sebebi o

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
onceden 2 defa ayrilip baristik, dogrusu o ayrildi, sonra baristik ve simdi nisanliyiz, ve ben guven sorunu yasiyorum. ayriliklarimiz baska birisi yuzunden falan degildi, bensiz daha mutlu olacagini dusunup, bensiz olamayacigini anlayip geri donusudur. simdi bende hep bi korku var, guvensizlik yaratti, cok guzel bi iliskim olsada hep dusunyorum karsisina arkadas anlamdada biri ciksa, benden daha iyi anlassa birakip gidicekmis gibi geliyo hep. ve sanirim sebebide ayriliklarimizda belki birbirimiz icin daha iyi biriyle karsilasiriz demesi gibi geliyo. bazen dusunuyorum rahat batiyo kendine gel nisanlisin yakinda dugunumuz olucak diye, bazende dusunuyorum butun hayat boyle dusunerek mi geciricem ben, kafam karisik dogru yolu bulamiyorum..

Güvensizlik oluşması normal bir durum peki şuan nasılsınız ciddi adımlar atılmış sonuçta emin olmadan atan biri midir kendisi gerçekten pişmanlığını hissetti mi size hissettirdi mi güvenmek ya da inanmak sizin onu tanımanızla alakalı eğer yeterince tanımıyorsanız güvenmiyorsanız biraz erteleyin :51:

Güvensizlik oluşması normal bir durum peki şuan nasılsınız ciddi adımlar atılmış sonuçta emin olmadan atan biri midir kendisi gerçekten pişmanlığını hissetti mi size hissettirdi mi güvenmek ya da inanmak sizin onu tanımanızla alakalı eğer yeterince tanımıyorsanız güvenmiyorsanız biraz erteleyin :51:

tesekkurler cevabin icin.

ben onu tanidigimi sanarken, hic ayrilamaz diye dusunurken o iki defa ayrildi, o yuzden sanki iki kisiligi var gibi geliyo, stresli ve uzgunken baska biri olabilecek kapasitede diye geliyo bana. aldatma gibi bi durumumuz olmadi, zaten benim korkumda aldatma degil, beni baskasi icin birakicak ihtimali, ozguvenimi baya dusurdu yani ayriliklar. ne kadar senden baskasiyla olamam desede aklimda donup dolasan sorular var. o yuzden baska bi kizla konussa bile icim rahat etmiyor, sallamiyim diyorum, olmuyo taktikca takiyorum sacma sapan seyleri. ne kadar guzel bi iliskim var bu sorunlarim olmasa, bazen diyorum ayri8lsam baskasiyla bastan baslasam herseye, sonrada diyorum onun gibisini bulamam nadir bi iliskiyi mahvetmiyeyim diye. birbirimizin ilk sevgilisiyiz, yani baskasiyla hic olmadik ki bilmiyorum oda boyle bisey demisti ilk ayriligimizda, daha ilk iliskimiz belki baskasi daha iyi olur diye.. bak yine sinir oldum offfffff

onceden 2 defa ayrilip baristik, dogrusu o ayrildi, sonra baristik ve simdi nisanliyiz, ve ben guven sorunu yasiyorum. Ayriliklarimiz baska birisi yuzunden falan degildi, bensiz daha mutlu olacagini dusunup, bensiz olamayacigini anlayip geri donusudur. Simdi bende hep bi korku var, guvensizlik yaratti, cok guzel bi iliskim olsada hep dusunyorum karsisina arkadas anlamdada biri ciksa, benden daha iyi anlassa birakip gidicekmis gibi geliyo hep. Ve sanirim sebebide ayriliklarimizda belki birbirimiz icin daha iyi biriyle karsilasiriz demesi gibi geliyo. Bazen dusunuyorum rahat batiyo kendine gel nisanlisin yakinda dugunumuz olucak diye, bazende dusunuyorum butun hayat boyle dusunerek mi geciricem ben, kafam karisik dogru yolu bulamiyorum..

