Sebepli sebepsiz mutsuzluk.

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.379
4.001
373
Her şey yolundayken de mutsuzum
yolunda değilken de
aynı zamanda da her şekilde şükür içindeyim
nasıl oluyor anlamıyorum
nişanlımla her şey yolunda hiç sıkıntı yok sen sağına niye baktın muhabbeti çıkartıyor kavga ediyorum bunu da isteyerek yapmıyorum
bunların dışında erkek kardeşim sanırım benden nefret ediyor
sürekli nişanlımın yanında mal, aptal gibi şeyler söylüyor
nişanlım dondurma almış dondurma yer misin diyorum ne dondurması ya diye sert tepkiler veriyor
dün doğum günüydü unutmuşum ayları bile unuttum hemen akşam pasta alıp gittim eve nişanlım da kızdı yapma alma dedi benim yanımda söylediklerine tepki göstermiyorum çünkü tartışma büyür olay babana kadar gider diye dedi ama evlendikten sonra gerekirse kavga ederim dedi
evin elektriği interneti ben de daha ne yapayım
işten geldim pastayı aldım erkek kardeşim anneme onunla aynı evde yaşamak bile istemiyorum şerefsiz doğum günümü kutlamadı dedi benden bahsediyor hiç sesimi çıkarmadım annem pasta aldı dedi gösteriş için almıştı 365 gün konuşmak için dedi
kız kardeşim geldiğinde akşam pastayı kesip kutlamışlar yerken beni çağırıyorlar gitmedim
dün saatlerce ağladım
kız kardeşime gelelim bu cumartesi nişanı vardı evde olacaktı ama 150 kişi falan olacaktı kıyafetlerini aldık hediyelikleri masa süslerini her şeyi hazırladık müzik olmayacak ben pek insanlarla muhattap olmucam dedi
müzik olmaz dedim diye ben öyle istiyorum benimle dik dik konuşma dedi 1 haftadır konuşmuyoruz
her zaman yanında oldum her kararında destek oldum hak ettiğim bu değildi nişanı iptal etti
nişanlısı da hiç ses çıkarmaz o ne derse o diyor
ben öyle istedim, ben öyle yapıcam,ben, ben, ben...
buna rağmen annem bir mekan araştıralım belki ister dedi diye mekan araştırdım yapalım nişanını içinde kalmasın diye
ayarladım aradım onu telefonla, ona da çok net ve soğuk bir şekilde tepki gösterdi
nişanlımda olayların hep içinde olduğu için her şeyi biliyor
hemen evlenelim deyip duruyor bi süre kimseyle görüşmeyelim çok kırıldın çok üzüldün diyor
gerçekten çok mutsuzum...

ne olursa olsun keşke nişanlınız bu kadar her şeyi bilmeseydi. adam şimdiden bileniyor, ilerde kavga ederim filan diyor bence gereksiz yani ailenizin açıklarını ona böyle göstermeniz.
hep yanımda genelde bizdeyken de gördü duydu aynı işte çalıştığımız içinde telefon konuşmalarıma da şahit oluyor yansıtmak istemesem de yansıdı
yalnız kalmaya ihtiyacım var diyorum yalnızda bırakmıyor
çok üzülüyorum tek ailem var başka insanlara güvenmiyorum da ileride nasıl olacak bilmiyorum

evet neden böyle anlamadım
Olayları tam derinlemesine bilmediğimiz için kim haklı, kim haksız söylemek güç. Yapı olarak anladığım kadarıyla birazcık geçimsiz bir insan olabilir misiniz? Diğer konularınızdan hatırlıyorum sizi. Eğer genel olarak evde de geçimsizseniz kardeşleriniz sıkılmış olabilir artık. Hiç konuşmayı denediniz mi kardeşlerinizle ve anneniz filan ne diyor bu duruma?

