- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Bu zamana kadar cok stresler yasadim ama hic gecikmemisti. Bende oyle dusundum ama, hic olmayinca korktumStressten olabilir ?
Bence biraz daha bekleyin yada icim rahat etsin diyorsan bi doktora görun..Bu zamana kadar cok stresler yasadim ama hic gecikmemisti. Bende oyle dusundum ama, hic olmayinca korktum
Kimyasal gebelikte falan boyle mi oluyor acabaBence biraz daha bekleyin yada icim rahat etsin diyorsan bi doktora görun..
Hayır kimyasal gebelikte testler pozitif çıkar ama adetle atarsınız gebeliği.Kimyasal gebelikte falan boyle mi oluyor acaba
Ah beklemek yokmu. Peki bu 100 olan deger haftaya yukselip, gebelik olurmuHayır kimyasal gebelikte testler pozitif çıkar ama adetle atarsınız gebeliği.
Büyük ihtimalle ya havalardan ya kullandığınız bir ilaçtan, ya da kist vardır. Doktoru dinleyin siz.
Olmaz. O değer gebelik olmadığını gösteriyor. Ama belli de olmaz yine bilemem ki.Ah beklemek yokmu. Peki bu 100 olan deger haftaya yukselip, gebelik olurmu
Doktor boyle hastalarim oluyor gidiyor radyosyon aliyor sonrada bebekte problem cikiyor bilmeden diyor..Olmaz. O değer gebelik olmadığını gösteriyor. Ama belli de olmaz yine bilemem ki.
Siz de radyona girmeyin. Radyonla bir işiniz var mı? Biraz daha bekleyin bakalım. Doktor diyorsa vardır bir bildiği.Doktor boyle hastalarim oluyor gidiyor radyosyon aliyor sonrada bebekte problem cikiyor bilmeden diyor..
Gecikme neden oldu. Saskinim. Adet göremezsem ne olcaakTestler negatifmis hamile degilsiniz.
adet gecikmesi olabilir bazen.
Cok uzarsa doktora gorunun ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?