nişanlın enteresan bir insanmış
aklına esti mi ayrılıyor herhalde
daha iyi biriyle karşılaşırız demesi de cabası
seni doldurmak niyetinde değilim ama
bana böyle bir muamele yapılsa
yani ayrılıp geri dönse
hayırdır daha iyi biriyle karşılaşamadın da mı geri geldin derim

nişanlın enteresan bir insanmış
aklına esti mi ayrılıyor herhalde
daha iyi biriyle karşılaşırız demesi de cabası
seni doldurmak niyetinde değilim ama
bana böyle bir muamele yapılsa
yani ayrılıp geri dönse
hayırdır daha iyi biriyle karşılaşamadın da mı geri geldin derim

iste beni sinir edende boyle dusuncelelrim olmasi, zamanla gecer mi bilmiyorum, gecmezsede boyle bir omur gecer mi bilmiyorum, ama ayrilirsam ondan bu sebepten dolayi, onun gibisini bulur muyum onu hic bilmiyorum, bilmiyorumlarla baslayip keske dedirten bi hayat istemiyorum ben!

Nisanliligi uzun tut, hemen evlenme, nisanliyken benzer hareket yaparsa birak. Cunku evliyken surekli bosanalim vs derse cok yipranirsin, guvenmeden evlenme

Guvenmemekte haklisin ancak daha onceki ayriliklarda geri donmemeliydin belki daha iyisini buluruz diyebilen birine....ama gecmis artik...bu asamada donmek zor...bi sor bakalim evlenincede bu sebebten bosanalim der mi...denedik olmadi demesin...erkeklerdeki fazla ozguven sinir bozucu....

Ikinizin de ilk iliskisiymis.. nisanlinin bazi şeyler icinde kalmis demek ki..anladigim kadariyla da ayrılıklarindaki amaci birazda baska birilerini bulurmuyum mus.. sanirim bulamayinca geri dönmüs sana.. bu benim tahminim ..peki ayriliklarinizda baska birileriyle ciktimi ? Cikip size geri donduyse yine diyebiliriz ki sizin degerinizi anladi da döndü. . Ama kimse olmadiysa belkide baskasi olmadigi icin dönmüş olabilir...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Güven duygusu olmadan evlilik olmaz. Kendine kuruntulu muamelesi yapma bence çünkü bu gelecek endişesine seni iten nişanlının dengesiz tutumu.

Yaşlarınız daha küçük anladığım kadarıyla evlilik için acele etme. Eğer bir kere daha böyle ayrılık lafı ederse barışma derim ben.
Galiba biraz da çevresinde ki serbest takılan arkadaşlarına özeniyor.
Nişanlının içinde uhde kalmış. Ne demek daha iyileri? Seninleyken en iyisinin sen olduğunu düşünmesi gerekirken içinde ki hevesi dışa vurmuş. Korkarım bu insan evlilik müessesinin de önemini kavrayamayıp başka gemilere yelken açmak isteyebilir.

Nişanlılık tanıma evresidir geri dönülemeyecek bir durum yok. Ömür boyu paranoyak bir şekilde yaşamak varken önceden önlem alman çok daha iyi. Herşeyi zaman gösterecek o yüzden evlilik için acele etme.

onceden 2 defa ayrilip baristik, dogrusu o ayrildi, sonra baristik ve simdi nisanliyiz, ve ben guven sorunu yasiyorum. ayriliklarimiz baska birisi yuzunden falan degildi, bensiz daha mutlu olacagini dusunup, bensiz olamayacigini anlayip geri donusudur. simdi bende hep bi korku var, guvensizlik yaratti, cok guzel bi iliskim olsada hep dusunyorum karsisina arkadas anlamdada biri ciksa, benden daha iyi anlassa birakip gidicekmis gibi geliyo hep. ve sanirim sebebide ayriliklarimizda belki birbirimiz icin daha iyi biriyle karsilasiriz demesi gibi geliyo. bazen dusunuyorum rahat batiyo kendine gel nisanlisin yakinda dugunumuz olucak diye, bazende dusunuyorum butun hayat boyle dusunerek mi geciricem ben, kafam karisik dogru yolu bulamiyorum..

