• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebebini anlayamyorum

yaseminsen

rabbım sen evladımı koruu
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2007
1.488
12
116
39
İstanbul
herkese hayırlı bayramlar diliyoruma.s.
o kadar canım sıkkın ve cıkmazdayım kı bı care lutfen:(
kucuk yasta esıme kactıgım ıcın abım evlılıgımı onaylamadı evlenmemı kabul edemedı.ama sevgımın arkasında durdum ve yuvamı kurdum
aradan 5.5 6 sene gectı ve ben bu surec ıcerısınde abımle gorusmedım sesını bıle duymadım.ben babasız buyudum onu herzaman bı baba gıbıhıssettım.yoklugunu cok aradım sıcaklıgını cok ozledım ama gorusemedım oda bana kırgın oldugu ıcın hıc aramadı ama haberlerımı anemden aldıgını cok ıyı bılıyordum takı kucuk abmın bebegı olana kadar!! hastaneye geldı ve bende ordaydım hemen sarıldım optum onu doya doya kokladı o kadar kırgın kı bana kocaman adamın gozlerınden yaslar boncuk gıbı akt sadece sunu soledı bana KIRGINIM SANA ısenağlama onu o kadar ozledım kı sıze anlatamam o kadar cokmus ve yıpranmıskı ınanamadım
ve bayram geldı yegenım benı aradı halacım senı cok ozleık gel yanımıza bıde oğlum var 2.5 yasında hala dayısını hıç gormedı berkayıda getır babam merak edıor dedı bende bunu esıme soledım ve kıyamet koptu senın kocanı ıstemedıklerı yerde senın ne ısın var sen yuzsuzmusun yuzune tukurseler yarabbı sukur dıceksın dıyıp durdu:senağlama: oysakı bayramdan 3 gun once cok sevınırım gıt tabı abın o senın dedı...
gıtmemı ıstemıyor benım onlarla gorusmemı ıstemıyor ailemdki herkei aşşağlıyor kucumsuyor.ben bunu ona asla ypmıyorum.ben ona herkesı sılerek geldım.
artık benıde kucumsemeye,ne halın varsa gor gıt bıdaha gelme,kal orda ıstemıyrum gıbı cok uzucu cumleler kuruyor bana.ben ona ne yaptım hep alttan alıyorum..gecer dıyorum ama gecmıyor..onu o kadar sevmeme o kadar fedakarlık yapmama ragmen hala ben sende sevgı falan goremıyorum demesı benı cok uzuyor.bu aksam tartıstık ve bn uyuyamıyorum ama o cok rahat bı sekılde uyuyor..bana senın yasatamadıklarını elbet bırı yasatır o zaman kork dedı bende bulursan ole bırısını hıc durma dedım o ise nerden biliyorsun omadıgını dedı ve ben agzımı bıle acmadım ondan sonra sımdı uyuyor.ıcım acıyo kızlar yardım edın bır degıl ıkı degıl hep bole napıcam ne yapmlıyım duygularım karma karısık acaba benı ıstemıyormu artık sevmıyormu offf allahım bana yardım ettt!!!!!!!
lutfen bana yardımcı olunnsenağlama

Son düzenleme:
canim ya keske kacmasaydin ama iste keskeler ise yaramiyor.
esin sana politika uyguluyor once git sonra bakti gideceksin abinde seni affetmeye hazir u donusu yapti.
bu ikiyuzluluktur.
ayrica 6 sene gorusmemissiniz en sonunda barismissiniz yadabarisma yolundasiniz esinizin
gondermemesi buyuk bencilliktir.
aldatma konusunu dile bile getirmek istemiyorum . esini sen bilirsin yaparmi oyle birsey.
sence son zamanlarda nasil.yoksa abinle araniz duzelicek diye mi bu endisesi..

ne diyecegimi bilemedim ama kafamada esinizin soyledigi su cumleler takildi
bana senın yasatamadıklarını elbet bırı yasatır o zaman kork
nerden biliyorsun omadıgını
bu cumlelerde koca bir soru isareti sakli??????
esin sanki sorumluluktan usanmis yeni heyecanlara yelken acmis yada acmaya niyet etmis gibi gorunuyo:oklava:
dun gitmemi istemisdin abime bugun istemiyosun ne degisti deseydiniz

canim ya keske kacmasaydin ama iste keskeler ise yaramiyor.
esin sana politika uyguluyor once git sonra bakti gideceksin abinde seni affetmeye hazir u donusu yapti.
bu ikiyuzluluktur.
ayrica 6 sene gorusmemissiniz en sonunda barismissiniz yadabarisma yolundasiniz esinizin
gondermemesi buyuk bencilliktir.
aldatma konusunu dile bile getirmek istemiyorum . esini sen bilirsin yaparmi oyle birsey.
sence son zamanlarda nasil.yoksa abinle araniz duzelicek diye mi bu endisesi..
ewet dedıgın gıbı keskeler ıse yaramıyor
sanırım duzelıcek dıye korkuyor galıba napıcagımı sasırmıs durumdayım

