sebepsiz giden erkeğe ne yapmalı?

haklısın sonuna kadr ama simdiye kadar hep bana gelene razı oldum böle olunca bisekilde hp bitti şimdi bn istıorm anlatabiliomuyum vazgeçmek istıorm ama gene kafamı kurcalıo suan hicbişey ypmıorm ama insallah zamnla çıkar aklımdan 10 gün oldu bağımlılık gbi hep aklımda

anladm canm..ne diyim o zaman Allah yardmcn olsun...olmayacak bir is gibi ama kısmet iste nolacagını bilemezsin...ustune dusme yine de smarmasn :)

aynen yazmıorm etmıorm zaten görüşmüorm da ama dikkatını cekmek istemıoda deyılım sadece yöntemini bulamıorm:(

genelde bu durumda başka biri oluyor hayatlarında ya da gerçekten istemiyorlar. zamanında her türlü kazığı yemiş biri olarak söylüyorum.

tam olarak öle deılde onun gibiymiş onu unutmuslar o unutmuo napıcam kızlar yardım edın bna tavsan daga kusmus dagın haberi yok adamın gözü kör olmus sankı :(

dualar edip beklemekten başka çare yok sanırım. olacağı varsa oluyor ya da benim gibi zorla olduruluyor :)

Bence yokmus gibi davranin. Iyi bir sebebi varsa sizi gercekten sevmisse gelir anlatir. Iki aydir tanidiginiz birini hic takmayin sebep aramayin. Ögrenciyseniz. Iyi bir kariyer plani yapip odaklanin. Düsünmeyin cok

Senle ilgilenmiyorsa ilgilendiği başka birileri vardır
Klişe oldu ama öyle

neden olduğunu merak ediyorsunuz, eğer elle tutulur bir şey bulamıyorsanız nedeni karşınızdakinin geri zekalı olmasıdır. 2 ayda bunu belli etmesi iyi olmuş. bırakın hiç arayıp sormayın. bu defteri kapatıp yenilerine bakın.

bence sizden önce birisi vardı zaten hayatında sizde yedekdiniz..
diğeri ile arasını düzeltince sizden kopması manidar

Merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum.Ben 2 aydır biriyle görüşüyordum hersey güzel gidiyordu .benden hoşlandigini söyledi buluştuk 4 kere falan sonra aniden soğuk davranmaya başladı bende sebebini sorunca bi aciklama yapmadı doğru düzgün annem hasta işle ilgili sıkıntılar var sonra konuşalım dedi ama hala konuşmadi..ben tekrar öylesine Naber diye msj attım aradan 1 hafta geçtikten sonra o da kısa kısa cvplar verdi ve sonra isim var diyip izin istedi. ben nedenini öğrenmek istiyorum sebep neydi neden açıklama yapmıyor. sizce sormalı miyim?

Bi erkek biraktiysa senden yeterince hoslanmadi ya da hal ve hareketlerini gorup seni tam olarak tanidiktan sonra hayallerindeki kadinin sen olmadigini anladi demektir. Bunun baska aciklamasi yoktur. Gercekten hayallerideki kadin olsaydin seninle kalirdi. En yakin yerden U donusu yapmis iliskiye girmek ya da uzatmak istememis

Back
X