• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sebepsiz infertilite olup tüp bebek yaptıranlar bi bakın lütfennnn

Bizde de sebep bulunamıyordu, ilaç tedavileri aşılamalar kar etmedi, en son tüp bebek yapmaya karar verdik, lucrin vurmaya başlamıştım ama nerden bilirdim o ay hamile olduğumu, 2 sene sonra kendiliğinden geldi maalesef 13 haftalıkken kalbi durdu, düşükten 4 ay sonra tüp bebek tedavisine başladık ilk denemede tuttu Allaha şükür ama gebeliğim gelişmediği için 9 haftalıkken sonlandırıldı. Tüp bebek tedavisi sonucu alınan yumurtalarımın hepsinin kaliteli olduğunu öğrenmek bir teselli oldu benim için, şimdi dinlenme dönemindeyim.

anlamadımmm nasıl yani :uhm: tüp bebeğe başladığında hamilemiymişsin ve bunu kimse anlamadı hamile olarak mı lucrine başladın ultrasonda görünmüyormuydu :1shok: bebeğin iğneler yüzünden mi düştü şoktayımmmmmm :1shok:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

anlamadımmm nasıl yani :uhm: tüp bebeğe başladığında hamilemiymişsin ve bunu kimse anlamadı hamile olarak mı lucrine başladın ultrasonda görünmüyormuydu :1shok: bebeğin iğneler yüzünden mi düştü şoktayımmmmmm :1shok:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Canım doktorun anlaması imkansızdı, ben lucrine başladıktan 1 gün sonra hamile kalmışım ovulasyonum geç olmuş, reglim gelmeyince hastaneyi aradım defalarca bana ilaçtandır dediler, reglim 4 gün geçince idrar testi yapıp pozitif görünce kan testi yaptırdım o zaman hamile olduğumu öğrendim, o hastaneye devam etmedim bir daha, yaklaşık 2 hafta lucrin vurmuş oldum hamile bir şekilde, bebeğimin kalbinin durmasında iğnenin etkisi var mıdır bilmiyorum, kısmetimde yokmuş diyorum.

kızlar cevaplarınız içi çook teşekkürederim allaha razı olsun en kısa zaman da bebişleriniz gelir inşşşş allahım dermansız dert vermesinn bunada şükürr
şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum çook saolun kızlarr beni duygulandırdınızz iyi ki varsınızzz tek olmadığımı anladım kader arkadaşlarımmm

bende sebepsiz infertiliteydim.rabbime şükürler olsun ilk denemede ikizlere hamile kaldım.şimdi 8 haftalık hamileyim.inşallah sende ilk denemede pozitif sonucu alırsın.tabi isteyen herkes...

teşekkürederim canım iyi dileklerin için inş benimde senin gibi olur ve bütün isteyen arkadaşlarımınn yaşın kaçtı canımm yaş önemli deniyorda ondan sorıyım dedimmm

Canım doktorun anlaması imkansızdı, ben lucrine başladıktan 1 gün sonra hamile kalmışım ovulasyonum geç olmuş, reglim gelmeyince hastaneyi aradım defalarca bana ilaçtandır dediler, reglim 4 gün geçince idrar testi yapıp pozitif görünce kan testi yaptırdım o zaman hamile olduğumu öğrendim, o hastaneye devam etmedim bir daha, yaklaşık 2 hafta lucrin vurmuş oldum hamile bir şekilde, bebeğimin kalbinin durmasında iğnenin etkisi var mıdır bilmiyorum, kısmetimde yokmuş diyorum.

geçmiş olsun canım bir daha böyle günler yaşamazsın inşş rabbim ol deyince oluyo bebişin sana kendiliğinden gelmiş yine gelecek inşşş ümidini yitirme canım allah büyük

semacım saol, canım sen de hiç umutsuzluğa kapılma, unutma ki sebesiz grubu tüp bebekte en yüksek şansa sahip grup, sen bu tedvinde hayırlısıyla bebeğini alıp evine gideceksin, öyle düşün ve sakın ama sakın endişelerle içini kemirme, ben şahsen çok rahattım, bir de bir tavsiye lütfen tedavi boyunca kk ya veya başka gebelik sitelerine girme, olabildiğince stresten ve bu fikirden uzak dur, buraya girmek seni stres yapacak, ben tedavim boyunca uzak durdum ve idrar testinde pozitif gördükten sonra kendimi serbest bıraktım, naçizane tavsiyem, öptüm canım.

semacım saol, canım sen de hiç umutsuzluğa kapılma, unutma ki sebesiz grubu tüp bebekte en yüksek şansa sahip grup, sen bu tedvinde hayırlısıyla bebeğini alıp evine gideceksin, öyle düşün ve sakın ama sakın endişelerle içini kemirme, ben şahsen çok rahattım, bir de bir tavsiye lütfen tedavi boyunca kk ya veya başka gebelik sitelerine girme, olabildiğince stresten ve bu fikirden uzak dur, buraya girmek seni stres yapacak, ben tedavim boyunca uzak durdum ve idrar testinde pozitif gördükten sonra kendimi serbest bıraktım, naçizane tavsiyem, öptüm canım.

tavsiyelerin için teşekkürederim canım bende senin dediğin gibi yapıcam kk ya girmiyecem bu süre için de kötülüğünden değil iyi ki kk var ama ister istemez insan stres oluyo

kızlar selam.. sebepsız demıyeyım de acıklanamayan ınfertılıte olupda tup bebekle hamıle kalan 3 arkadasım var.. bu grubun sansı yuksek dogru yerde dogru dr ıle olduktan sonra.. umıdınızı hıc yıtırmeyın sakın.. yas ortalaması 35ın uzerındeydı 3ununde..

Slm bende 30 yaşındayım. acıklanamayan ınfertılıte benimkiside
3 negatif aşılamam oldu. Şimdi tüp bebeğe geçtik. 9 temmuzda iğnelerime başlayacağım.
hakkımızda hayırlısı olur umarım.

Benimde sebepsiz infertelite. Dr 6 ay dolduktan sonra, 6 asilama ve 3 tup bebek yapacak. Asilamaya 2 ay sonra baslayacagiz. Umarim tutar ve tup bebek tedavisine gerek kalmaz. Dr sansimin % 46 oldugunu soylemisti. Esimdede hicbir sorun yok. Kismet bakalim. Basarilar dilerim bu zor periyodunda..

Sevgiler.

Back
X