Sebepsiz infertilite olup hamile kalan var mı

Ben 2bucuk sene denedim 3kez aşılama oldum artık tül bebeğe gidecektim ve adet olamyi bekliyordum işlemlere basliycaz adet olunca.ama adetim 4gun gecikti .daha öncede geciktigi olmuştu beklemeye devam ettim.6gun oldu artık dayanamıyordum test yaptım hafif silik 2cizgi gördüm yine inananamadim.okadar uğraştık okadar bekledik insan hiç inanamiyor.cok zor sureclerdi gerçekten.gece kan verdim acile gisldip beta HCG pozitif Allah'ım dünyalar benim oldu okadar uğraşmıştır olmamisti bu ay nasıl olduda oldu hiç bir açıklamam yok gerçekten.hic bir açıklamam yok Allah'ım bana bı mucize verdi tek açıklamam bu.cok şükür bin şükür Allah'ıma.arkadaslar zamanı varmış demekki uzmeyin kendinizi zamanı gelince geliyor mucizemiz.dualarim çok Allah'ım her isteyene nasip etsin inşallah.tum testlerimiz yapıldı sebebi bilinmeyen infertilite tanımız vardi.biarada tek tek neler yaptığımızı anlatırım inşallah.
Çok sevindim bizde klomene başladık ama kapalı tüpte yumurta oluşmuş bu ay yine olmadı bi kaç ay klomene devam dedi doktor Allah herkese nasip etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Banada dr sebebsiz infertilite demişti 4 yıl olmadi cocugum 1 yıl tedavi+aşılama olmadı.doktor en son tüp bebek dedi.Olursa olur olmazsa olmaz dedim kafamdan attım hic beklemedigim bir zamanda hamile kaldım.Allah vakti zamanı gelince veriyor sabır herseyden önce sabır
Gözünüz aydın inşallah banada nasip olur çok sevindim

Çok sevindim bizde klomene başladık ama kapalı tüpte yumurta oluşmuş bu ay yine olmadı bi kaç ay klomene devam dedi doktor Allah herkese nasip etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
İnşallah canım Allah sanada nasip etsin inşallah.asilama fln denedinmi hsg cektirdinmi

Biz de 2yillik evliyiz 1.5yildir korunmuyoruz sebepsiz diyo doktorlar kafana taktigin icindir filan diye gecistiriyolar.Hsg de so tüpde biraz daralma carmis ama acikmis.Sag tüp normalmis.Bir kez klomen ve catlatma denedik.Bi kere de kafama gore klomen kullandim suan nurtopu gibi bi kistim olusmus ilk kez😂Simdi de dr.igne tedavisine gecelim dedi adet olmayi bekliyorum bakalim.Keske ben de tedavisiz kalabilsem...Beklemek cok zor..

Arkadaşlar merhaba. Ben 27 yaşında 2 yıllık evliyim. 14 aydır istememize rağmen gebelik olmuyor. Bende de eşimde de hiç bir sorun görünmüyor. 4 ay klomen kullandım bir ay tek çatlatma iğnesi yapıldı. Hsg çekildi. Doktorum hsg den sonra 2 ay tedaviye ara verelim gebelik şansın yüksek dedi. Maalesef hsg den sonra 4 ay geçti 😔. Hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi falan yani bitkisel kürleri de uyguladık ama yok olmuyor 😔 böyle olup hamile kalan var mı bize umut olsun💞
Masallah hamilesin
Keşke bizde kendiliğinden hamile kalsak
Masallah hamilesin sanırım

Gördüğüm kadarıyla hamilesin rabbim kucağına almayida nasip etsin inşallah canım tedaviyle mi oldu normal yollami
Teşekkür ederim 🤗. Amin inşallah 🙏. İlk defa yumurta takibi ve ilaç kullanmadım o ay. Kafam rahat olsun regl olunca doktorumla konuşmuştuk aşılama yapacaktık. Çok şükür gerek kalmadı 🙏. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin 🙏

Teşekkür ederim 🤗. Amin inşallah 🙏. İlk defa yumurta takibi ve ilaç kullanmadım o ay. Kafam rahat olsun regl olunca doktorumla konuşmuştuk aşılama yapacaktık. Çok şükür gerek kalmadı 🙏. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin 🙏
Inşallah canım 2 ay klomen tedavi oldum nasip olmadı bu ay tekrar verdi doktorda her sey sende bitiyor diyor kafam rahat olsun kendini hazırla motive et diye bakalım ne olacak rabbim inşallah daha çok bekletmez

Inşallah canım 2 ay klomen tedavi oldum nasip olmadı bu ay tekrar verdi doktorda her sey sende bitiyor diyor kafam rahat olsun kendini hazırla motive et diye bakalım ne olacak rabbim inşallah daha çok bekletmez
Amin amin inşallah. Zaten sebepsiz deniliyorsa başka sıkıntı yoksa tamamen sıkıntı stres kaynaklı oluyor. Gerçekten kendini rahat bırakınca oluyor. İşte o da çok zor. Benim tamamen iş yoğunluğundan oldu bu ay. Yoğunluk yorgunluktan düşünemedim

Amin amin inşallah. Zaten sebepsiz deniliyorsa başka sıkıntı yoksa tamamen sıkıntı stres kaynaklı oluyor. Gerçekten kendini rahat bırakınca oluyor. İşte o da çok zor. Benim tamamen iş yoğunluğundan oldu bu ay. Yoğunluk yorgunluktan düşünemedim
Ben çalışmıyorum eşim kabul etmiyor bankacıyım normalde ve başka şehire gelin geldim yanlız kaldım eşim her zaman yanimda saolsun ama aileden arkadaştan dosttan uzak olunca iyice insan kendini dinliyor

Ben çalışmıyorum eşim kabul etmiyor bankacıyım normalde ve başka şehire gelin geldim yanlız kaldım eşim her zaman yanimda saolsun ama aileden arkadaştan dosttan uzak olunca iyice insan kendini dinliyor
Aynen ya bir şeylerle meşgul olunca iyi oluyor aslında. Halk eğitim merkezlerinde kendi hobin olan bir kursa gitsen eşin izin vermez mi

Back
X