Olayları tam derinlemesine bilmediğimiz için kim haklı, kim haksız söylemek güç. Yapı olarak anladığım kadarıyla birazcık geçimsiz bir insan olabilir misiniz? Diğer konularınızdan hatırlıyorum sizi. Eğer genel olarak evde de geçimsizseniz kardeşleriniz sıkılmış olabilir artık. Hiç konuşmayı denediniz mi kardeşlerinizle ve anneniz filan ne diyor bu duruma?
sadece çok titizim onlar çok dağınık hep bu yüzden konuşuyorum başka bir şeye şikayet etmem

Genel olarak takıntı durumumu var evinizde? Aileyi pek normal bulamadım çünkü. Tabi anlattıklarınıza bakarak. Neden nişanlınız sağına baktı diye kavga çıkartıyorsunuz bu şekilde mümkün değil o evlilik yürümez. Yardım almak zorundasınız eğer almıyorsanız. Okb var sizde. Kardeşlerinizde ayrı vaka çözümsüz

Ailenizle ile durumunuzu neden nişanlınıza söylüyorsunuz ki???? Evlenince bazen bal kaymak şeker olacaksınız ve unutacaksınız ama nişanlını unutmayacak. Bazen yine kavgalar olacak. Yanlış yapıyorsunuz. Kimsenin üstüne düşmeyin bırakın Doğum günü olan kendi alsın pasta, nişanı olan kendisi düşünsün. Bu kadar hırpalamayın kendinizi.

Genel olarak takıntı durumumu var evinizde? Aileyi pek normal bulamadım çünkü. Tabi anlattıklarınıza bakarak. Neden nişanlınız sağına baktı diye kavga çıkartıyorsunuz bu şekilde mümkün değil o evlilik yürümez. Yardım almak zorundasınız eğer almıyorsanız. Okb var sizde. Kardeşlerinizde ayrı vaka çözümsüz
nişanlım diyor psikoloğa gidelim artık bu durum çok canımızı sıkıyor ama ilaçsız geçer mi bilmiyorum

Biraz kendinizi geri çekip mesafe koyun iyilikten anlamayan kardeşlerinize ayrıntıya girmediğiniz için biraz karışık durum sanki bişey olmuş ve kardesleriniz onun intikamını almak için triplerde sanki.

Nişanlım benim erkek kardeşimle kavga etmeye kalksa ya da böyle bir planı olduğunu sezsem önce bir haddini bildiririm. Kardeş o, anamızın karnından nişanlıyla çıkmadık kardeşle çıktık. Kardeş sizi yerer de över de, aranızdaki ilişki nişanlıyı ne ilgilendiriyor? Kocaman adam muhtemelen ergen yaştaki kardeşle kavga planı yapıyor. Kardeş de bu durumda nişanlınıza verdiğiniz daha doğrusu veremediğiniz tepki yüzünden size bileniyor. Kardeşinize alıp alacağınız pastadan nişanlınıza ne, bu hakkı ona siz vermişsiniz. Bir de "ben evlenince görümcemle kaynımla gerekirse kavga edicem" deyin bakalım nişanlınız ne diyor ne oluyor.
Kız kardeşinizin de nişanı sazı sözü sizi hiç ilgilendirmez. Onun nişanı plan yapmak veya yapmamak da onun hakkı. Kız kendi nişanında heralde "ben, ben!" diyecek. Ablam ne isterse o mu diyecekti?
Ben de bir abla olarak kardeşleriniz konusunda sizi %100 haksız buldum.
Her şeyi nişanlınıza anlatıp, adamı kardeşlerinize bilendirdiğiniz için %200 haksızsınız hatta.

Son düzenleme:
Siz ailenizle yaşadığınız bu sorunları ileride unutacaksınız ama nisanliniz en ufak bişeyde bu durumu başınıza kalkacak.belki görüşmenize bile engel olacak.şimdi farkında olmazsınız evlenince daha iyi anlayacaksınız ailenizle birbirinizin kıymetini.fazla ayrıntı vermeye gerek yok nişanlınıza

