Sebebsiz infertilite guzelleri buraya ))

nihayet55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
303
34
48
Oncelikle her kese merhaba. Arkadaslar yeni topigimde sebebsiz infertilite kurbanlari ve guzelleri olan siz arkadaslarimla birlikde paylasimlar yapib bir birimize destek cikamimizi istiyorum. Akil akildan ustundur demis atalarimiz..Bir birimize vere bileceyimiz tavsiyeler cok fazladir eminim.
İlk kendimden baslayim. 2 senelik evliyim. İlk senesi korunmayla gecti. son 9 aydir deniyoruz.doktora gorunduk.bende adet 27-28 dongulu olub her ay ovulasyon testleriyle ovulasyon oludugumun sahidiyim. esimde spermiogram verdirdi mashallah hiz haraket morfoloji her sey yerinde..ama gel ki bebek yok ortada..iste sebebsiz hala doktorum bekleyin diyor...sabir kalmadi hayr olsun.Yeni topigime katilan arkadaslar lutfen sizde bilgilerinizi yazin birlikde derteleselim hayiri gelsin bu topik bize bol bebis olsun icinde )) Amin Amin

Merhaba.bir zamanlar banada sebepsiz infertilite teshisi kondu.esimde bende cok sagliklydik ama bebegimiz olmuyordu 6 sene kadarcik:)en son doktorum kafan rahat degil git kafani rahatlat deyince psikiyatriye gittim.aglaya aglaya dertlerim i anlattim bebegimde olmuyor dedim adam senim ruhun hastalanmis deyip ilac verdi.ilaca basladim 9 gun sonra hamile kalmisim:)hic aklimda yokken.tabi ilaci icerken aaaa bebegim olcak demedim ama kafam rahatlamisti:)kizimi rabbim nasip etti simdi 4 yasinda.suan dada 27+1 gunluk hamileyim ikinci kizim yolda.antidepresan kizlarim benim:)benden de size fikir kafaniz rahat olsun.

selam bnda 1sene 6 aylık evlıyım hc korunmadık hastaneye gttık esmle esımnde bnmde herseyımız ter temz rahm flmne kadar cektrdm tuplerm acık ama olmayınca olmuyor ve dun asılmamı oldum inş bebegm tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…