ne diyecegimi bilemedim ama kafamada esinizin soyledigi su cumleler takildi
bana senın yasatamadıklarını elbet bırı yasatır o zaman kork
nerden biliyorsun omadıgını
bu cumlelerde koca bir soru isareti sakli??????
esin sanki sorumluluktan usanmis yeni heyecanlara yelken acmis yada acmaya niyet etmis gibi gorunuyo:oklava:
dun gitmemi istemisdin abime bugun istemiyosun ne degisti deseydiniz
esımle cok buyuk bı askla evlendık bu benım ıcımde hep bole kaldı hala daha buyu bı askla sevıyorum esımı ama ndada durumlar aynımı supe ıcerısındeyım..
aldatma dıyınce ıcım tıtrıyor cunku hayatta bu konuda en cok guvendıgım kısı esımdır.takı bunu kelımeyı duyana kadarmafoldumben
ıkılemlı cevabına ıse "ben seni denedim bakalım gıtcekmısın" diyor karısında cocuk varmıs gıbı

seni denemismi hakikaten cocukmusun sen seni deniyor.
eger icine suphe girdiyse takibe al esini. ama ona belli etmeden.
eve gidis gelis saatlerini telefonu varsa telefonunu internete giriyorsa neti vs..
biraz takibe al bakalim mutlaka biryerden yakalarsin eger var ise oyle birsey.insallah yoktur.
diger konudada bu kadar bencil olmasin.
6 sene ne demek ya .
esin normalde nasildi yani sen abinle diyaloga gecmeden once??sana karsi davranislari nasildi??

seni denemismi hakikaten cocukmusun sen seni deniyor.
eger icine suphe girdiyse takibe al esini. ama ona belli etmeden.
eve gidis gelis saatlerini telefonu varsa telefonunu internete giriyorsa neti vs..
biraz takibe al bakalim mutlaka biryerden yakalarsin eger var ise oyle birsey.insallah yoktur.
diger konudada bu kadar bencil olmasin.
6 sene ne demek ya .
esin normalde nasildi yani sen abinle diyaloga gecmeden once??sana karsi davranislari nasildi??

bakalım denıycem ama o karda yurur ızını bellı etmez ama cıkar kokusu varsada
bundan bı hafta oncesıne kadar bu kadar zıt degıldık su son 3 gundur bırbırımızı yıyoruz dun gece benı 3 e kadar aglattı soledıgı sozlerle sonra askım affet kırdım ozur dılerım ama kırılan kap duzelmıo cok uzuluyorum:(

madem esini seviyorsun abinler sana anlayis gosterir sanirim onlarla telefonda gorusmeye calisirsin annenlere gitmene izin veriyorsa eger orda da bulusabilirsiniz gizliden cunku esin kucuk bi kivilcim belkiyo sanki herseyi yakmak icin bu sorunun buyumesine izin verme

canim ya uzulme kendini yipratma erkek milletine degmez.
sen kahrolursun aglarsin atamassin icinden dusunursun o hicbisey olmamis gibi gider yatar uyur cogunlugu boyle bu tiplerin.
gercekten soyledikleri cok ama cok kirici.
peki sen simdi abine gitsen oda gelse yoksa sadece seni isteyip onunda gelmesini istemiyorlarmi.
birlikte gitmeyi teklif et bakalim esine.
yok gitmem vs derse sen git sana yine boyle kirici sozler soylersede sende o zaman ona sart kos
sende aileni gorme gitme de bakalim nasil hissediyor.
hem hergun abinlere gidecek halinde yok.
arada sirada ziyaret edersin. esine anlat bakalim ne diyor.

bende zaten bayramlarda gorusurum sadece dıyorum ama yok hıc ıstemıyrmalesef cnm esımle gorusmek ıstemıyor abım ve yengem.onu hazmedemıyor benc zaten esım ama benım yapabılıcegım hıc bısey yok ne gelır elımden
aılene gıtme gorme dyemem cunku beraber yasıyorum ben kaynanamla

anladim cok zor bir durum ya.
bir tarafta abin kac yil sonra barisma gibi bir durum var.
bir tarafta esin . neyapmayi dusunuyorsun.
ben olsaydim abimi gormeye giderdim.
cunku gordugun gibi el oglu icin aileni karsina almissin .
kac yil sana sirtini donmus abin sonra barismak istemis esin bunu cok gormus. NANKOR.
tek kelimeyle nankorluk.