Nişanlım benim erkek kardeşimle kavga etmeye kalksa ya da böyle bir planı olduğunu sezsem önce bir haddini bildiririm. Kardeş o, anamızın karnından nişanlıyla çıkmadık kardeşle çıktık. Kardeş sizi yerer de över de, aranızdaki ilişki nişanlıyı ne ilgilendiriyor? Kocaman adam muhtemelen ergen yaştaki kardeşle kavga planı yapıyor. Kardeş de bu durumda nişanlınıza verdiğiniz daha doğrusu veremediğiniz tepki yüzünden size bileniyor. Kardeşinize alıp alacağınız pastadan nişanlınıza ne, bu hakkı ona siz vermişsiniz. Bir de "ben evlenince görümcemle kaynımla gerekirse kavga edicem" deyin bakalım nişanlınız ne diyor ne oluyor.
Kız kardeşinizin de nişanı sazı sözü sizi hiç ilgilendirmez. Onun nişanı plan yapmak veya yapmamak da onun hakkı. Kız kendi nişanında heralde "ben, ben!" diyecek. Ablam ne isterse o mu diyecekti?
Ben de bir abla olarak kardeşleriniz konusunda sizi %100 haksız buldum.
Her şeyi nişanlınıza anlatıp, adamı kardeşlerinize bilendirdiğiniz için %200 haksızsınız hatta.
bana yaptıkları çok fazla aslında dayağı hak ediyorlar haklı vurguladığınız yeri söylesem de bir şey demez boş yere söylemem çünkü bi sebebim vardır ki bazen ailesiyle ilgili sert yorumlarım da oluyor ses çıkarmaz

bana yaptıkları çok fazla aslında dayağı hak ediyorlar haklı vurguladığınız yeri söylesem de bir şey demez boş yere söylemem çünkü bi sebebim vardır ki bazen ailesiyle ilgili sert yorumlarım da oluyor ses çıkarmaz
Ailesiyle ilgili yorumlara şimdi ses çıkarmıyor olabilir, ileride de çıkarmayacağına ne kadar eminsiniz? Adam tabiri caizse "köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek" deyimini çok güzel işliyor hatta şimdi susuyorum evlenince kavga edicem diyerek gayet belli ediyor.

Bakın işte hata yapıyorsunuz evde isterseniz birbirinizi yeyin ama bunun nişanlı da olsa haberi olmasın. Mesela kardeşimle kavgamı sıkıntılarımı yoldan geçen adam bilsin ama nişanlım bilmesin tercihim bu yönde olur ciddiyim. Ben çok gördüm kedi-köpek gibi olan kardeşleri, evlenince ele gidince öyle can ciğer olunuyor öyle bir aranıyor ki. Nişanlınıza anlatmakla hata yapıyorsunuz. Adam olgunca karşılamıyor, aksine sizi de gazlıyor ben de kavga edicem diyor. Belki de işine öyle geliyor? Evlenince sizi kardeşlerinizle görüştüreceğinden ne kadar eminsiniz? Son kez söylüyorum haksızsınız, hata yapıyorsunuz.

Ailesiyle ilgili yorumlara şimdi ses çıkarmıyor olabilir, ileride de çıkarmayacağına ne kadar eminsiniz? Adam tabiri caizse "köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek" deyimini çok güzel işliyor hatta şimdi susuyorum evlenince kavga edicem diyerek gayet belli ediyor.

Bakın işte hata yapıyorsunuz evde isterseniz birbirinizi yeyin ama bunun nişanlı da olsa haberi olmasın. Mesela kardeşimle kavgamı sıkıntılarımı yoldan geçen adam bilsin ama nişanlım bilmesin tercihim bu yönde olur ciddiyim. Ben çok gördüm kedi-köpek gibi olan kardeşleri, evlenince ele gidince öyle can ciğer olunuyor öyle bir aranıyor ki. Nişanlınıza anlatmakla hata yapıyorsunuz. Adam olgunca karşılamıyor, aksine sizi de gazlıyor ben de kavga edicem diyor. Belki de işine öyle geliyor? Evlenince sizi kardeşlerinizle görüştüreceğinden ne kadar eminsiniz? Son kez söylüyorum haksızsınız, hata yapıyorsunuz.
çok haklısınız ama kendimi ezdirecek birisi değilim gene de büyük konuşmak istemiyorum ne olacağını Allah'tan başka kimse bilemez hataydı ama oldu bir kere

Siz ailenizle yaşadığınız bu sorunları ileride unutacaksınız ama nisanliniz en ufak bişeyde bu durumu başınıza kalkacak.belki görüşmenize bile engel olacak.şimdi farkında olmazsınız evlenince daha iyi anlayacaksınız ailenizle birbirinizin kıymetini.fazla ayrıntı vermeye gerek yok nişanlınıza
ah keşke hiç bilmeseydi inşallah ileride bunu kullanmaaz

Back
X