Gebeliğe Hazırlık Sebepsiz infertilite olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
693
330
103
33
Merhaba esinde de kendisinde de hicbi problem olmayip hamile kalamayanlar , ya da kalanlar. Sureclerinjzi anlatir misiniz. Bizim 2 sene oldu. Femara klomen. Simdi gonal f catlatma ignesi. Akisina mi birakmiliyiz ek olarak baska seyler mi yapmaliyiz? Hormon testleri de normal neye odaklanip bitkisel seyler kullanalim onu da bilmiyorum kisaca yardimci olcak olan var mi

Bence atlanan bişey vardır. Bu işlerde doktoru bulmak önemli. Zamanı da gelince nokta atışı oluyor zaten. Bitkisel şeyler dene tabi ki boş durma ama daha kapsamlı doktor kontrolunden mutlaka geç. Tez vakitte hayırlı haber inşallah

4 farkli doktora gittim bir suru hormon testu yaptirdim. Hicbiri bi sey gorup soylemedi. Sorunun ne oldugunu bilsen ona gore takviye alirsin ama bilmeyorum

Kafaya takınca sanırım stresten olmuyo denemediğim kür kalmadı ,bütün yumurta geliştirici ilaçları kullandım olmadı olmadı olmadı . En rahat hiç dusunmedigim kafamı takmadigim ay hamile kaldım . Bence yürüyüş yap bol su iç spora ver kendini ,spor mutluluk hormonu veriyo stresi azaltiyo

Ayni durumdayiz çakşır suyu denedin mi bu ayda onu dene istersen spordan baska care yok gibi

Yani gercekten hic takmadigim cok yogun oldugum gunlerde oldu ama yine yok. Spor yapmiyorm uzun zamandir bide onu deniyim en iyisi :)

Ayni durumdayiz çakşır suyu denedin mi bu ayda onu dene istersen spordan baska care yok gibi

Onu denemedim. Testere disli aslan pencesi denedim bi ay sadece. Birde bu bitkisel kurlerde sonucta hormonlari dengeleemz ve duzenlemek icin. Hormon degerlerim gayet iyi zaten kullansam bile cok etkili olur mu blmiyorum. Sorun ne bilemeyince cozumu de bulamiyoruz

Evet caksir dollenmeyi kolaylastiriyomus esinde icmesi lazimmis belki spermler yumurtayi dolleyemiuo olabilir yumurta kalitesi düşük olabilir baska aklima ihtimal gelmiyo

4 yıllık evliyim 3 aşılama 1 tüp bebek geçti dünde negatif sonuç aldım. Sebepsiz ama neden olmadığı hala bilinemiyor artık aklımda almıyor neler yapmalıyız.Hangi prof ve docente gittiysem en kolay sizin problem yok olacak deniliyor ama o çift çizgiyi görmek bile nasip olmadı. Bundan sonraki süreç asıl bizim için zor olacak. DNA hasarı, Sperm FIST testi ERA testi mi ne varsa artık 2. transfer için yaptırmak istiyorum. Nedense ilk tüp bebek denemelerinde de hiçbir doktor araştırma yapmak istemiyor sebepsiz zaten tutacak diye onuda anlamış değilim. Dünden bugüne kadar negatifliğim bile şaka gibi geliyor. Artık aktarlardan kür deneyeceğim bende Pendikte çok bilinen yaniklar baharatçı var sizlerde bakabilirsiniz. instegram hesabı: yaniklerbaharat (YNK SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ)

Sebepsiz olunca tup bebege kesin gozle bakiyorlar hatta ben bile olmadi tup bebek yaptirirm ya o olur nasilsa diyorum cok uzuldum adiniza insallah tez vakitte olur sizinde

Sebepsiz olunca tup bebege kesin gozle bakiyorlar hatta ben bile olmadi tup bebek yaptirirm ya o olur nasilsa diyorum cok uzuldum adiniza insallah tez vakitte olur sizinde
Evet kesin gözle bakılıyor ama çok yanlış hem yapan kişi o gözle bakmaya alıştırıldığı için pozitif sonuçlar beklerken dahada yıpranabiliyor. En azından birkaç araştırma yapılıp başlansa tüp bebeğe bu bile iç açıcı olay olacaktır. İnsan hem maddi hem manevi çöküyor.

Sonuç aldınız mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…