bende zaten bayramlarda gorusurum sadece dıyorum ama yok hıc ıstemıyrmalesef cnm esımle gorusmek ıstemıyor abım ve yengem.onu hazmedemıyor benc zaten esım ama benım yapabılıcegım hıc bısey yok ne gelır elımden
aılene gıtme gorme dyemem cunku beraber yasıyorum ben kaynanamla

gece gece çok sinirlendim:kızgın:
ne demek sadece bayramlarda görüşürüm.
o senin abin.kavgada etseniz darılsanızda siz kardeşsiniz.
hiç kimsenin haddine değil sana abinle ailenle görüşme demek.
kim oluyor ki eşin.
nasıl bi aşk bu.
eşin seni gerçekten sevse bu kadar aradan sonra abinle barışmana senin adına mutlu olur.
ne demek gidemezsin ya.
hemde hemen gitmen lazım abinin yanına.
tabi eşin seni sahipsiz sanıyodu bunca sene.abiside küs babasıda yok bana muhtaç diyordu.şimdi arkanda binin gücünü hissetmene bozuldu.
benden sana tavsiye.hiç bir eş aileden daha önde değildir.
eşin boşanana kadar eşin,ama abin ömür boyu abin.
ayrıca ne demek başkası var falan.ne sanıyor kendini eşin.kusura bakma ama çok havalara çıkarmışsın.çıkardığım gibi indirmeyide bilirim demen gerekiyor.
hiç durma ve eşin gelmesede abine git.
gitki eşin olacak terbiyesizde boyunun ölçüsünü alsın...

anliyorum canim gercekten cok zordasin.
ama bu adam icin degmez.dusunsene onun icin en buyuk fedakarligi yapmissin ama o karsiligini sana bu sekilde gosteriyor.
en azindan gitmeni istemiyorum diyebilirdi.
ama sana hakaret ailene hakaret ustune sacma sapan yok baskasi olurdafelan gibi cumleler bu adam icin yaptigin fedakarliga degmiyormus.
bu olaydada bunu cok iyi gormen lazim.
birdaha ayni hatayi yapma bence.
git abini gor.

canim bence simdi kafani yastiga dayan sidi üzüntülüsün bekle yarini ikinizde dinc kavalaaaa sakince konusunuz birdaha..benim annemde hep bana dio senin aylen arkada degilse hep ezilirsin vee bunlar sana tokak olur....sadece sen anliyabilirsin canim ona neler verdigini o belki der anliorum filan ama asla anliyamaz cünkü yasamamis sen onun icin ayleni fedakar ettmisin ama anlamasini bekleme yoksa cok beklersin gercekten....

cok tesekkur ederım bu saatte bana vakıt ayırıp yardımcı olmaya calıstıgınız ıcın aımı gormeye gıdıcem kesınlıkle.kronick cnm bı anda aklımı basıma getırdın snki :S cok haklısınn dusnmem lazım bu konuyu ayrıntılı yarın tekrar konusmayı denıycem olmadı akısına bırakıcam olayları

canim bence simdi kafani yastiga dayan sidi üzüntülüsün bekle yarini ikinizde dinc kavalaaaa sakince konusunuz birdaha..benim annemde hep bana dio senin aylen arkada degilse hep ezilirsin vee bunlar sana tokak olur....sadece sen anliyabilirsin canim ona neler verdigini o belki der anliorum filan ama asla anliyamaz cünkü yasamamis sen onun icin ayleni fedakar ettmisin ama anlamasini bekleme yoksa cok beklersin gercekten....

haklısın sadece ben anlıyabılıyorum,hissedebiliyoruma cısını

Hadi kücük yasta esine kacip ailene resti cektiginde cahildin, yaptiklarini kestiremiyordun belki....aradan yillar gecti akillandin olgunlastin.....simdide cahilmisin güzelim?:hulya:

Yahu allah askina su erkek milletini böyle tepenize cikarmayin ya!kaydirigubbakcemile
O kim oluyorki sana abinle görüsmiceksin, oraya gitmeyeceksin diyor? Hangi hakla hangi cüretle ya?? Inanki cok sinirlendim simdi:olmaz:

Hem ne bicim laflar onlar....baskasi bana senin yasatamadiklarini yasatacak o zaman kork falan?? Yuh artik ya....:mymeka:

Bayramdan bayrami bosver güzelim bundan sonra abini hayatindan cikarma sakin....hemen git ve saril boynuna...git gel kesinlikle arayi sogutma.:kahve:

Tabi esinin hosuna gidiyordu....bunca sene parmaginda oynatiyordu seni, karisan yok yarisan yok....simdi abinin varligni hissetmek tabikide zor geliyor.....:delphin:

Mutlaka gitmelisin....esine yaziklar olsun diyorum:kahve:

nekadar kolay onca kelimeyi söylemek aynı şey başına gelse ne yapar acabaa o senin canın kanınnn eşin sanadestek olması gerekirken nasıl böyle bişeye mani olur. ne olursa olsun asla davandan vazgeçme sadece bayramda değil bundan sora sürekli görüş git gör abini. eş herzaman bulunur fakat aile ölemi asla. alalhım sana kuvvet versin

Allah korusun olurda bı gun aldatılırsan dayak yemeye baslarsan kim sahıp cıkıcak sana tabıkı abın!gülsüm sultana sonun kadar katılıyorum ne kadar tepenıze cıkarıyosunuz eslerınızı ki abınle kanınla canınla görüsme diyebılıyo..sende annenı ıstemıyorum desen onun tepkıssı ne olucak acaba merak edıyorum bıde bırlıkte oturuyomussunuz kaynananla

Back
X