seni çok iyi anlıyorum. hep aklını bu durum karıştırıcak. bizde çok ayrılıp barıştık nişanlımla. bende de bazen böyle düşünceler kafamı kurcalıyor. hatta bikaç defa atalım nişanı bile dedim. ama deliye döndü. ayrı şehirlerdeyiz kapıda bekledi sabaha kadar nişanı atıcam güvenmiyorum dediğim zaman. ama zamanında gereksiz ayrılıklar yaşayınca insanda güven sorunu oluşuyor. seni çoook iyi anlıyorum. nişanı neden yaptım nasıl yaptım dediğim oluyor kendime. basiretim mi kapandı da yaptım diye. şuan beni kaybetmekten korkuyor nişanı atıcam dediğim için bikaç defa. baya bi dikkatli davranıyor. ama zamanında yaşanılan şeyler kolay değil. Allah yardımcımız olsun. hayırlı değilsek bir araya getirmesin hiç birimizi

tesekkurler cevabin icin.

ben onu tanidigimi sanarken, hic ayrilamaz diye dusunurken o iki defa ayrildi, o yuzden sanki iki kisiligi var gibi geliyo, stresli ve uzgunken baska biri olabilecek kapasitede diye geliyo bana. aldatma gibi bi durumumuz olmadi, zaten benim korkumda aldatma degil, beni baskasi icin birakicak ihtimali, ozguvenimi baya dusurdu yani ayriliklar. ne kadar senden baskasiyla olamam desede aklimda donup dolasan sorular var. o yuzden baska bi kizla konussa bile icim rahat etmiyor, sallamiyim diyorum, olmuyo taktikca takiyorum sacma sapan seyleri. ne kadar guzel bi iliskim var bu sorunlarim olmasa, bazen diyorum ayri8lsam baskasiyla bastan baslasam herseye, sonrada diyorum onun gibisini bulamam nadir bi iliskiyi mahvetmiyeyim diye. birbirimizin ilk sevgilisiyiz, yani baskasiyla hic olmadik ki bilmiyorum oda boyle bisey demisti ilk ayriligimizda, daha ilk iliskimiz belki baskasi daha iyi olur diye.. bak yine sinir oldum offfffff

Canım belki de kafasında sadece bir düşünceydi anladı farkına vardı ve artık değerini biliyor gibi geldi bana:26:

Canım böye düşünmekte, güvensizlik hissetmekte çok haklısın. Bir de değil 2 kez yaşamışsın aynı durumu. Kim olsa temkimli yaklaşmaya çalılırdı zaten olaya..

Kendine biraz zaman tanı. Nişanlılık sürecini sen emin olana kadar uzat. O sırada ölç tart. Hal hareketlerini gözlemle. Artık tamam, güvenebilirim dediğin an başla düğün hazırlıklarına. Sonuçta o insanla bir ömür geçireceksin, tabii ki bunu huzurla yaoman gerek.

O yüzden sakın ola aceleci davranma, sadece sevgine yenilip yanlışa düşme canım.. Şayet sonuç olumlu olursa sevdiğin insanla geçireceğin koca bir ömür seni bekliyor. İnan aceleye gelmez , bu senin hayatın..

kim olsa güvensizlik hisseder
açıklama tam bir ofsayt
ne dmeke birbirimiz için daha uygun birilerini buluruz
sürekli arayış halinde isen
iyisinide kötüsünüde bulursun zaten
sadakat denilen olguya ne oldu?
:45:

Bir ilişki de ayrılıklar da olur,uzaklıklar da olur,kafa karışıklığı da olur,kavgalar da olur.Netice itibariyle bunları aşıp,bir yola başkoymaktır aslolan.Hiç ayrılık yaşamayıp,evlenince ayrılan yok mu?
Gelecekte şu olur mu bu olur mu kendini yemke yerine önüne bakacaksın.Bir ilişkiyi iyi bir şekild eyürütmek için birlikte çaba sarfedeceksiniz.Yoksa iki taraftan biri gitmek isterse yol orda.

NİŞANLILIĞINI OLABİLDİĞİNCE UZUN TUTUP birbirinize güven kazanmalısınız sanki. sabırlı ol. evlilik için sakın acele etme.

bozulacaksa baştan bozulsun. evlendikten sonra her tartışmada boşanalım derse, senin için kat be kat daha zor. :14:

ayrıca yaptığı açıklamalar çok kırıcı :20:

ama belki de bunla bir bahaneydi. ve sana söyleyemediği başka bişi var :44:

hakkınızda hayırlısı :31:

Back
X