• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebebi belli olmayan infertilitede hipnoz?

kartopu2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
6
0
86
Ankara
Merhaba
Bugün internette gezinirken sebebi belli olmayan infertilitede psikolojinin çok önemli olduğunu okudum.Hatta Bülent Uran isimli bir doktorun infertilite güçlendirme programı diye bir programı var Ankara'da.hipnoz temelli.
bu yada buna benzer psikolojik destek programlarını deneyen oldu mu?

valla eğer deneyen sonuç alan arkadaşlar bilgileri paylaşırsa seviniriz bizde yararlanırız.

ben düşündüm ama denemedim,
halen kaybettiğim bebeklerim için psikologa gidiyorum...
belki bir sonraki aşama bu olur, gidersem yazarım

ben netten araştırdım hoca ilede görüştüm. mart ayında başlıyormus haftada 1 gün 3 saat
10 hafta sürüyor. ücretini kendisini arayınca söylüyor burdan yazınca mahsuru varmı bilemedim onun için yazmıyorum.
önceden tek kişi özel olarak seansa alıyormus eğer şimdi yeterli sayı olursa grup açılacakmıs.
sorun ne dedi sebebi yok dedim herşey uygun ama olmuyor
bilinçaltında hamileliği engelleyen düşünceler var onları yok ediyoruz dedi
sitesindende arastırdığım kadarıyla normal hayttada kullanıacak şeyler öğreniliyormuş
stresli zamanlarda bakış açısı farklılasıyormus, daha olumlu kişi lunuyormus.
bilmiyorum basarı oranı %50-60 dedi hoca
durumu olanlar deneyebilir. bende henüz karar veremedim.

ben neden bilmiyorum henüz cesaret edemedim aramaya
belki daha önce biraz daha normale dönmem gerek diye düşündüm ondan sonra arayabilirim, ama ücret de önemli tabi.

E nekadarmıŞ Ücretlerı ve seanslar ne kadar sÜrÜyorkı? Bız sakaryadayız mesela gıdıp gelmek var oraya.. Ayrıca eŞle berabermı bu seanslar elın yabancılarıyla nıye hıpnoz olayım dımı ama.

Back
X