Sebebsiz gecikme neden olur

mine_42

yasemen
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
126
35
623
Adetim 20 gün geçti gebelik testi negatif başına gelen nedeniyle ilgili fikriniz var mı virüsden dolayı Dr gitmiyorum gelicek diye bekliyorum ama hala yok

Adetim 20 gün geçti gebelik testi negatif başına gelen nedeniyle ilgili fikriniz var mı virüsden dolayı Dr gitmiyorum gelicek diye bekliyorum ama hala yok
Ilk defa olduysa strestendir veya ilac kullanımına bağlı gecikme olabiliyor. Benimde 18 gün geciktiginde doktora gittim tahlillerim falan temiz çıktı doktorum stresten veya ilac kullanımına bağlı olabilir dedi

Stres hava değişimi gibi bir çok nedeni vardır. Eğer hamile olmadığınızdan eminseniz YouTube da birgebeningünlüğü adet için masajı uygulayın hem çok basit hemde gerçekten etkili

Bende de aynı durum 10 gün geçti test yaptım gebelik yok hiç böyle olmazdı havandan mı sudan mı anlamdım bekliyorum Dr mı gitsek acaba panik yaptım

Bence bi doktora görün mutlaka. Benimde 15 günlük gecikmem var.bügun doktora gittim nur topu gibi 3 adet kistim olduğunu öğrendim kistler patlamadıgi icin adet olamamışım. Ilaç verdi

Gebelik olmasa bile yinede doktora gidin bence 20 gün uzun süre..kist veya miyom olabilir ...belkide strestendir ama muayane olun en azından

Back
X