• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sebebsiz diyorlar

semus06

Özletme bebeğim
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
1.463
1.146
198
32
Merhabalar hocam 18 aylik evliyim 22 yaşındayım eşim 27 yaşında ve hiç korunmadik.benim hormonlarim ve yumurtlaklarim normalmiş yumurta takibi yaptırdım klomen kullandım yumurtalar oluşuyor çatliyor ama döllenme olmuyor bu arada eşimde Sperm testi ve ultrason da bakıldı normal görünüyor sonuclari sizce nasıl bir izlemeliyim hsg cekilmelimiyim artık yada asılama yada yaptirmamiz gerek başka test vs varmı ? Teşekkürler ederim

Merhabalar hocam 18 aylik evliyim 22 yaşındayım eşim 27 yaşında ve hiç korunmadik.benim hormonlarim ve yumurtlaklarim normalmiş yumurta takibi yaptırdım klomen kullandım yumurtalar oluşuyor çatliyor ama döllenme olmuyor bu arada eşimde Sperm testi ve ultrason da bakıldı normal görünüyor sonuclari sizce nasıl bir izlemeliyim hsg cekilmelimiyim artık yada asılama yada yaptirmamiz gerek başka test vs varmı ? Teşekkürler ederim
Merhabalar : Rahim - tüp filmi çektirmekte fayda var . Normal ise yumurtlatma -aşılama denenebılır ( basarı şansı %15 civarındadır ) gebelık oluşmaması halınde tüp bebek ( basarı sansı bayan yaşı ve merkezden merkeze degısmekle bırlıkte merkezimizde %55-60 tır.) tedavısı planlanmalıdır.Bol şans dilerim.

Back