sebep ben miyim ?

Sanmıyorum ama cevabı bılmıyorumda.
Benım oglum ustun yeteneklı degıl ama zeka sevıyesı yasıtlarından %85 önce cıktı. Ramde destek almıyor, o baska bır projeye dahıl oldu orada bılım sanat egıtımı alıyor , ustun yeteneklı sınıfında.
Zor oluyor bu cocuklar , onuda bılmenı ısterım
Benim küçük oglumda %90 önde. Ama keşke olmasaydı diyorum. Bu da dert. Herseyin normali karar vallahi

24 aylik 4 kelimelik bir dagarcigi var, anne baba abi x (kendi adi)
:KK70:

Bu durumda bizim evde hic konusmadigimizi dusunebilirsiniz, valla konusuyoz ya :KK66:

Bilemedim suan aksam esimle kafa tokusturalim bari ceza olarak...
Normal olani bu degil mi zaten? Cocuklar en erken 2 yas gibi konusur.. kizlar daha erken olabilir. Benim oglanlar 2,5 gibi konusmata basladilar. Normal standartin icinde sanirim.

Benim oğlum da 20 aylıkken benzer durumda idi. Belki de fazlası vardi.Dr bir yere yönlendirmedi.Bu böyle katlanarak devam etti ediyor. Biz de ilgili bir anne babayiz. Aynı zamanda öğretmeniz. Biz bir şey öğretmedik sadece çocuğumuz sorduğunda cevap verdik. Arkadaşlarım Rama gitmemizi söylüyor. Ben de istiyorum ki okulda arkadaşları ile normal bir şekilde ilerlesin öğrensin. Şu anda matematiği 3. sınıf Belkide 4. sınıf düzeyinde.Oglum 1'e gidiyor. Öğretmenine de bahsetmedik kendi farketti. Ben oğlumun üstün zekalı bir çocuk olduğunu düşünmüyorum Sadece fazlaca meraklı.

Öğretmeni yönlendirirse giderim belki. ben çok gönüllü de değilim bu noktada. Çünkü çevremdeki üstün zekalı çocukların nasıl zor büyüdüğünü, yaşadığı sıkıntıları da gördüm.

Sınıfta biraz sıkılıyor haliyle. Biz de müzik dersi ve spor dersi aldıriyoruz bol bol.Cok da mutlu.

Bilemedim şimdi böyle yazınca da biz mi Çok rahatız acaba yanlış mı yapıyoruz?
Bilsem sınavlarına girsin ama sınıf yetemeyecek tatmin olması lazım . Yakında süreç başlayacak takipte kalın

Konu ne ben tam anlayamadım :( annem babam ilgilenmedi diye anlayamadım galiba :KK53:

Konu sahibi az çok aşinayım sana, çocuğun zeki ne mutlu sana ;) oldu mu?

Kizim 30 aylik kendi yasitlarina gore baya ilerde.bunun bizimle alakasi oldugunu hic dusunmedim.evet sosyla cevre etkili ama zekanin dogustan gelen bi yonude var.ayrica niye taktiniz ki ha sizin sayenizde olmus ha olmamis

Sanmıyorum ama cevabı bılmıyorumda.
Benım oglum ustun yeteneklı degıl ama zeka sevıyesı yasıtlarından %85 önce cıktı. Ramde destek almıyor, o baska bır projeye dahıl oldu orada bılım sanat egıtımı alıyor , ustun yeteneklı sınıfında.
Zor oluyor bu cocuklar , onuda bılmenı ısterım
Bilsem de mi oğlunuz ?

Back
X