kullanmıyorum cildim yağlı çok fazla ihtiyaç duymuyorum ama zaman zaman bende de özellikle kış aylarında hafif kuruluk oluyor acaba sen sebamedin nemlendiricisini mi kullanıyorsun ve memnun musun ben aynı zamanda makyajaltı bazı istiyorum bi fikrini almak istedim cnm teşekkürlera.s.

canım yanlış hatırlamıyorsam kutusunda makyaj altı için kullanılabilir yazııodu ama ben kutusunu attım ama yanılmıyorsam makyaj için uygundu... cilt tipi için bişey diyemicem ama yaglandıracagını pek sanmıorum benim cildim kurudur fakat bu tarz ürünler kullandığımda yağlanırdı önceden ama bu ürün öyle bişey yapmadı...

canım yanlış hatırlamıyorsam kutusunda makyaj altı için kullanılabilir yazııodu ama ben kutusunu attım ama yanılmıyorsam makyaj için uygundu... cilt tipi için bişey diyemicem ama yaglandıracagını pek sanmıorum benim cildim kurudur fakat bu tarz ürünler kullandığımda yağlanırdı önceden ama bu ürün öyle bişey yapmadı...

tamam cnm teşekkür ederim ben bi araştırıyım ona göre bakarım artık zaten kullanmadan da belli olmaz en iyisi ben deneyip göreyim olumunekankayizsmile

Ben yaklaşık 4 yıldır bu ürünü kullanıyorum özellikle dışardan eve gelince makyajımı da temizlemek için direk yüzümü Sebamedle yıkıyorum ve hiç bir sorunla karşılaşmadım bugüne kadar ki hemen hemen yüzüme sürdüğüm her şey sivilce yapar ben de normalde bir tek Sebamed yapmadı.[:lepi:/B]

Back
X