Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim 20 gün geçti gebelik testi negatif başına gelen nedeniyle ilgili fikriniz var mı virüsden dolayı Dr gitmiyorum gelicek diye bekliyorum ama hala yok
Adetim 20 gün geçti gebelik testi negatif başına gelen nedeniyle ilgili fikriniz var mı virüsden dolayı Dr gitmiyorum gelicek diye bekliyorum ama hala yok
Ilk defa olduysa strestendir veya ilac kullanımına bağlı gecikme olabiliyor. Benimde 18 gün geciktiginde doktora gittim tahlillerim falan temiz çıktı doktorum stresten veya ilac kullanımına bağlı olabilir dedi
Stres hava değişimi gibi bir çok nedeni vardır. Eğer hamile olmadığınızdan eminseniz YouTube da birgebeningünlüğü adet için masajı uygulayın hem çok basit hemde gerçekten etkili
Bence bi doktora görün mutlaka. Benimde 15 günlük gecikmem var.bügun doktora gittim nur topu gibi 3 adet kistim olduğunu öğrendim kistler patlamadıgi icin adet olamamışım. Ilaç verdi