sebepsiz giden erkeğe ne yapmalı?

zeynebsi45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
47
16
88
Merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum.Ben 2 aydır biriyle görüşüyordum hersey güzel gidiyordu .benden hoşlandigini söyledi buluştuk 4 kere falan sonra aniden soğuk davranmaya başladı bende sebebini sorunca bi aciklama yapmadı doğru düzgün annem hasta işle ilgili sıkıntılar var sonra konuşalım dedi ama hala konuşmadi..ben tekrar öylesine Naber diye msj attım aradan 1 hafta geçtikten sonra o da kısa kısa cvplar verdi ve sonra isim var diyip izin istedi. ben nedenini öğrenmek istiyorum sebep neydi neden açıklama yapmıyor. sizce sormalı miyim?

Bence üstüne düşmeyin kesinlikle, üstüne düşünce erkeklerin totoları kalkıyor. O yazmak isterse yazar zaten ama o zaman da siz onun yaptığını yapın.

Sebepsiz gidene ne mi yapmalı? Kaynar kazana atmalı:KK45:Valla bence vazgeçince vazgeçilmez oluyorsun arkadaşım. O yazmazsa sen de yazma unutursa da unutsun sana erkek mi yok:KK49:Sebebini bilmek istemen gayet doğal ben olsam ben de merak ederdim ama bence başka bir kız var işin içindeHoppa

ben senin yerinde olsam mesajla değilde gidip yüzüne söylerim buraya peşinden koşmaya gelmedim, ama bana karşı dürüst ol çünkü vaktimi harcıyosun. benimle bi şey düşünmüyosan yüzüme söyle. inan kendimi ordan oraya vurmam derdim.

arkadslar banada yardım edin lütfen yeni taniştim cocukla çok iiyi giderken ilk haftanın sonunda bn yapamıorm kusra bakma dedi sorunlarım var şuan kimseyle olmaz falan dedi çok keyfim kaçtı huzursuz oldm cünkü hosuma gittigi icin ilk adımı bn atmıstım

adam açık açık ben yapamam sorunlarm var kusura bakma demis. Seni oyalayıp tam baglanmsken bırakmasını mı isterdin? Bıraktagna göre cok ta iyi gitmiyormus.

ya bi taraftan dogru söluosunda ilerde terk etse daha kötü olabılırdı ama gercekten kötü bişey yasanmadı mesela dısarı cıkıoruz cok ılgılı alakalı davranıodu espriler fln bi anda kestı muabbetı bastan öle davransa zaten beklenti icine girmez insan hosuna da giden biri olunca gitmesin ıstıosun işte baska birimi var acaba diyosun

m
ya bi taraftan dogru söluosunda ilerde terk etse daha kötü olabılırdı ama gercekten kötü bişey yasanmadı mesela dısarı cıkıoruz cok ılgılı alakalı davranıodu espriler fln bi anda kestı muabbetı bastan öle davransa zaten beklenti icine girmez insan hosuna da giden biri olunca gitmesin ıstıosun işte baska birimi var acaba diyosun
mesaj at sebebini ogrenmek istiyorum diye...merak etme ısrarcı degilim senin secimine saygı gostercem ama aklima baska biri olma ihtimli geliyor boyle bisey vrsa bilmek istiyorum diye yaz bence.

attım msj ama yine aynı seyleri söledi sadece bnm dikkatimi çeken whatsapına böle birine sitem eder gbi atarlı yazılar yazması oldu yeni ilişkisi bitmiş gbi yani

Bence sıkıştır. Nedenini sor. Cevabını alınca da Kıçına tekmeyi bas .Bir de seni unutmasından korkma. Öyle artistlik yapan adam zaten unutsun yani. Unutmazsa arada sırada yoklamalara başlar. Sen bence başkasıyla ilgilen.

Aynı seyleri diyosa salla gitsinnn:ıslık: Muhtemelen bu baska bir kızla görüsüyordu o sırada seninle denemek istedi...öbür kız bunu anlynca adam senle mesafe koydu araya...yedekte tutuyor bile olabilir...dönse de kabul etme:KK20:

ya yedekte tutuyo yada yeni ilişkiden cıktıysa yara bandı muamelesi yaptı bna diye düsünüorum sonrada aklı basına gelıp iice ilerlemeden bitirdi gbime gelio ama diorumya ilk adımı bn attım cok hos bırı dye bile bile acı cektırcegını anladım halde ıstıorm ıste

ya yedekte tutuyo yada yeni ilişkiden cıktıysa yara bandı muamelesi yaptı bna diye düsünüorum sonrada aklı basına gelıp iice ilerlemeden bitirdi gbime gelio ama diorumya ilk adımı bn attım cok hos bırı dye bile bile acı cektırcegını anladım halde ıstıorm ıste
bence kendine bu kötülüğü yapma daha fazla...adam bak ne güzel uzatmadan brakms...binlerce adam var taklma dünyaya bi kere geliyosun onu da sana yara bandı muamelesi yapan birini düsünerek mi gecirecen?

Back
X