Çok sevindim bizde klomene başladık ama kapalı tüpte yumurta oluşmuş bu ay yine olmadı bi kaç ay klomene devam dedi doktor Allah herkese nasip etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallahBen 2bucuk sene denedim 3kez aşılama oldum artık tül bebeğe gidecektim ve adet olamyi bekliyordum işlemlere basliycaz adet olunca.ama adetim 4gun gecikti .daha öncede geciktigi olmuştu beklemeye devam ettim.6gun oldu artık dayanamıyordum test yaptım hafif silik 2cizgi gördüm yine inananamadim.okadar uğraştık okadar bekledik insan hiç inanamiyor.cok zor sureclerdi gerçekten.gece kan verdim acile gisldip beta HCG pozitif Allah'ım dünyalar benim oldu okadar uğraşmıştır olmamisti bu ay nasıl olduda oldu hiç bir açıklamam yok gerçekten.hic bir açıklamam yok Allah'ım bana bı mucize verdi tek açıklamam bu.cok şükür bin şükür Allah'ıma.arkadaslar zamanı varmış demekki uzmeyin kendinizi zamanı gelince geliyor mucizemiz.dualarim çok Allah'ım her isteyene nasip etsin inşallah.tum testlerimiz yapıldı sebebi bilinmeyen infertilite tanımız vardi.biarada tek tek neler yaptığımızı anlatırım inşallah.