sebepsiz infertilite olup tüp bebek yaptıranlar bi bakın lütfennnn

ranuna04

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
2.646
1
116
Diğer
kızlar ben sebepsiz infertiliteyim 4 yıllık evliyim 3 defa aşılama oldum malesef tutmadı şimdi beklemedeyim 2 ay kadar daha beklicem sonra tüp bebek yapıcam inşş öğrenmek istediğim şey şu yaparsam ne kadar şansım olur benim gibi olup tüp bebek yapanlar yazarsanız sevinirim kaçıncı denemede anne oldunuzzzzz :emir_bebek: :emir_bebek:

Son düzenleme:
merhaba canım.tedavine hayırlısıyla başlayıp güzel sonuçlar alırsın inşallah.bizdede erkek infertilitesi var çok şükür tevavilerim sonucu olumlu oluyor.merak etme sizde sorun önemli değil senin bebeklerin daha erken gelir sana eminim.herşey yolunda gönlünce olsun.

merhaba canım.tedavine hayırlısıyla başlayıp güzel sonuçlar alırsın inşallah.bizdede erkek infertilitesi var çok şükür tevavilerim sonucu olumlu oluyor.merak etme sizde sorun önemli değil senin bebeklerin daha erken gelir sana eminim.herşey yolunda gönlünce olsun.

teşekkürederim canım a.s.a.s. böyle güzel dilekleriniz beni umutlandırıyo çook saolun iyi ki varsınızzz :enbuyukkk::enbuyukkk:

Ben varım canım.
Benimde 3 aşılamam negatif oldu ve şu an 3. tüp bebek aşamasındayım malesefffff
2.de sonucum pozitif olmuştu ama 5. haftada düşük yaşadım. ınşallah bu denememde yavruma kavuşurum. Aslında bizler en kolay ve en zor hastalarız, dururmumuz bi garip yani...Canım inşallah sen ilk denemende kucağına alırsın yavrunu inş...

Ben varım canım.
Benimde 3 aşılamam negatif oldu ve şu an 3. tüp bebek aşamasındayım malesefffff
2.de sonucum pozitif olmuştu ama 5. haftada düşük yaşadım. İnşallah bu denememde yavruma kavuşurum. Aslında bizler en kolay ve en zor hastalarız, dururmumuz bi garip yani...Canım inşallah sen ilk denemende kucağına alırsın yavrunu inş...

allah yardımcın olsun canım bu defa bebeğini kucağına sağ salim alırsın inşşş rabbim senin de benim de ve bütün arkadaşlarımızında yüzünü güldürür inşş

bizimde sebepsizdi canim.ilk deneme pozitif.ama bebegim gelismedigi için kürtaj oldum.

bende 3,5 yıllık evliyim bizede hep sebepsiz dendi 2 defa aşılama yaptırdım ve çok sayıda ilaçla yumurtlama tedavisi ama hiç birinden sonuç alamadık.geçen ay tüp bebek yaptırmaya gittik karar vermiştik artık neyse doktor teşhis koydu benim sol yumurtalığım rahim duvarına bitişikti yani yapışıktı düzeltilmesi imkansız o öyle kalır dedi doktorum tabi bu hamile kalmama engel değildi ama doğal yolla olan şansımı yarı yarıya düşürmüştü :çok üzgünüm: ilk tüp bebek denememizi yaptık test gününde değerim çok düşük çıktı kimyasal gebelik dediler senağlama sevincimi yaşayamadan kursağımda kaldı ama içim rahat inşallah bundan sonrada olacak rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin aminnn :Saruboceq:

sebebi bilinmeyen olunca maalesef durum uzuyor elbette.ben de 4 kere aşılama yaptırdım.Tutmadı.
2 kere tüp bebek yaptırdım; kimyasal gebelikle sonuçlandı.şimdi 3.için hazırlık dönemindeyiz.
allahın izniyle inşallah....dualarımız kabul oolur

benimde sebepsiz dendi 4 aşılama yaptırdım sonra doktorum mikroenjeksiyon yapmaalıyız dedi gidip bi tüp bebek merkezi ile görüşeceğim Rabbim yavrularımızı en kısa zamanda gönderir inşallah

bizim de sebebpsiz infertilite, şu an 2. denemedeyiz.. 3 aşılama ve ilk tüp bebek denemesi (transfer olamadı)negatif.. aslında bizlerin durumu sebepsiz ama zor.. ama inşallah hayırlısıyla kavuşuruz meleklerimize...

Canım bizde sebepsiziz 2 başarısız aşılama ve şimdi 8 temmuz ilk lucrin günlerimi bekliyorum
Senin gibiyim yani bende...
Dilerim sana ve diğer sebepsiz arkadaşlara olumlu haber verebilirim

Canım yalnız değilsin bu konuda senin gibi bisürü bekleyen var. Benimde öyle tüp bebek denemem sonuçsuz umarım seninki hayırlı olur canım Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah selam ve dua ile......

Canım bende 52 kez aşılam yaptırdım banada sebepsiz tüp bebek yaptırın hemen tutar dediler. ılk tüp bebek denememde transfer aşamasına gelemedim. Meğer benim yumurtalarım çok ama kalitesizmiş. Aşılamada sadece yumurtanın çapı ve gelişimine bakıyorlar, tüp bebek gibi alıp inceleme şansları yok.
O yüzden tüp bebek yaptırdığında sebepsiz diye açıklanan durumun sebebi çıkabiliyor.
Allah hakkında hayırlısını versin.

Bizimkide sebepsiz infertilite 3 kez aşılama 2 kez tüp bebek(3.yarıda kaldı)kısmet olursa bu ay artık 3. mü yoksa 4.desem tekrar başlıcaz.Allah herkesin gönlüne göre verir umarım.

bende sebepsiz infertiliteydim.rabbime şükürler olsun ilk denemede ikizlere hamile kaldım.şimdi 8 haftalık hamileyim.inşallah sende ilk denemede pozitif sonucu alırsın.tabi isteyen herkes...

Bizde de sebep bulunamıyordu, ilaç tedavileri aşılamalar kar etmedi, en son tüp bebek yapmaya karar verdik, lucrin vurmaya başlamıştım ama nerden bilirdim o ay hamile olduğumu, 2 sene sonra kendiliğinden geldi maalesef 13 haftalıkken kalbi durdu, düşükten 4 ay sonra tüp bebek tedavisine başladık ilk denemede tuttu Allaha şükür ama gebeliğim gelişmediği için 9 haftalıkken sonlandırıldı. Tüp bebek tedavisi sonucu alınan yumurtalarımın hepsinin kaliteli olduğunu öğrenmek bir teselli oldu benim için, şimdi dinlenme dönemindeyim.

Back
X